istanbullu hamişler hangi hastaneye gidiyor ve memnunmu? doğumu nerde yapacağız?

27 haftalik hamileyim kadikoy acibademe gidiyorum.doktorum Habibe Seyisoglu cok pozitif cok tatli bir hanim butun hamilelere tavsiye ederim. herkese hayirli dogumlar insaallah

slm arkadaşlar bende 33 haftalık gebeyim ümraniye hospitaliuma gidiyorum, sezeryan 750, normal 500 bakalım ocktan sonra ne olur allah bilir inş. fazla artmaz allah tümdoğum yapacak arkadaşlarıma yardım etsin.:Saruboceq:

memnunmusun peki, hastane nasıl ilgi falan doktor nasıl en önemlisi we adı ne?

slm arkadaşlar bi sorunum olacaktir. Özel okmeydan hastanesi hakkında ne duşunuyorsunuz? Ben Op. Dr. Osman Batur'a gitmek duşunuyorum, 7 hafta hamileyim, giden var mi? memnun musunuz?

orada doğum yapan çok tanıdığım war gayet memnun kaldılar osman beyi bilmiyorum hüsniye hanıma gidiyolardı memnunlardı.

türkiye hastanesinde kime gidiyorsun we memnunmusun türkiye hastanesi için fiyatlar çok uygunmuş normal doğum 710 sezaryen 1000 sanırım we çok ta iyiymiş hastane??
sen ne düşünüyorsun?

Hasret Merhaba ;

T Hastanesinde Nevra mı neydi adı ona gittim..netten bulmuştum kapalı ve tecrübeleri çok fazla die....
Bana çok sert geldi...ben sormadan hiç bişey anlatma 2. gidişimde kk dan ögrendiklerimi sordum ve saolsun bir zahmet cevapladı...

Çatala -hadi çık vs vs gibi sert sözlerle beni yönlendirmeye çalıştı...

memnun kalmadım ben...

Aynı hastanede Ayşe Hn varmış Kusenim ve bir arkadaşım onda dogum yaptılar...çok çok memnun kaldıklarını sölediler...( Aklımın bir ucunda var bu dr )

Dogum ücretleri kesin net bence bu degildir....çünkü çok uygun.Bence sonrasında yada dogum olacağına yakın zam gelebilir yada başka bişey çıkartabilirler....

Şu an aklımda olan ve araştıracağım hastane....
Avrupa Şafak ( Gaziosmanpaşa taraflarında ) bana çok uzak ama ii olduğunu 2 3 arkadaş ve akrabamdan dinledim...
Düşünme aşamasındayım....

memnunmusun peki, hastane nasıl ilgi falan doktor nasıl en önemlisi we adı ne?
slm canım evet memnunum doktorumun adı ayşe yüksel benim gebeliğim riskli geçiyor erken doğum riskim var ben doktorumu bulana kadar 4 doktor değiştirdim ve şükür ayşe hanımda karar kıldım çok tecrübeli bir doktor herkese tavsiye ederim.:teselli:

27 haftalik hamileyim kadikoy acibademe gidiyorum.doktorum Habibe Seyisoglu cok pozitif cok tatli bir hanim butun hamilelere tavsiye ederim. herkese hayirli dogumlar insaallah

merhaba,
bende bakırköy acıbademe gidiyorum,
doğum fiyatları hakkında bilgin varmı ?
pahalıdır diye düşünüyorum ama ne kadar olduğuyla ilgili hiç bilgim yok malesef,
:sm_confused:

slm kızlar, bende 11 haftalık hamileyim. Çamlıca hospitalium a Tülay hanıma gidiyorum.Çok içten, samimi ve sıcak kanlı bi doktor. vakti varsa sizinle sohbet bile eder. istediğinizi çekinmeden sorabilirisniz. ben memnunum bi sorun çıkmazsa doğumu da orda yapmayı düşünüyorum. fiyatlar da uygun. Hastane çalışanları pek profesyonel değil özellikle veznede çok bekleyebilirsiniz ama bu da görmemezlikten gelinebilir bişey. En azından doktoru hiç bi zmn çok fazla beklemiyorsunuz.

selam kızlar ben 38 haftalık hamileyim ve beylerbeyinde oturuyorum ,hamileliğimin ilk zamanlarında bnde çok dr. aradm ki dr.seçimi gerçekten çok önemli en son bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine okmeydanı memorialda Dr. Banu Göker Özdemir'e gittim ve inanılmaz memnun kaldım her an pozitif haliyle yanınızda ve hastalarını inanılmaz motive ediyor kesinlikle tavsiye ederim.

