- 10 Kasım 2013
- 6.311
- 13.004
- 298
Istanbul gezmek için harika ama kira ve gıda bile diğer yerlere göre pahalı. Eğer maddi olarak iyi gelir varsa düşünülebilirmerhaba arkadaşlar. Yazın tayin istemeyi düşünüyorum. Ama kafam karmakarısık. Nereyi istediğimden hic emin değilim. Ben ilçe merkezindeyim suan, il merkezini vermek istemiyorum cünkü eğitim yönünden cok sıkıntılıymıs. Pek de sevmiyorum il merkezini de. Ankara var aklımda o dA geçen sene tercih listesinde acılmamıs. Sevdiğim baska bir il var orda okumayı Bİle cok istedim nasip olmamıstı. O ilde de eski sevgilim var basıma musallat olur diye korkuyorum. Zor zamanlar gecirdim onun yüzünden cünkü. Ev arkadasım İstanbul’a tayin isteyecek. Onun ailesi İstanbul’da yasıyor. Seninle beraber ev tutar kAlırız demisti. İstanbul da kalabalık ve geçimin zor olduğu bir şehir diye biliyorum. Gezmek icin cok gittim. Ama gezmek gibi değildir orada yasamak. Sizce İstanbul’u tercih etmeli miyim?
Bizde bursadayız nerden nereye gidiyorsunuz işekimseye güvenilerek tayin istenmez
ev arkadaşı bu ailesi ile kalmak cazip gelir evlenir gider vs vs
mesleğiniz de önemli geliriniz iş yerinin durumu
İstanbul bir derya ama kimine sadece uzaktan bakmak düşüyor kimine bir damla su kimi de bol bol yaşıyor
beklentileriniz hayat tarzınız vs önemli
biz Bursa da yaşıyor ve her gün lanet ediyoruz şehirle vs ilgili değil ama işe gidip gelmek zor her gün saatler yolda geçiyor
İstanbul da evin işin yakın olabilecek imkanın varsa sadece gezmeye trafik çekilebilir de her gün 3-4 saatini yollarda heba etmeye asla deymez bence
Siz hangi şehirdesiniz peki ?Samsun’u Çanakkale’yi İzmir’i de düşünebilirsiniz.İstanbullu arkadaşlarım okumaya Samsun’a geldiğinde çok beğenmişlerdi,hatta okuldan sonra da burda kalmayı düşünüyorlar.Hem istanbul gibi pahalı bir şehir değil,aradığınız her şeyi yine bulabilirsiniz,sahili parkları güzel,denize girmek isterseniz Sinop 2.5saat zaten.Merkezinden ziyade Atakum için konuşuyorum tabii.Bence eğer gitmediyseniz daha önce bi gezmek için gelin:))
Bence deHepinize cok teşekkür ediyorum. İstanbul’u tercih etmiyeyim o zaman. Ben trafikten nefret ederim. İsimin evime yakın olup olmayacağı da kesin değil. Ve arkadaşım da evlenebilir. Tekrar teşekkür ederim
Bizde bursadayız nerden nereye gidiyorsunuz işe
Bende teleferik tarafından nilüfere gidiyorum 35 dakika sürüyor özel araçla istanbula gitsemmi diye düşünüyorum siz istanbuldanmı geldinizNilüfer Demirci'den Osmangazi Büyükşehir belediyesi tarafı
Bende teleferik tarafından nilüfere gidiyorum 35 dakika sürüyor özel araçla istanbula gitsemmi diye düşünüyorum siz istanbuldanmı geldiniz
GitmelimiyimYok istanbuldan gelmedim zaten konu sahibine önerim küçük şehirlerdi
Sizin konuları da biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?