- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
onları elersin sonuçta cinsellik de bir beklentidir en azından baştan söylüyor ki uğraşmıyorsun silmek için.Bi 4-5 yil olmustur denemistim o tur siteleri en sonunda sinirim bozularak uyeligi silmistim hepsi baska seyler istiyor, duzgun muhabbet yok hep bel alti hic gerek yok
takılmalık birini arayanları baştan eliyorsun işte ama düzgününe denk gelmek için uğraşmak gerek yoksa silersin dediğin gibi. erkekler bu karantina döneminde sapıtmış iyicevalla yok yani denk gelmedi. İlk başta çok efendi, iyi eğitimli yakışıklı görünüyorlar. Görüştükçe kusurları görüyorsunuz :))
Ama çoğunun amacı sadece "seks". Uygulamadan tanışmanın verdiği rahatlık da cabası..
açıkça ben ciddi düşünmüyorum sevgilim var zaten, takılmak istersen konuşalım diyen de oldu. severler diyip, sildim uygulamayı.. bildiğiniz iyi uygulama varsa belirtn bir de onu deneriz hahahhaha
ben deben denedim, erkek kaşarlarıyla dolu ama yine de siz bilirsiniz
sosyal medya neden yasak ki bir yerde mi yazdılar ben görmedim de. biliyorum ama artık bir yaştan sonra tek eksik kendi ailemi kurmak kalıyorum. çocuk sahibi olmak istiyorum yaş geçiyor. bir de sen bir kez görüşmüşsün sevgili olmamışsınız henüz. benimki sevgili olduktan 5 ay sonra böyle yaptı. 2 gün zaman istemişti insan olan 2 günü bir açıklama yapardı. neden böyle oluyor anlamıyorum ya. tabii temknli olmak önemli, ilk izlenim olarak konuşma sohbet şeklinden bile anlaşılıyor insan biraz olsunÇok cabuk bunalima girmissiniz yaaa
yıllardır ailemden ayri tek yaşıyorum su an pandemiden dolayi evdeyim markete bile cikmiyorum hatta gecenlerde bir arkadaş biriyle tanistirdi once telefonda gorustuk benim.evime yakin bir sosyal tesiste buluştuk sonra ne aradi ne sordu mesajıma cevap vermedi bile. En sonunda bir mesajla sildim kendisini yani cok da uzulecek bir durum degil. Insan kendiyle mutlu olmayi bilmeli.
Elbette ben de arkadaşlarımla oturup bir cay kahve esliginde sohbet etmeyi özledim hatta temasi pek sevmem ama is yerindeki arkadasla birbirimize "özlestik pandemi geçsin sıkı sıkı sarilalim" bile dedik.
Bir de buradan sosyal.medya hesabina yönlendirmek ya da telefon numarasi vermek yasak. Hemen ne ara kaynasacaksiniz da bulusacaksiniz, internetten tanışıp guzel dostluklar kurdugum insanlar oldu ve hepsi de düzgün insanlar cikti şansıma ama yine de temkinli olmakta fayda var.
Binde bir ihtimal icin kafa yoramam benbu şekilde tanışıp çok güzel birliktelikleri olan nice çift var. fazla önyargılı bir yaklaşım bu o kaçtığınız erkekler bahsettiğiniz gruplarda da olabilir sapığın mekanı yeri yok ki yeri geliyor en yakınındaki erkekler neler yapıyor. dikkatli olup iyi tanımakta fayda var.
çok çok az düzgünler var elbet. ama az oldukları için karşılaşma ihtimali düşük bir de düzgün de olsa fiziki anlamda beğenmek lazım tabii. ikisi birden ihtimal iyice düşükaralarında mutlaka düzgünleri de vardır ya
BDV nedir? bilmediğim için soruyorum birkaç yerde daha gördüm anlayamadımAma bu konunun yeri BDV değil, tanışamadan banlanmazsınız inşallah.
sosyal medya olmadan gerçek hayatta tanıştıklarımızdan da hayır gelmedi zatenBinde bir ihtimal icin kafa yoramam ben
Biriyle tanistigimda sapiklik yaptı hadi o gitsin yenisi gelsin diye on yuz bin tane insanla yazisip tanimaya ve icinden duzgun biri cikacak mi diye ugrasamam.
Hepsi kötü demek elbette önyargı ve evlenip mutlu olanlar da illa ki vardir ama ben bu yastan sonra sacma sapan tiplere zaman ayiramam o binde bir ihtimal icin.
Normal sosyal hayatta tanışıp o sitelere giren de olabilir ya da evlendigin insan bile o sitelerde aldatabilir bu ihtimal hep vardir ama o tur mecralarin amaci zaten günü birlik ilişki icin tanışmaktir.
