Merhaba Canim.
Ben Almanyada 3 tüp bebek denedim ama tutmadi, sonra türkiyede Brüksel tüp bebege karar vermistim. Istanbula geldigimde orasindan hic memnun kalmadigim icin Bati bahat hospital Dr. Fuat Eserol da tedaviye basladim, ve simdik 4 haftalik hamileyim. Herkeze tavsi ederim, eminimki herkez memnun kalir.
slm;
fiyat ile ilgili bir kısıtlaman yoksa (bazı arkadaşlar ssk gibi durumları gözetebiliyorlar haklı olaraktan) sana tavsiyem fertijin tüp bebek merkezi. rahat bir ortamı var doktor seval hanım çok başarılı ve cana yakın bir bayan. onun dışında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz
slm Kabakiz!
Sendemi almanyada kaliyorsun? Evet ben Brüksel tüp bebekten hic memnun kalmadim ama bu demek degildirki sende memnun kalmassin, eger icin isindiysa güvendiysen git. Ben Yücel Karamani Brükselde tanistim ordan sonra türkiyeye isanbula gittim orada tekrar görüstüm, bilgisinden süphem yok, ama anlatmakla bitmez tek dicem sey hic memnun kalmadim. Ve Türkiyede en pahali yerlerden birisi.
fiyat bilgisi verebilirmisiniz mümkünse bende sene sonunda düşünüyorum....
Kesinlikle ve kesinlike Brüksel'i tavsiye ederim. Prof. Dr. Yücel Karaman da, ekibi de, hemşirelerinden merkezde yardımcı görevlilere kadar, hiçbirinden en ufak şikayetim olmadı, Allah hocadan da razı olsun, daha önceki doktorun görmediği rahimde perdeyi gördü, hem de aynı rahim filminde. Tüp bebekten önce histereskopi yaptı.. Allahtan da yapmış, şimdi ikiz bekliyoruz, büyük ihtimalle çok büyük sıkıntılar yaşayacaktım, daha kötüsünü düşünmek bile istemiyorum. Brüksel'i beğenmeyen arkadaş neyini beğenmediğini de yazsaymış keşke, pek birşey anlamadım ben yazdıklarından, neyi beğenmemiş, neden memnun kalmamış hiç anlayamadım. Semra Kahraman'la Yücel Hoca arasında kalmıştım ben de en başta ama herkes Semra Hanım'ı ilk muayeneden sonra görmenin pek mümkün olmadığını söyledi, ben de Memorial'i bilgi almak için aradığımda çok sıkıştırınca açıkça söylediler, hoca müsait olduğu zamanlarda hastayla görüşebiliyor, o yoksa diğer doktorlarla devam ediyorsun. Bence bu çok yanlış, bir doktora başladığında onunla devam etmelisin, zaten çok uzun bir süreç değil ki bu, birkaç hafta boyunca birkaç kez gidip geliyorsun. O da güvendiğin ve o merkeze gitme nedenin olan uzman olmalı bence. Yücel Hoca da Brüksel'le gidiyor zaman zaman ama, programı ve takvimi kesin olarak belli, sen kendi zamanlamanı doğru yaparsan hem muayenelerinde, hem de işlemler sırasında merkezde olmasını garantiliyorsun. Bir de düşün ben yurt dışından geldiğim halde ayarlayabildik bunu.. Kesinlikle herkese tavsiye ederim, kimseyi olmayacak işlere inandırıp umut tacirliği yapmaz, ama imkansız sandığın şeyler için de o kadar canla başla uğraşır ki, mucize yaratır desek yeridir. Bunların hepsi bahane, Allah istedi, olsun dedi ve oldu, o sadece aracı oldu. Allah isteyen herkese de yardım etsin, her isteyene hayırlısını versin, bizimkileri de korusun..
aaa öle mi duydun sen canım aksine ben tedaviye başladım her gittiğimde seval hanım benimle baya yakından ilgileniyor ben memnunumu en azından..
csnim seval hanimda tedaviler nasil gidiyo sonuclar ne durumda nasil bi tedavi goruyosun durumlar ic acicimi nasil oku dukllarima gore önere billirmisin
ben ilk defa tüp bebek denicem.hangisini seciçem bilemiyorum kafam çok karışık...deneyimlerinizi yazarsanız olumulu veya olumsuz şimdiden allah razı olsun.allahım bu mübarek günlerde herkeze versin inşallah...
canım fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin?Ben Bati Bahat Hospitalde oldum, doktorumun adi Fuat Eseroldu. Simdik 1 aylik hamileyim ve herkeze tavsi ederim.
Ben iki senedir cocuk sahibi olmak istiyorum, simdiyekadar 1 asilama 2 tüp bebek ve 1 dondurulmus yaptirdim ve hepsi negativdi. Istanbulda cok merkez arastirdim, cok doktorlarla görüstüm. Ama bana en cok vakit ayiran beni anlayan tek Fuat Eserol oldu. Ve en uygun fiyat olarakta orasi. Benim icin fiyat önemli degildi, doktora güvenmekti. Güvendim ve iyikide oraya karar verdim.
canım fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?