Doğuma Hazırlık İstanbuldaki anneler bebek mobilyası konusunda yardım... bi bakın lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nursist

PAMUK PRENSİM...
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
455
11
96
İstanbul
arkadaşlar istanbulu bu konuda bilmiyoruz uygun fiyata bebek mobilyası almak istiyoruz bildiğiniz yerler warsa lütfen benimle paylaşırmısınız. bikaç yerde sorduk fiyatlar uçuyor 2000tl ye falan geliyo büyüyen beşik gardrop ve şifonyer ...
bursada 850tl.ydi takımlar ama ist.a nasıl getiricezz..
yine 700-800 civarında düşünüyoruz
bildiğiniz yerler warsa yazın lütfen zaman daraldı hala bişi alamadıkk
büyüyen beşik-2kapılı gardrop istiyoruz olursa bide şifonyer:emir_bebek::emir_bebek:

Maalesef o fiyata kaliteli bir mobilya bulma şansınız yok. O fiyata alabileceğiniz takım ya suntalamdır 1-2 sene içinde dağılır ya da kimyasal bazlı vernik ve boya kullanılmıştır ki bu da bebişlere çok zararlı....
Edirnekapıdaki mobilyacılar çarşısı ıstanbuldaki en uygun mobilyacıların olduuğu yer, ya da yenibosnadaki spotçulara bakabilirsin

cnm bak oğlumuzun odası diye bi sayfa açtım orda aldığım oda takımının resimleri var bi bak eğer beğenirsen ben tümünü ikeadan aldım az öncede fiyatlarını yazdım istanbuldada var ikea ordan alabilirsin bi bak istersen okyerimseniben

sağol canım bakmıştım daha ewwel ikeaya ama bukadar uyguna gelmiyordu bizim hesaplarımıza göre 1500tlden fazlaya geliyodu ve çok sade gelmişti ama hepsi birarada gayet güzel durmuş
sağlıkla kawuşursun o odada büyütürsün inşlh bebeğini

arkadaşlar istanbulu bu konuda bilmiyoruz uygun fiyata bebek mobilyası almak istiyoruz bildiğiniz yerler warsa lütfen benimle paylaşırmısınız. bikaç yerde sorduk fiyatlar uçuyor 2000tl ye falan geliyo büyüyen beşik gardrop ve şifonyer ...
büyüyen beşik-2kapılı gardrop istiyoruz olursa bide şifonyer:emir_bebek::emir_bebek:

Geçen hafta Tepe Home dan aldık. Büyüyen beşik, 3 kapılı gardrop. Büyüyen beik çok kullanışlı ve bayaa derin. Normalde gördüklerimden daha derin. bebek büyüyünce içinden çıkmaya çalışınca düşemez yani. Gardropta 3 kapaklı ve kullanışı. Ortada boy aynası var.
%30 indirim var tepede. Biz ikisini 1.170 TL ye aldık. Bir bak istersen.

Kaliteli mobilyaları o fiyata bulmak biraz zor gibi canım..Biz Masko dan aldık,2 kapılı gardolabı,karyolası ve bebek alt degıstırme unıtelı sıfonyerı ıle bırlıkte hepsını 1400 TL,uyku setı+yatagı+cibinliği dahil.Eğer sıfonyerı almazsan 1000 lıraya bırakıyorlar..

acaba bizmi bulamıyoruz diyordum ama malesef dediğiniz doğru iyi bişey pahalıı
kadıköy modada bulduk bitane mobilyalar herşeyiyle harika
beşiği gardrobu uyku seti yatağı halısı perdesi duwarına 2adet süs rafı hepsini 1700tl ye bıraktı
mobilya boyası kurşunsuzmuş malzemesi mdf yatağı idaş uyku seti marka v.s hepsi 1numara
sanırım ona karar wericez ama şumaskoyada bakalım çok sağolun bayanlar

canım eğer almadıysan belis bebe den al derim..internetten ürünleri görebilirsin..belis diye yaz çıkar.Fiyatları uygun..hatta ümraniyede ümraniye durağının hemen karşısında Belis bebe nin fabrika satış mağazası var.karta 6 taksite kadar bölüyorlar.2 yıl garanti+teslimat kurulum ücretsiz.birde mağazada ki fiyatları genellikle internette ki fiyatlarına göre daha düşük

