istanbullu hamişler hangi hastaneye gidiyor ve memnunmu? doğumu nerde yapacağız?

kızlar bende 25 haftalık hamıleyım bı sorun cıkmazsa normal dogum dusunuyorum ümraniye erdem hastanesi özlem hanıma gıdıyorum cok memnunum.doktorumun sezeryanda ıyı oldugunu bılıyorum ama normal dogum da nasıl bılmıyorum.erdem hastanesıne baska gıden varmı aranızda?

erdemde bir yakınım sezaryen oldu çok memnun kalmışlar. ama mamnun olmayan da çok fazla araştırmak lazım

Karar verdinki canım
benim Dr medical park Bahçelievler'de dogm yaptırmış istiyo 4.5milayara cikiyor artık kesin değiştirmem gerek yarın ıstanbul Şafak hastanesi Ali Osman beye gidiyorum denemem lazım bakalım hakketten iyimi

cnm bende medicana avcılara gidiyordum. bu hafta sonu medilac park hastanesine başlayacağım. önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı acaba?

yenibosna nisa hastanesine giden yok mu??

anneannem nisa hastanesinin tam karşısında oturuyorlar fıratpen altında. ama doktorları iyi değil diyorlar. kadın doğumu hakkında yorum yapamayacağım maa normal doktorları iyi değil. çok ilgisizler diyorlar canım.
sevgiler

Merhabalar bende bağcılar hospitalist e gidiyorum,orada doğum yapan kimse varmı?doktorum çok ilgili ama doğum nasıl bilemiyorum.acil yardım lütfennnnnn

ben az önce memorial hastanesini aradım bana acıbadem sigortaya 6000 TL fiyat verdiler ve bu normal fiyatı sezeryan 7000 TLymiş.. bugün aklımdaki bütün hastaneleri aradım en büyük şoku bu hastanede yaşadım :1shok: acıbadem diye mi bu kadar fazla acaba?
Not: acıbadem fiyatları da bu kadar olmasa da pek iç açıcı değil napcam bilmiyom kafamçokkarıştı

ewet cnm memorial uçmuş durumda, avrupa florancede 1200 noramal doğummuş ama doktor hariçmiş herman işçiyi çok methediyorlar o hastanede yeri fulyada

slm benim dr.um çok iyi bi dr.nil bilgen.avcılar hosptal da.
tavsiye ederim.

slm benim dr.um çok iyi bi dr.nil bilgen.avcılar hosptal da.
tavsiye ederim.

nil hanımla ilgili çok iyi söyleyen de oluyor çok kötü söyleyen de ben anladım... neyse sen memnunsan sorun yok :) ben Rumeli Hospital'a gitmeye karar verdim.. doktorla görüşünce fikirlerimi yazarım...

fındıkzade de özel şehir hastanesine gidiyorum muayene için 15tl veriyorum ama doğum fiyatlarını sormadım henüz. doktoru çok seviyorum gayet ilgili bi kadın. yoksa anadolu yakasında oturmama rağmen hala 5-6 aydır aynı doktordayım:CüvCüv:

arkadaşlar bende doğumumu memlekette yapıcam ailem orda olduğu için ama tavsiyem şuan knt gittiğiniz bir doktorunuz varsa ve ona güveniyorsanız hastane şartları da size uyuyorsa aynı doktorla doğum yapmak daha iyi olur diye düşünüyorum takibinizi bildiği için.Hepimizi allah kurtarsın.

Meraba kızlar bende Gaziomanpaşa Küçükköy'de özel Bilge Hastanesi var oraya gidiyorum doktorumdan çok memnunum.Hastanede iyi.Çok fazla büyük biyer değil ama yenidoğan bakım ünitesi var 7 tane kadın doğum doktoru var.Ben çok beğendim şimdi yeni uyguluma var biliyorsunuz SGK muayene ücreti 22 tl.Normal doğum 150 sezeryanda 300 (sanırım tam emin değilim daha az olabir sezeryan).Benim doktorum Oğuz Güler Bey güler yüzlü ve çok fazla hastası olan biri.

böle yazıp kaçmak yok ücreti nedir? doğum muayene onlarıda belirtirmisin?

artık gitmiyorum canm çünkü bebeğimi kaybettim...yine hamile kalırsan yine nil hanıma gidicem kısmetse.ssk lı muayene ücreti 22tl.doğumu hiç konuşmamıştım...sanırım 1200 civarı olmalı.

artık gitmiyorum canm çünkü bebeğimi kaybettim...yine hamile kalırsan yine nil hanıma gidicem kısmetse.ssk lı muayene ücreti 22tl.doğumu hiç konuşmamıştım...sanırım 1200 civarı olmalı.

üzüldüm.. inşallah en kısa zamanda sağlıkla alırsın bebişini kucağına..

kızlar ben de yıldıztabya bilgeye gidiyorum ücretli muayne ücreti 50 tl normal doğum 450- 600 arası sezeryan 800-900 arası odaya göre değişiyormuş. doktorumdan çok memnunun bu aya kadar kaç doktor değiştirdim en sonunda benimle ve bebeğimle ilgilenen ve bilgi veren bi doktor şükür buldum inşallah doğumumu da orda yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…