Doğuma Hazırlık İstanbuldaki anneler bebek mobilyası konusunda yardım... bi bakın lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
masko da biz aldık 1.500 e
oraya bak canım...

nerden aldınız maskodan 29 haftalık hamileyim geç bile kaldım yardımcı olur musunuz

kızım olucak beyaz mobilya, kulpları kristal topuzlu olan bebek odalarını beğendim. 3 kapılı gardolap ve büyüyen beşik istiyorm EYÜP MOBİLYACILAR ÇARŞISINDA bu modelden var mı daha uygundur belki. :a015: nakite 2000 diyolar maskodada

masko da biz aldık 1.500 e
oraya bak canım...

merhaba
konu için 1 yıl kadar geç kalmışım :)
bende maskodan almayı düşünüyorum beğendiğim bir kaç model var ama gitmeden fiyatlarını öğrenmek için mail attım 1 haftadır hala cvp gelmedi
sen hangi modeli aldın acaba tam adıyla yazabilir misin
ben 3,000-4,000 tl gözden çıkardım beğendiğim modeller de 2,000 tl den az değildir ama sen 1,500 e aldım diye yazmışsın bütün mağazaları gezdin mi orda fiyatlar aşağı yukarı nasıl?

selam arkadaşlar konuyu tesadüfen gördüm.bu konuda size yardımcı olmak istedim internetteki fiyatlarla kesinlikle aynı.tek fark online mağazadan havale indirimi %5 fab.sat.mağazada ise %10 uygulanıyor.tabi küsüratlarda ufak insiyatiflerde kullanılabiliyor.bir diğeri ise direk mağazadan ücretsiz teslimat ve montaj imkanınız var(sadece avrupa yakası için ek bir ücret ödeniyor 30 tl) online mağ.sadece ücretsiz kargo teslimi hizmeti sunuluyor.ama size tavsiyem mağazadan ürünlerin detayını ayrıntıları görerek almanız.tabi ürünü mağazadan görüp yine imkanlarınız dahilinde online da sipariş verebilirsiniz en azından ürünü görmüş onaylamış olursunuz.belis hakkında bilmek istediğniz herşeyi bana sorabilirsiniz.
iyi geceler biraz zaman aşımına uğramış konu ama. hala belis bebede mi çalışıyorsunuz? bi kaç bişey soracaktım..

Back
X