istanbullu hamişler hangi hastaneye gidiyor ve memnunmu? doğumu nerde yapacağız?

hasret0587

1kız+1oğul +1minnak oğluş daha
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
8.609
1.879
173
istanbullu anneler, hangi hastanede doğum yapacaksınız? yardımcı olursanız çok mutlu olurum ben hala karar weremedim ama çamlıca medicana, çamlıca erdem veya şişli türkiye hastanesini düşünüyorum ama farklı fikirlerede açığım.
şimdiden çoook teşekkür ediyorum, paylaşım yapan herkese...

bende nene hatun hastanesine gitmeyi düşünüyorum. kesin kararımı vermedim. bildiğim kadarıyla randevu sistemiyle çalışmıyorlarmış. oraya gidip sıra beklemek istemiyorum. birde mesafe olarak çok yakın değil. oyüzden hala düşünüyorum, gitsemmi gitmesemmi diye ama fazla alternatifim yok. yakınımda olup içime sinen bir doktor bulamadım.

nene hatun pendikte die biliyorum biarkadaşımda orda doğum yapacakmış ama bana çok uzak bn beşiktaştayım. medicana çok iyi diyorlar tabi biraz tuzlu başka önerilerde istiyorum o yüzden

Ben Avrupa Şafak hastanesinde düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar ben doğumumu Sema Hastanesinde(dragos-sahilde) yapacağım inş. Doktorum Gülçin Hn ve gerçekten çok memnunum herkese tavsiye ederim bu ay sonuna inş bebeğime kavuşuyorum hayırlısıyla

Çok güsel bir konu olmuş
Bende allahın izniyle 2 aylık hamileyim
Ve karar veremedim...
Şimdiye kadar Türkiye Hastanesi ne gittimm
ama
Özel olsun istemiyorum...
Devlet hastaneside olabilir ama dr da önemli
Anlıcanız kararsız kaldım.

slm ben 32 haftalık hamıleyım pendık şifa hast gııdıyorum suan sezeryan 650lıra ama ocak ın 1den ıtıbaren ne olcak bakalım zam gelıyor dun aksam haberlerde acıkladılar

400tl gece veya haftasonu olursa 600 ama 2010 fiyatları yüksek olucaktir paylar dgsiyomus

türkiye hastanesinde kime gidiyorsun we memnunmusun türkiye hastanesi için fiyatlar çok uygunmuş normal doğum 710 sezaryen 1000 sanırım we çok ta iyiymiş hastane??
sen ne düşünüyorsun?

türkiye hastanesinde kime gidiyorsun we memnunmusun türkiye hastanesi için fiyatlar çok uygunmuş normal doğum 710 sezaryen 1000 sanırım we çok ta iyiymiş hastane??
sen ne düşünüyorsun?

merhaba,

bir kaç arkadaş bu fiyatlardan faydalanabilmek için ilk üç aydan itibaren bu hastaneye devam edilmesi gerektiğini yazmışlardı, hastaneden bu durumun doğrulanması gerkir.

merhaba,

bir kaç arkadaş bu fiyatlardan faydalanabilmek için ilk üç aydan itibaren bu hastaneye devam edilmesi gerektiğini yazmışlardı, hastaneden bu durumun doğrulanması gerkir.

bn görüştüm geçerli olan fiyatlar bunlar dedi oranın hastası olmadığımı söyledim bu fiyatları werdiler

ilk 3 ay gıtmn lazım evet..
asla önrmıyorum o hastaneyı bnden sölemesı...
ben ethıcada yaptım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk memnum kaldımmm çokkkkkkkkkkkkkkk ali pasa doktorummm

Arkadaşlar ben de Yenibosna Safa Hastanesine devam ediyorum. Ama devam etmeli miyim emin değilim. Meltem Hastanesini tavsiye eden arkadaş memnun mu acaba?

slm arkadaşlar bende 33 haftalık gebeyim ümraniye hospitaliuma gidiyorum, sezeryan 750, normal 500 bakalım ocktan sonra ne olur allah bilir inş. fazla artmaz allah tümdoğum yapacak arkadaşlarıma yardım etsin.:Saruboceq:

slm arkadaşlar bi sorunum olacaktir. Özel okmeydan hastanesi hakkında ne duşunuyorsunuz? Ben Op. Dr. Osman Batur'a gitmek duşunuyorum, 7 hafta hamileyim, giden var mi? memnun musunuz?

Ben fatih medical parkta ayşegül sofuoğluna gittim ve doğumumu orada yaptım.Doktorumdan müthiş memnun kaldım,odaları bebek hemşireleri hepsi gayet güzeldi.Fakat hastanenin şuan ki durumu benim pek hoşuma gitmiyor,ayşegul hanım 1.5 ay sonraya randevu verıyor,doktorun katında oturacak yer bulmak ımkansız tıklım tıklım.
Bahçelievler medical park nasıl?Gecen bır tanıdığım b.evler medicaldan fiyat aldı,doktoru dışarıdan gelmesine rağmen hastane 3000 tl istemiş.

Arkadaşlar merhaba,ben 26 haftalık hamileyim.Bahçelievler Medicanaya gidiyorum.Doktorum Düzgün bey,doğum fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…