işte 12 eylülün UĞURLU listesi

1) siber:CüvCüv:
2) witch26:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
3) mecnun:CüvCüv:
4) gorken:CüvCüv:
5) canende:CüvCüv:

işte uğurlu listemizin dördüncü UĞURU MECNUN

witch26 çok üzgünüz canım hakkında hayırlısı olsun. dularımız seninle rabbim en kısa zamanda sana çok büyük süpriz yaşatır ve kendiliğinden hamile kalırsın inşallah:Saruboceq:

L-arginine monohydrochloride (Neksim kimya olacakmış) bitki olarak da çakşır otuçayı her akşam 1 tatlı kaşığı 2 su bardağı sıcak suda 5 dk bekletlerek içilecek, kaçiboynuzu tozu 2 tatlı kaşığı arı poleni 1 tatlı kaşığı 1 kase bala karıştırılıp her akşam bir tatlı kaşığı yenilecek, ayrıca c vitamini ve çinko hapı (Suda eriyenler iyi oluyormuş). Yanlız sabırlı olup uzun aylar boyunca yapmak lazım. Bu şekilde canım ikiside 1 sene önceden sigarayı bıraktılar, sperm sayısı 3-5 milyonun üzerine çıkmıyordu, şimdi 6 aylık çok şeker bir kızları var moralini bozma darısı başınıza.

ay daha yeni eve geldim hemen internete sarıldım biraz burukta olsa nazar boncuklarını görünce çok sevindim: Umarım Witch26 gelecek ayın ilk hamişi sen olursun Moralini yüksek tut Alahım hakkımızda herzaman hayırlı olanını verir unutmayalım , hayırlısı böyleymiş

maşallah kızlar rabbim kucağınıza almayı nasip eğlesin inşallah witch canım rabbim en yakın zamnda mucizenin haberini almayı nasip eğlesin inşallah canım

inşallah allah hepimize nasip etsin kucağımıza sağlıkla almayı.
bu süreçte bizlere destek olan dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkürlera.s.

Kizlar Allah nazarlardan saklasin hepinizi, bebislerinizi saglikla size bagislasin, hic birakmasinlar sizi upuzun mutlu bir hayat yasayin:teytey::teytey: darisi cevap bekleyen, tedavi olan ve bebislerini sabirsizlikla bekleyen butun anne adaylarinin basina...bizlere de dua edin kizlar bizim de bebislerimiz gelsin artik:Saruboceq:

herzamanki gibi sayfayı ben bozuyorum kızlar.. 4. negatifimide aldım....

witchim canim arkadasim cok gecmis olsun, ne desem bilmiyorum ki sozler boyle durumlarda cok yetersiz...belki biraz ara vermek iyi olur, hem bedenen hem psikolojik olarak dinlenmeye ihtiyacin var...ben asilamalarin hepsini pespese yaptirmistim 6 kez ustuste negatif, insan her negatifte daha bir hirsla daha cok ozlemle istiyor yikim da daha fazla oluyor tabi sonucta...sonra 1,5 sene mecburi olarak ara verdim cok iyi geldi, eskiden her hamile gordugumde eziklik hissederdim, arkadaslarim hamile kalirdi karinlari buyurdu her gun, ben izlerdim...ara verince insan o acilari unutuyor zaman her seye ilac diyorlar ya dogru...belki de dogal yolla gelecek bebisin onun icin naz yapiyor simdi...insallah sen de bir gun o teste pozitif sonucu gorup sevinc cigliklari atacaksin canim benim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar bekleme suresinde neler yasadiniz?agri sizi oldu mu ne zaman oldu?bekleme doneminde olunca insan bedeninden bir sinyal bekliyor her sey yolunda mi diye...benim transferden beri adet olacakmisim gibi agrim var bu iyi mi kotu mu? sizde de oldu mu?elimde degil meraktan oluyom yaaa, siz daha yeni yasadiniz bu duygulari iyi bilirsiniz, ne gibi degisiklikler oldu bedeninizde?cevaplariniz icin simdiden cokkkk tesekkurleropuyorumnanaktan

kızlar belirtilere çok kafayı takmayın zaten hamişlik belirtileri adet belirtilerinin aynısı sayılıyo göğüslerde hassasiyet karında şişlik genelde aynı bendeki en büyük belirti benim çok fazla üşümem ve uyumamdı birde arar ara bacaklarım ağrıyodu benim rabbim inşallah çifter çifter verir amin:Saruboceq:

cevabin icin cok sagol zeyracim, insallah Allah tamamina erdirsin bebisine saglikla kavusursun.bekleme donemi tedaviden daha zor diye okurdum burdan, insan basina gelmedikce bilmiyor valla. hep merak merak merak, Allahim sabir versin de cabuk gecsin bu donem...bugun ev gezmesine gidecem biraz acilirim unuturum insallah gamyoncuiremsu

Benim de adet görecekmişim gibi ağrım var ama en çok bel ağrısı.Bence bu iyiye işaret.

Kızlar tekrar test yaptırdınız mı ben yaptırdım 344 çıktı sonuç doktorum tüm ilaçlarıma devam etmemi söyledi, altı çeşit ilç kullanıyorum. Siz neler yaptınız ?

kızlar hepiminizi tebrik ederim....hayırlısıyla tamamına ermenizi dilerimm......canende neden ilaçlarına devam ettiriyoki???benim değerim az yükselmişti ilaçlara devam etmemi sölemişti....değerin normal şekilde artsaydı ilaçları bırakıcaksın demişti dr bana.....gerçi her hastane farklı oluyo....ben sadece 3 ilaç kullanıyodum zaten......witch sanada çok geçmiş olsun canım...bende yeni negatif sonuç aldım....benimde eşimde azo spermi var fakat 1 milyon spermi var...seninki çok çok güzel....inş kendiliiğinden hamile kalırsın.....ve bizlerde senin için seviniriz.....ve bizlerde inş diğer denememizde hamile kalırızz..ve evladımızı kucağımıza alırız....

Ben ilaveten glukofaj ve kan pıhtılaşmasını önleyici ilaçlar kullanıyorum, bu gün konuştum dr la üç hafta sonra gel o güne kadar da bu ilaçları kullan dedi bana Bir de estrofem diye bir ilaç var östrojen hormonu sanırım günde 3 defa alıyorum ilacın prospektüs'ünde hamilelerde kullanılması endike değildir hamilelik tespit edilince ilaç derhal kesilmelidir yazıyor bu yüzden tedirgin oldum ne yapsam bilemiyorum.

bende kullandım o ilacı prospektüsünü bende okumuştum derhal bırakılmalı diyo doğru....ama devam et dediğine göre dr. un bi bildiği varddır.....ama istersen yine ara doktorunu içinin rahat etmesi için.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…