- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
Bursa için böyle şeyler duyunca şok oluyorum ya. Sanırım +30 yıllık İstanbullu olduğumdan, Bursa benim için tatil, hafta sonu kaçamağı demek
Bursa için böyle şeyler duyunca şok oluyorum ya. Sanırım +30 yıllık İstanbullu olduğumdan, Bursa benim için tatil, hafta sonu kaçamağı demek
Bu sıralar Bursa'da oturanlar haftasonunda evde oturuyor haftasonu bile trafik var
Kimse avm vs uğramak istemiyor
Uzuuun bir aradan sonra geçen yaz bursaya yolum düştü, istanbuldan hiç bir farkı yok şehir merkezinin bence. Sahil kasabaları fena değil ama merkez tam bir keşmekeş.
rica ederim yani gelmei tavsiye etmem iş bulmanda zor olur çünkü aldığın giderlere gider şahsen bizim öyleAnladım cok teşekkür ederim
O zaman tayin ile merkezi bir yere atanma şansınız çok yüksek. Nasıl bir hayat tarzına sahip olduğunuzu bilemedigim için yorum yapamıyorum. Ben İstanbul'da görev yapan bir öğretmenim. Okulumdan da oturduğum yerden de çok memnunum. Beklentinizin ne olduğu önemli İstanbul'u seçmek için.Rehberlik
Teşekkür ederimİşinizden dolayı çok güzel imkanınız var ve lütfen istanbula gelmeyin çok kalabalık ve karışık bir yer insanı ruhen yorduğunu farkediceksiniz.
Maddi konularına değinmiyorum bile.
İstanbul, çirkin ama çekici kadınlar gibi bana göre.
Başka şehirde yaşayabilirmiyim bilmiyorum. Ama ben seviyorum İstanbul'u :)
Belli bir düzen kurana kadar çok ama çok zorlanırsın. Sonra rutine bağlayınca yaşarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?