6000tl doğum ücretinide ekle bence....
we beylerbeyinden okmeydanı zor olmuyormu? medicana hastaneside çok iyi bnce çamlıca da sibel hn, zehra hn, hüseyin bey... memorial özel sigortan warsa iyi yoksa 6000tlyi kaç kişi werebilirki

Şişli Hospitalium a giden var mı
Muayne ücreti 12 liraymış
En yakın zamanda gidip kontrol olacağım...
Görüşlerimi bildiririm..

ben istanbulda bilge hastanesine gidiyodum cengiz beye sonra bana hadiye çokcan diye bi doktoru tavsiye ettiler çok övdüler bende değiştirdim sultangazi medical parkda ama gerçkden övdükleri kadr var doktor çok iyi benim için en önemlisi çok ilgileniyo çok tatlı dilli tam istediğim gibi bi doktor ama tek sorun çok hastası var çok bekliyosun o sorun olmasa çok iyi olcak bende tavsiye ederim muayene ücreti 12 milyon bilgeye 24 falan vermiştim doğumuda medical de yapmayı düşünüyorum yapanlar memnun gibi bakalım kısmet inşallah

beylerbeyinden hastanem sadece 17 dk.sürüyor göründüğü kadar uzak değil.. doğum ücreti 8000 tl ama bnm özel sigortam olduğu için büyük bi kısmını karşılıyor ben çok fazla bişi ödemiyorum ,zaten özel sigortanız varsa gidebileceğiniz bi hastane çnk normalde fiyatları oldukça yüksek herkez veremeyebilir.

zeytınburnu avrasya hast gıdıyorum dogumuda orda dusunuyorum yılbasından sonrakı fıyatlarda henuz bı artıs soz konusu degılmıs su an ıcın.
normal 475 sezeryan 800 tl.

Şişli Hospitalium a giden var mı
Muayne ücreti 12 liraymış
En yakın zamanda gidip kontrol olacağım...
Görüşlerimi bildiririm..

hiç tawsiye etmem ben pazartesi gittim demet par.a ultrasonları çok eski bikere, kilosunu falan ölçecek program yüklü değilmiş o yüzden söylemedi we en kötüsü ekranı bana çewirmedi! göremedim bebişimi benim kilomu falanda tartmadılar, hastanede çok kalabalıktı

bağcılarda medıcıne hastanesine gittim ilk defa memnun kaldım doğumu burda yapmaya karar verdim normal 300-350 sezeryan da 400-450 arası dediler ve 2010 da hastane fiyatlarında değişiklik olmayacakmış yazı asmışlardı..bilginiz olsun.

ben şu anda medicana avcılara gidiyorum doktorum da yavuz bey. 7/24 arayabiliyorum ve çok dikkatli bir doktor herşeyi tititzlikle takip ediyor. tavsiye ederim arkadaşlarımmm

arkadaşlar fatih medikal park ayşegül hn.tavsiye ederim.7 ay önce doğum yaptım. dr.çok iyi tüm sorularınıza sabırla cevap veriyor,ilgili. tek sorun hastası fazla ve zor randevu alınıyo.bir ay önceden randevu almak gerekiyo. ama dr. süper, olabilecek sorunlu durumlarda destek oluyor psikolojik olarak mutlu çıkıyorsunuz odasından,kafanızda soru kalmıyor,tavsiye ederim.
hamileliğimin ilk aylarında türkiye hast. nevra hn. gitimştim. asla tavsiye etmiyorum, çok ilgisiz. muayene 5 dk.falan sürüyo. hiç soru sormanıza fırsat vermiyo,sorsanızda tersliyo zaten yada net bir açıklama yapmıyo. ayrıca çok gereksiz masraflar çıkarılıyo( gereksiz olduğunu medikal park a gittikten sonra anladım) türkiye hastanesi nihal hn. da gitmiştim hamilelik öncesi,ondan da hiç memnun kalmadım, çok ilgisiz,ayrıntıya çok girmeyeyim ama iki doktordan da hastaneden de hiç memnun kalmadım. zaten hamileliğin 4.ayından sonra medikal park fatih e gittim,ayşegül hanım çok insancıl,süper dr...

arkadaşlar ben bahçelievler yaşam hastanesine mehtap hanıma gidiyorum.normal doğum ücretsiz,sezaryen 500.tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…