canım eğer almadıysan belis bebe den al derim..internetten ürünleri görebilirsin..belis diye yaz çıkar.Fiyatları uygun..hatta ümraniyede ümraniye durağının hemen karşısında Belis bebe nin fabrika satış mağazası var.karta 6 taksite kadar bölüyorlar.2 yıl garanti+teslimat kurulum ücretsiz.birde mağazada ki fiyatları genellikle internette ki fiyatlarına göre daha düşük

internetten görüp taw olmuştum belisteki bi takıma düştük yollara ümraniyedeki mağazasına bi hewesle gittik eşimle. kesin diyordum onu alırım
bi gördüm yıkıldım:((:gitme:
nekadar uyduruk nekadar basit hiç nette göründüğü gibi kaliteli durmuyodu. iç rafları bile yampiri yampiri duruyordu plastik kullanılmış v.s hiç sewmedim tawsiyede etmem
zewk tabi ...CADIARZU
ödemede falanda hiç kolaylık sağlamıyolardı
çilekten aldım ben sonra çok ta memnunum herşeyiyle 10x10luk...:nazar:

arkadaslar tek kelime ile ikea diyorum. biz aldık çoook memnunuz. tavsiye ederim. hem de piyasadakilerden cok uygun fiyata ve sağlıklı malzemeden.

Ben de ikeadan aldım bebeğimin odasını, meraklı misafirin dediği gibi hem uygun hem kaliteli. Büyüyen beşik yok ama biz leksvik oda takımını aldık, ilerde genç odası olduğunda aynı mobilyanın yatağı var, hatta dolabı büyütmek isterseniz ya da şifonyer almak isterseniz aynı modelin bir sürü çeşidi var. Yani odayı bozmadan ekleme ve çıkarma yapabiliyorsunuz...

Arkadaşlar Belis Ümraniye ye bende gittim.Bebek mobilyası ve bebek arabası,oto koltuğu açısından oldukça zengin çeşitleri var.Gidip görmenizi tavsiye ederim.ınternette gördüğünüzden farklı olabilir,gidip görmek başka.Mdf ve sunta olan takımlar ve tek beşikler var.Ama mdf olanlar oldukça kaliteli ve güzeldi.Ödeme açısından evet sadece 6 taksit yapıyolar o kötü biraz.

Arkadaşlar Belis Ümraniye ye bende gittim.Bebek mobilyası ve bebek arabası,oto koltuğu açısından oldukça zengin çeşitleri var.Gidip görmenizi tavsiye ederim.İnternette gördüğünüzden farklı olabilir,gidip görmek başka.Mdf ve sunta olan takımlar ve tek beşikler var.Ama mdf olanlar oldukça kaliteli ve güzeldi.Ödeme açısından evet sadece 6 taksit yapıyolar o kötü biraz.

arkadasim, ümraniye Belis teki fiatlar intternettekiyle aynimi yoksa daha mi indirimli aldin? fabrika satis magazasi olmasinin farki var mi? benim begendigim kurbaga,aslanli modeller 530 görünüyor.takim uyku seti de 150 civari sanirim toplam 700e yakin sadece besik tutuyor.

magazaya giden arkadaslar bilgi verebilirler mi?
bir de maskoda daha cok mu cesit var?
fisfisfis

ınternettekiyle aynı sayılır üç aşağı beş yukarı.Daha fazla değil kesinlikle.Ben karar verdim ama henüz siparişini vermedik.Hani sipariş verilirken belki biraz indirimli alınabilir.Ben masko ya gitmedim.Ama internette baktığım diğer sitelerden daha uygun fiyatlı olduğunu gördüm

tesekkürler Yeniannecik...vereliniortak

belisin herhangi bir magazasindan da alinabilir o zaman.... dogum subatta ins, o zamana kadar belis,ikea,modako arasinda bir secim yapicaz sanirim....
farkli önerileri merakla bekliyorum:utangac:

Back
X