İstanbullu Gelin

Öğrendiği büyük sır Esma'yı harekete geçiriyor!
Faruk ve Süreyya'yı büyük bir sürpriz bekliyor

Gün yüzüne çıkan tehlikeli gerçekle şok olan Esma iki koldan harekete geçer. Yeni öğrenilen bir gelişme Süreyya ve Faruk arasında büyük gerilim yaşanmasına sebep olur. Süreyya, Faruk’u zor bir durumla yüzleşmek zorunda bırakır. Arka arkaya aldığı umulmadık darbelerle sarsılan Adem kritik seçimlerin eşiğine gelir. Akif ve Senem kalkıştıkları işte çetin bir mücadele verirler. Gün sonunda gerçekleşen bir buluşma hem Faruk’ta hem de Süreyya’da soğuk duş etkisi yaratacaktır.

Heyecanlı bir bölüm geliyor sanırım. Fragmanda Faruk Begüm ü kıskanıyor falan.Sinir oldum.Umarım fragman yanıltıcıdır

Bence çok saçma oldu o aşk mevzusu.
Yani daha doğrusu en başta avukatlığını yaparken bir hoşlanma mevzusunu hissettirmişti ee hadi tamam normal dedik, olabilir. Ama şimdi psikopata bağlamış olması, fotoğraflar falan ... Olmadı.
Ama şey hoşuma gitti bunu beklemiyordum. Fevzi Bey'in Adem hakkında düşüncelerini. Adem'in annesini zaten sevmiyordum şimdi iyice nefret ediyorum. Oğlunu hiç olmadık yere nasıl yetiştirdi bunca yıl. Gerizekalı.

Evet avukatlığını yaptığı dönemde böyle bir hissiyat verdiler.Sonrasında Can ın Begüme olan ilgisi şüpheleri bitirmişti.Aslında olabilirdi ama önce Osman sonra Can ve ona zaten deli aşık Faruk düşünülünce herkesin Süreyya ya aşık olması saçma geldi.Osman aşkı hiç olmamalıydı.Şahsen beni oldukça da rahatsız etti kaynının yengeye olan aşkı.Can ınki saplantılı bir aşk olabilir ama Osman ınki hiç olmadı...

Yani ne diyecek ki dimi ben olsam hiç bilmiyormuş gibi yapıp uzak kalırdım mantıklı olan o

Adem in çevirdiği dolaplardan biri çıkmalı açığa..Sğrekli
Devam edemedim cocuklari yatirdim, ne dedi bana niye asiksin vazgec bu sevdadan falan mi
Sacmalamislar burda.

Ne yapmaya çalışıyorsun gibisinden birşeyler söyledi ama Can onu öyle bir şey olmadığına ikna etti gibi.Sen boşanma dönemindeyken düşündüm ama siz yeniden birleşince vazgeçtim dedi.Ama tabi ki Adem boş durmadı ve gelecek bölümlerde fotoğrafladığı bu görüşme ile yine bir bomba patlatacak...
Yaaaa aslında yazarken farkettim.Fotoğraflar çekilirken Adem yaptırıyor gibi düşündüm ama şimdi hatırladım ki Esma dedektif tutmuştu.Dolayısıyla bu görüşme fotoları Esma ya gidecek...

Esma dedektifi can icin tutmustu degil mi. Nasil bir adam diye. Dogru esmadir o zaman.
Gelecek bolum heyecanli olacak ama esma zannimca faruk'a soylemez.
Bakalim :)

Benimde bu tek izledigim dizi :) cok basarili kadro konu guzel.
Herkesin sureyya ya asik olmasi disinda
Ama Süreyya müthiş bir kadın ve karekterBir tek Osman'ın hala ilgisinin olması şaşırtıyor.Yengesi sonuçtaÖnce aşık olmuş olabilir ama o karekterde birinin çoktan vazgeçmiş olması lazımdı..Osman'da müthiş bir karekter

Orda yanlislar var.. Normallestiriyorlar. Unutmasi gerekirdi. Hala osmanin sureyya ya ask dolu gozlerle bakisini gosteriyorlar bu pek hos degil. Unutamiyorsa hani evden gidebilir egitim icin der vs. Ayni cati altinda yenge vasfinda olan kadina ic gecirir gibi bakan insani gostermek pek hos durmuyor.

Aynen bir orası hoş değil.Ama olay gerçekten alıntı olduğu için demek yaşanmış...
İpek çok sinir bozucu kaynana hangi gelin kötü hala anlamıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…