- 3 Mayıs 2018
- 905
- 915
- 53
- Konu Sahibi 41ask_derin
-
Ben kktcdeyim, annemler orada aradım kimse hissetmemiş ben de korkuyorum ama ne denir bilmem50 küsür mikro deprem sonrası silivride olmasıuzmanlar hiç içaçıcı konuşmuyor korkuyorum yalnızım bu sene beklenen büyüğün yakın olduğunu söylüyorlar uykusuzluktan bayılcam ama uyuyamıyorum insanlar hayatlarına devam ediyor arkadaşlarım eğlenmeye gitti ben korkuyorum
Bugünkü depremi hissetmedim Normalde hemen hissederdik hareket halindeydim ondan herhalde Normalde bende Korkardım hissetmediğim için hiç korkmuyorum nedense50 küsür mikro deprem sonrası silivride olmasıuzmanlar hiç içaçıcı konuşmuyor korkuyorum yalnızım bu sene beklenen büyüğün yakın olduğunu söylüyorlar uykusuzluktan bayılcam ama uyuyamıyorum insanlar hayatlarına devam ediyor arkadaşlarım eğlenmeye gitti ben korkuyorum
Evet korkutucu olan büyük beklenmesi çekip gütmek istiyorum gittiğin yerdede bulur diyorlarBen kktcdeyim, annemler orada aradım kimse hissetmemiş ben de korkuyorum ama ne denir bilmem
Valla ben de korkuyorum içten içe ama bu konuda ne yazık ki korkunun hiç bir faydası yok. Görüyorum ki sizde hamilesiniz, strese sokmayın kendinizi ve bebeğinizi. Allah hepimizi korusun.50 küsür mikro deprem sonrası silivride olmasıuzmanlar hiç içaçıcı konuşmuyor korkuyorum yalnızım bu sene beklenen büyüğün yakın olduğunu söylüyorlar uykusuzluktan bayılcam ama uyuyamıyorum insanlar hayatlarına devam ediyor arkadaşlarım eğlenmeye gitti ben korkuyorum
Bugünkünü bende hissetmedim ben tuzladayım eskisi kadar değilim alışmıştım ama yinede korkuyorum artıkBugünkü depremi hissetmedim Normalde hemen hissederdik hareket halindeydim ondan herhalde Normalde bende Korkardım hissetmediğim için hiç korkmuyorum nedense
Amiiin bulutlar çok garip yine bekliyorum benOyle bir durumdayız ki, yarin deprem olacak desen kisin gidecek yerimiz yok. Allah yardimcimiz olsun.
Ben de Ataşehir deyim korkma olacaksa yapabilecek biseyimiz yok malesef rabbim hepimizi korusn❤Bugünkünü bende hissetmedim ben tuzladayım eskisi kadar değilim alışmıştım ama yinede korkuyorum artık
Bu sefer öyle değilmiş fayı kırabilirmişDepremlerin küçük küçük olması çok iyi bir şey o enerji büyük bi sarsıntı şeklinde de çıkabilir ama böyle az az çıkıyor Allah a şükür etmemiz lazım ne eğlenmeye gitmesi o yollar yol değil mutluluğu yanlış yerde arıyorlar
50 küsür mikro deprem sonrası silivride olmasıuzmanlar hiç içaçıcı konuşmuyor korkuyorum yalnızım bu sene beklenen büyüğün yakın olduğunu söylüyorlar uykusuzluktan bayılcam ama uyuyamıyorum insanlar hayatlarına devam ediyor arkadaşlarım eğlenmeye gitti ben korkuyorum
Ben pendikteyim baya salladıBugünkünü bende hissetmedim ben tuzladayım eskisi kadar değilim alışmıştım ama yinede korkuyorum artık
Depremlerin küçük küçük olması çok iyi bir şey o enerji büyük bi sarsıntı şeklinde de çıkabilir ama böyle az az çıkıyor Allah a şükür etmemiz lazım ne eğlenmeye gitmesi o yollar yol değil mutluluğu yanlış yerde arıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?