Ailesi orda. Ama kendi senle eve çıkarız demisti. Ben de bi düşüneyim dedim. Urfadayım ben
İstanbul, çirkin ama çekici kadınlar gibi bana göre.
Başka şehirde yaşayabilirmiyim bilmiyorum. Ama ben seviyorum İstanbul'u :)
Belli bir düzen kurana kadar çok ama çok zorlanırsın. Sonra rutine bağlayınca yaşarsın.
Etmeyin.merhaba arkadaşlar. Yazın tayin istemeyi düşünüyorum. Ama kafam karmakarısık. Nereyi istediğimden hic emin değilim. Ben ilçe merkezindeyim suan, il merkezini vermek istemiyorum cünkü eğitim yönünden cok sıkıntılıymıs. Pek de sevmiyorum il merkezini de. Ankara var aklımda o dA geçen sene tercih listesinde acılmamıs. Sevdiğim baska bir il var orda okumayı Bİle cok istedim nasip olmamıstı. O ilde de eski sevgilim var basıma musallat olur diye korkuyorum. Zor zamanlar gecirdim onun yüzünden cünkü. Ev arkadasım İstanbul’a tayin isteyecek. Onun ailesi İstanbul’da yasıyor. Seninle beraber ev tutar kAlırız demisti. İstanbul da kalabalık ve geçimin zor olduğu bir şehir diye biliyorum. Gezmek icin cok gittim. Ama gezmek gibi değildir orada yasamak. Sizce İstanbul’u tercih etmeli miyim?
Zor yani bende evlenene kadar istanbulda yasadim. Dogdum büyüdüm.merhaba arkadaşlar. Yazın tayin istemeyi düşünüyorum. Ama kafam karmakarısık. Nereyi istediğimden hic emin değilim. Ben ilçe merkezindeyim suan, il merkezini vermek istemiyorum cünkü eğitim yönünden cok sıkıntılıymıs. Pek de sevmiyorum il merkezini de. Ankara var aklımda o dA geçen sene tercih listesinde acılmamıs. Sevdiğim baska bir il var orda okumayı Bİle cok istedim nasip olmamıstı. O ilde de eski sevgilim var basıma musallat olur diye korkuyorum. Zor zamanlar gecirdim onun yüzünden cünkü. Ev arkadasım İstanbul’a tayin isteyecek. Onun ailesi İstanbul’da yasıyor. Seninle beraber ev tutar kAlırız demisti. İstanbul da kalabalık ve geçimin zor olduğu bir şehir diye biliyorum. Gezmek icin cok gittim. Ama gezmek gibi değildir orada yasamak. Sizce İstanbul’u tercih etmeli miyim?
bursaya gidinPahalı değil mi. Biraz da para biriktirmek istiyorum. Sanırım orda da zor olur
Arkadaşa güvenerek iş yapma kendin tek başına göze alabiliyorsan ben 5 yıldır burdayım . Maddi oalrak sıkıntılı bir şehir ama bekar olarak yaşamayı seviyorum .Ailesi orda. Ama kendi senle eve çıkarız demisti. Ben de bi düşüneyim dedim. Urfadayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?