işte 12 eylülün UĞURLU listesi

görken, canende ikinizide tebrik ederim canım... inşallah bu mutlulugu bizde yaşarız...

görken canende ikinizede çok sevindim rahatlayın artık bu sonuç çıkmış daha ne olsun bize umut oluyosunuz ne mutlu size

canım teşekkürler hep sizlerden destek aldım iyiki varsınız umarım gebelik dönemimizide hep birlikte geçiririz zemuszemusopuyorumnanaktan

canende hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah, benim hiç belirtim yok, deridoktoru canım dualrımız sizlerle Allah gönlünüze göre versin

ne guzel boyle bilgisayari acinca super haberler gormek :CüvCüv::CüvCüv:Gorkencim canende ikinizi de cokkkkkk tebrik ediyorum delikafaduldengozunuz aydin:teytey:
darisi listedeki diger arkadaslarla bebis isteyen herkese

arkadaslar ınsallah pozıtıf sonuc alırsınız ve sonrasındada bnm gbı cocugun pesınde pervane olursunuz gecen sene hazıranda da ben beklıyrdm sonucu smdı sukurler olsn bı oglum var. COKKKKK huzysuz bı cocuk ama rabbım kımsenın kucagımı bos bırakmasın o sonucu bekledıgınız 12 gun varya sankı bı omur.. opuyorum arkadaslarım sızı bol sans...

1) siber:Saruboceq:
2) witch26:Saruboceq:
3) mecnun:Saruboceq:
4) gorken:CüvCüv:
5) canende:CüvCüv:

işte uğurlu listemizin ikinci UĞURU CANENDE
tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin, darısı bizlere olsun inşallah

Teşekkür ederim darısı sizlere, hadi bakalım yarın güzel haberlerinizi bekliyorum.

canende sende ne gibi belirtiler vardı?

Herkeste aynı belirtiler olmayabilir tabii, benden 18 adet yumurta toplandı yumurtalar çok olunca sıkıntılar daha fazla oluyormuş, aşırı şişkinlik ve en çok bel ağrısı hissettim uzun süre sandalyede oturamıyorum, bazen adet görecekmişim gibi bir ağrı , birde ara sıra sanki idrar yolları iltihabı varmış gibi bir sızı oluyor, iki gündür de acayip bir sıcak basması var herhalde hormonların etkisi.

Son düzenleme:
ne guzel boyle bilgisayari acinca super haberler gormek :CüvCüv::CüvCüv:Gorkencim canende ikinizi de cokkkkkk tebrik ediyorum delikafaduldengozunuz aydin:teytey:
darisi listedeki diger arkadaslarla bebis isteyen herkese

teşekkürler canım umarım sizlerdende güzel haberler duyarız

gorken canende kızlar tebrik ederim allahım hayırlısıyla kucagınızada almayı nasıp etsın darısı bızlerın basına

GÖRKEN VE CANENDE SıZLERı TEBRıK EDERıM..NE GÜZEL BıR HABER..ıNŞALLLAH RABBıM KUCAKLARINIZADA ALMAYI NASıP EDER...DARISI ÖBÜR KISLARIN BAŞINA ıNŞALLLAH..VEDE HAMıŞ OLMAK ıSTEYEN HERKEZıN BAŞINA.:Saruboceq:

1) siber:CüvCüv:
2) witch26
3) mecnun
4) gorken:CüvCüv:
5) canende:CüvCüv:

işte uğurlu listemizin üçüncü UĞURU SİBER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…