ben sevdim bu diziyi
Aslı Enveri zaten çok severim. Çok eleştiriyorlar Özcan Deniz babası yaşında olmamış diye ama sırf anneleri için bile izlenir
Aynen onlar Faruk'la tanışmadan önce aslında yolda karşılaştılar Osman'la.Ben de izliyorum, başka izleyecek birşey bulamadığım için
Osman Süreyya'ya aşık oldu değil mi? İzleyen kimse bulamadım ki bunu sorayım
Aynen onlar Faruk'la tanışmadan önce aslında yolda karşılaştılar Osman'la.
Osman'ın astım krizi tutunca Süreyya yardım etmişti o da aşık oldu..
İkisi ayrı ayrı güzel oyuncular ama birlikte olmamışlar benceBerbat bir film daha.Ozcan Deniz ne kadar da itici öyleAslı Enverle olmamıslar
hatırladı. biz daha önce tanışmıştık dedi zatenHeee ben ilk bölümü izleyemedim. İlk nikahta karşılaştılar sandım
E Süreyya hatırlamadı mı Osman'ı?
hatırladı. biz daha önce tanışmıştık dedi zaten
Ben Ozcan Denizi ne şarkıcı olarak ne de oyuncu olarak severim.Hele o,dünyanın en yakışıklısiyim,bakışı yok mu nefret ettiriyor kendisinden.Asli Enver fena değil ama o da şirin kız tavırlarıyla yapay oluyor.yaşina gore davranmalı,15 yaşinda gibi degil.yine de severim onu.İkisi ayrı ayrı güzel oyuncular ama birlikte olmamışlar bence
Aslı Enver i severim ancak Özcan Deniz ne öyle , yirmi yıldır havalı zengin karizmatik bey rollerinde sıktı artık , Baba hatta dede rollerine geçmenin vakti gelmiş geçiyor bile
Bende bı beş dk bakmistim gecelikle evde dolaşıyordu, rahat, patavatsız kız rolünde herhalde dediğiniz gibi olabilir :)Aslı Enver'i ben de severim ama bu dizide fazla yılışık geldi bana Süreyya karakteri. Sevgilim deyişi bile sinir bozucu geliyor. Doğallıktan uzaklaştırıyor karakteri.
Gecelikle dolaşma sahnesi görmedim sanki yaa. Sarı birşey giymişti onu mu diyorsunuz acabaBende bı beş dk bakmistim gecelikle evde dolaşıyordu, rahat, patavatsız kız rolünde herhalde dediğiniz gibi olabilir :)
Olabilir rahat giyim diyim o halde :)Gecelikle dolaşma sahnesi görmedim sanki yaa. Sarı birşey giymişti onu mu diyorsunuz acaba
Olabilir rahat giyim diyim o halde :)
orasını ben de izlemedim bakAynen onlar Faruk'la tanışmadan önce aslında yolda karşılaştılar Osman'la.
Osman'ın astım krizi tutunca Süreyya yardım etmişti o da aşık oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?