Şu an kullandigimiz şahsi sosyal medya hesaplarimizdan bile yürüyen erkekler varken o tip mecralarda duzgununu aramak, sonunda hayal kırıklığı yaşamak demek. Ha hala önyargılı diyorsaniz kac kez o siteleri kullandığınızı, kac kisiyle tanışıp kacinin iyi biri çıktığını sorarim size. Diyorsaniz ki 80 erkekle yazistim 70i iyiydi ama ben birini seçip evlendim mutluyum, o bir kişi sansinizmis derim ama ben 80 kisiyle yazismayi goze almam. Ben analitik bir insanim bana istatistikî verilerle gelin derim :)
Beni tanımadan önyargılı diyen birinin de dusuncesini yanlis buluyorum siz kendinizle.kiyaslamissiniz gibi geldi
Hem istanbulda değilim, hem evliyim, gıcıklık olsun diye yazıyorum şu an...
Şaka bi yana herşey gönlünüzce olsun
BDV nedir? bilmediğim için soruyorum birkaç yerde daha gördüm anlayamadım
ihtimal diyorsanız normal hayatta tanışacağız kişiler içinden düzgününün çıkmasından daha yüksek ihtimaldir ki öyle on yüz bin insanla yazışmıyorsunuz normal sosyal medyadan güzel tarafı bu sadece sizin beğendikleriniz yazabiliyor bu da öyle yüz kişiyle yazışmayı engelliyor.Binde bir ihtimal icin kafa yoramam ben
Biriyle tanistigimda sapiklik yaptı hadi o gitsin yenisi gelsin diye on yuz bin tane insanla yazisip tanimaya ve icinden duzgun biri cikacak mi diye ugrasamam.
Hepsi kötü demek elbette önyargı ve evlenip mutlu olanlar da illa ki vardir ama ben bu yastan sonra sacma sapan tiplere zaman ayiramam o binde bir ihtimal icin.
Normal sosyal hayatta tanışıp o sitelere giren de olabilir ya da evlendigin insan bile o sitelerde aldatabilir bu ihtimal hep vardir ama o tur mecralarin amaci zaten günü birlik ilişki icin tanışmaktir.
Şu an kullandigimiz şahsi sosyal medya hesaplarimizdan bile yürüyen erkekler varken o tip mecralarda duzgununu aramak, sonunda hayal kırıklığı yaşamak demek. Ha hala önyargılı diyorsaniz kac kez o siteleri kullandığınızı, kac kisiyle tanışıp kacinin iyi biri çıktığını sorarim size. Diyorsaniz ki 80 erkekle yazistim 70i iyiydi ama ben birini seçip evlendim mutluyum, o bir kişi sansinizmis derim ama ben 80 kisiyle yazismayi goze almam. Ben analitik bir insanim bana istatistikî verilerle gelin derim :)
Özellikle sınır belirtince daha tatlı oluyor sankiBen de öyle neden burdayız neden okuyoruz burayı
Bunlar hep meraktan
Iste ben de diyorum ki o kadar ugrasmam bir de yazisiyor ediyorsun hemen evime gel diyor onu ele hadi ikinci üçüncü, kaca kadar gidecegiz. Dedigim gibi bana yüzde hesabiyla çoğunluğu iyi efendi evlilik isteyen insanlarin cok oldugunu gördüğünüz bir platform varsa söyleyin ben haksız cikmaya raziyim. :)onları elersin sonuçta cinsellik de bir beklentidir en azından baştan söylüyor ki uğraşmıyorsun silmek için.
nedense cinsellik isteyen erkeklere karşı bir önyargı var tamam daha yeni tanıştığı birine höt diye bunu söylemek hanzoca bir şey ama sonuçta sevgili arıyorsak sadece lak lak yapıp oturmayacağız. cinsel paylaşım da buna dahil. sevgilim olsun ama cinsel beklentisi olmasın demek arabam olsun ama benzin parası vermeyeyim demek gibi..
Biz sınır dışı olduğumuzdan hepÖzellikle sınır belirtince daha tatlı oluyor sanki
günü birlik ilişki isteyen de var evlenmek isteyen de bugün takılmak isteyen yarın evlenmek için yanıp tutuşabilir de.Iste ben de diyorum ki o kadar ugrasmam bir de yazisiyor ediyorsun hemen evime gel diyor onu ele hadi ikinci üçüncü, kaca kadar gidecegiz. Dedigim gibi bana yüzde hesabiyla çoğunluğu iyi efendi evlilik isteyen insanlarin cok oldugunu gördüğünüz bir platform varsa söyleyin ben haksız cikmaya raziyim. :)
Önyargı dediğiniz şey kisileri tanimadan etmeden yargilamaktir ama benim söylediklerim tecrübeler sonucu elde edilmis veriler yani önyargı değil postyargı mi denir ne denirse iste :)
Cinsellik elbette ihtiyaçtır ama önüne gelenle yasamayacak kadar da özel, tabii bu benim düşüncem aksi dusunene de saygım var ama erkeklerin cogunlugu takilmak istiyor ciddiyet degil
Hakkinizda hayirlisi olsunsosyal medya olmadan gerçek hayatta tanıştıklarımızdan da hayır gelmedi zatenoradan ya da buradan tanşmak diye ayırt etmiyoum. uygun biriyle karşılaşmak her şekilde zor sanki
Iste soruma net cevap veremediniz ben neden konulara bakayim ki? Bana önyargılı oldugumu soylediginiz icin istatiktiksel veri varsa paylasin dedim yani bir insana onyargili diyorsaniz altini dolduracaksiniz ustelik birkac mesaj ustte duzgunu cok cok az demissinizihtimal diyorsanız normal hayatta tanışacağız kişiler içinden düzgününün çıkmasından daha yüksek ihtimaldir ki öyle on yüz bin insanla yazışmıyorsunuz normal sosyal medyadan güzel tarafı bu sadece sizin beğendikleriniz yazabiliyor bu da öyle yüz kişiyle yazışmayı engelliyor.
