İstanbullu Gelin

Aslı Enver i severim ancak Özcan Deniz ne öyle , yirmi yıldır havalı zengin karizmatik bey rollerinde sıktı artık , Baba hatta dede rollerine geçmenin vakti gelmiş geçiyor bile

Duruşu öyle zaten adama pısırık tip de yakışmaz ki

Osman'a sevgili yapmışlar.
Tek yenilik o..
Değişen bişey yoktu
Bide sürreya nın saçları :) ama güzeldi. Sonu saçmalamış sonraki bölüm başlı başına bir saçmalık. Umarım barışırlar. Sürreya da hamile kalıcak sanki :)

Tam faruk süreyya'ya tokatı yapıştırınca reklamı koydular ya, işte orda faruk'a çok saydıran olmuştur.
Kıl oldum bende. Ama kıroluğu romantiğe bağlıyorlar çakallar

Bu hafta değil gecen haftaki bölümde Dilara ile Adem'in düğün davetiyesine dikkat eden oldu mu???
Süper bi şeydi.

ben bu bölüme bayıldım..
Fragmanda harika..Süreyya kaza yapıyor

Son bölüm çok güzeldi
esma Süreyya'yı görünce moraracak

Severek izlediğim dizilerin başında geliyor cumayi iple çekiyorum

Bu fragman bana çok saçma geldi..
Hiç sevmeyeceğim bir bölüm geliyor sanki..
Zaten Esma'nın Osman - Sürayya olayını öğrenmesi o kadar gereksiz oldu ki..
tam Süreyya'ya karşı yumuşuyo yine bişey çıkarıyolar..

Ben Esma'nın Süreyya'ya karşı yumuşadığını düşünmüyorum, sadece kafasındaki bin tilkiden birini konuşturuyordu.
Vardı bir takım planları.
Ama evet Osman'nın durumunu öğrenmesi kötü oldu. Gerçekten koca bir sırdı, sadece Osman'nın bildiği. Şimdi bunu birinin öğrenmesi kötü oldu.
Hele bir de Faruk öğrenirse, ne olur bilmiyorum.

Ben esmanin sureyyayi suclu bulacagini dusunmuyorum. Bence sureyya ve esma ilerde cok iyi anlasacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…