- Konu Sahibi hasret0587
-
slm arkadaşlar bende 33 haftalık gebeyim ümraniye hospitaliuma gidiyorum, sezeryan 750, normal 500 bakalım ocktan sonra ne olur allah bilir inş. fazla artmaz allah tümdoğum yapacak arkadaşlarıma yardım etsin.:Saruboceq:
slm arkadaşlar bi sorunum olacaktir. Özel okmeydan hastanesi hakkında ne duşunuyorsunuz? Ben Op. Dr. Osman Batur'a gitmek duşunuyorum, 7 hafta hamileyim, giden var mi? memnun musunuz?
türkiye hastanesinde kime gidiyorsun we memnunmusun türkiye hastanesi için fiyatlar çok uygunmuş normal doğum 710 sezaryen 1000 sanırım we çok ta iyiymiş hastane??
sen ne düşünüyorsun?
slm canım evet memnunum doktorumun adı ayşe yüksel benim gebeliğim riskli geçiyor erken doğum riskim var ben doktorumu bulana kadar 4 doktor değiştirdim ve şükür ayşe hanımda karar kıldım çok tecrübeli bir doktor herkese tavsiye ederim.:teselli:memnunmusun peki, hastane nasıl ilgi falan doktor nasıl en önemlisi we adı ne?
27 haftalik hamileyim kadikoy acibademe gidiyorum.doktorum Habibe Seyisoglu cok pozitif cok tatli bir hanim butun hamilelere tavsiye ederim. herkese hayirli dogumlar insaallah
selam kızlar ben 38 haftalık hamileyim ve beylerbeyinde oturuyorum ,hamileliğimin ilk zamanlarında bnde çok dr. aradm ki dr.seçimi gerçekten çok önemli en son bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine okmeydanı memorialda Dr. Banu Göker Özdemir'e gittim ve inanılmaz memnun kaldım her an pozitif haliyle yanınızda ve hastalarını inanılmaz motive ediyor kesinlikle tavsiye ederim.
6000tl doğum ücretinide ekle bence....
we beylerbeyinden okmeydanı zor olmuyormu? medicana hastaneside çok iyi bnce çamlıca da sibel hn, zehra hn, hüseyin bey... memorial özel sigortan warsa iyi yoksa 6000tlyi kaç kişi werebilirki
Şişli Hospitalium a giden var mı
Muayne ücreti 12 liraymış
En yakın zamanda gidip kontrol olacağım...
Görüşlerimi bildiririm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?