günü birlik ilişki isteyen de var evlenmek isteyen de bugün takılmak isteyen yarın evlenmek için yanıp tutuşabilir de.
hayat değişiyor her zaman.
benim tanıdğım gayet meşhur yerlerden tanışıp evlenenler var. önyargılı olmamak lazım.
ha ben internette yazışmaktansa yüz yüze konuşup tanımayı yeğlerim on kişiye tık tık yazacağıma on adamla aynı havayı soluyup konuşmayı tercih ederim diyorsan o da senin tercihin zira sanki sokakta tanışacağın 2 adamdan biri hemen düzgün çıkacak gibi bir yaklaşım ne kadar doğru bilemem. bak arkadaşının tanıştırdığı fos çıkmış mesela.
istatistiki veri istiyorsan nasıl tanıştınız konularına bakabilirsin burada büyük çoğunluk internetten tanışmış.
onları elersin sonuçta cinsellik de bir beklentidir en azından baştan söylüyor ki uğraşmıyorsun silmek için.
nedense cinsellik isteyen erkeklere karşı bir önyargı var tamam daha yeni tanıştığı birine höt diye bunu söylemek hanzoca bir şey ama sonuçta sevgili arıyorsak sadece lak lak yapıp oturmayacağız. cinsel paylaşım da buna dahil. sevgilim olsun ama cinsel beklentisi olmasın demek arabam olsun ama benzin parası vermeyeyim demek gibi..
Ben uygulamalara karsiyim net! İnternetten bin erkekten 900u iyi cikti diyen biri varsa gelsin inanayim diyorum.günü birlik ilişki isteyen de var evlenmek isteyen de bugün takılmak isteyen yarın evlenmek için yanıp tutuşabilir de.
hayat değişiyor her zaman.
benim tanıdğım gayet meşhur yerlerden tanışıp evlenenler var. önyargılı olmamak lazım.
yani şunu diyorum sana hadi eve gel diyen adamla bir arkadaşın tanıştırsa çok iyi bişey çıkacakmı? arkadaşın tanıştırdı diye belki 2 gün sonra aynısını diyecek bu sefer boşuna elin sapığıyla süre geçireceksin. en azından baştan söylüyor da s.ktiri çekiyorsun.
o adamlar gökten inmedi yani belki yan komşun bile çıkabilir bilemezsin.
Iste ben de diyorum ki o kadar ugrasmam bir de yazisiyor ediyorsun hemen evime gel diyor onu ele hadi ikinci üçüncü, kaca kadar gidecegiz. Dedigim gibi bana yüzde hesabiyla çoğunluğu iyi efendi evlilik isteyen insanlarin cok oldugunu gördüğünüz bir platform varsa söyleyin ben haksız cikmaya raziyim. :)
Önyargı dediğiniz şey kisileri tanimadan etmeden yargilamaktir ama benim söylediklerim tecrübeler sonucu elde edilmis veriler yani önyargı değil postyargı mi denir ne denirse iste :)
Cinsellik elbette ihtiyaçtır ama önüne gelenle yasamayacak kadar da özel, tabii bu benim düşüncem aksi dusunene de saygım var ama erkeklerin cogunlugu takilmak istiyor ciddiyet degil
+1000000hayır cinsel beklentisi olmasını sorun etmiyor kimse..
kendim için konuşuyorum; cinselliği doğru düzgün, adı sanı konulmuş, ben onun için ne ifade ediyorum o benim için ne ifade ediyor..bu tarz bir ilişki içerisinde yaşarım.
ben, birkaç kişiyle görüştüğünü ve beraber olduğunu bildiğim bir herifin modern cariyelerinden biri olamam kimse kusura bakmasın..
can sıkıcı olan şey; tanışır tanışmaz, yatağa atılmaya çalışılmam..lönk diye muhabbet değiştirip hangi pozisyonları sevdiğimin sorulması.. tanıştığımız gün evine davet edilmem.. bir erkek karşıdaki kadının beklentisine göre davranmayı bilmeli, bizimkiler davranmayı bilmiyor..
İlk buluşmada beni bırakırken evime gelmek isteyen oldu, adamın önündeki malafat çadır kurmuş (seks falan da konuşmamıştık, kahve için teşekkür ediyordum) gülüyo salak salak.. bu herif boğaziçi mezunu, bir şirkette yönetici tip barzo falan da değildi.. iğrendim.
Bu nedir bu ne açlık yani? Elbette bu tipe ben önyargılı olurum..
Bu tipi en fazla tatmin olmak için kullanır bir daha da aramam sormam kimse kusura bakmasın. Ama yapı gereği bunu fazla tercih etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?