işte 12 eylülün UĞURLU listesi

sıber tebrıkler canım allahım kucagına almayı nasıp etsın

ne güzel bir sayfa yaaa!!! inan çook mutlu oldum .sanki kendim olmuş gibi..siber canım tebrik ederim RABBıM kucagınada almayı nasip etsin..kaldı 2 kişi ..inşalllah onlarında pozitif haberlerini duyarız...AMıııN canım inaşallah darısı bizlerin başına....:Saruboceq:

inşallah canım allahım bu mübarek ayda herkesin duasını kabul etsin, darısı tüm isteyenlere olsun.

kızlar benim değerim 9.gün 102 ,10.gün 173 çıktı sanırım benim bebişim tekmiş pazartesi tekrarlanacak

canım ne güzel yaaa ..mecnun senide tebrik ederimmm....darısı bizlerin başına inşalllahh..kaldı 1 arkadaşımız inşallah oda pozitif sonuç alanlardan olur...

tebrikler siber...ailece bizide çok mutlu ettin....allah tamamına erdirsin....sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin..

diğer arkadaşlarıda kutlarım....

ve...sonuç bekleyen arkadaşlarıda mutlu etsin rabbim...

hadi hayırlı olsunnn bende geçen sene 13 eylülde almıştım muhteşem haberiii

yolunuz açık olsunn

herzamanki gibi sayfayı ben bozuyorum kızlar.. 4. negatifimide aldım....

canım çookk geçmiş olsun..inşalllah bu son negatifin olur..RABBİM inşallah kendiliğinden kalmayı nasip eder sana...canım senin sorun neydi..

canım çookk geçmiş olsun..inşalllah bu son negatifin olur..RABBİM inşallah kendiliğinden kalmayı nasip eder sana...canım senin sorun neydi..

sagol canım ama şu anda denemeyi düşünmüyorum artık sonra fikrim değişirmi bilemem.... canım bizdeki sorun azosperm bende bi problem yok yaşım genç herşey çok iyi diyorlar ama olmuyor işte....

witch26 canım demekki daha vakti saati gelmemiş..derlerya bu kısmet işi..olmaz denilen kişilerin oluyor.olur denilenlerin olmuyor..RABBıM verecek bunu..RABBıME bol bol dua edelim canım..inşalllah bu mübarek ay hürmetine bak kadir geceside yaklaşıyor belki kendiliğinden bile kalmayı nasip eder canım. sen moralini yüksek tut RABBıME sığın.ona açılan eller kalbten yalvarıp edilen dualar bu günlerde asla boş çevrilmez.. canım bol bol duamıızı edelim sıgınalım RABBıMıZE ..o bizden daha iyi bilir..şerde bile hayır vardır..

sagol canım moralim iyi çok şükür metanetle karşılıyorum... önceden aglayıp üzülürdüm ama bişey değiştirmiyor.. dediğin gibi inancım sonsuz bolbol dua ediyorum bi gün olacak inşallah vaktini allah biliyor ..

sagol canım ama şu anda denemeyi düşünmüyorum artık sonra fikrim değişirmi bilemem.... canım bizdeki sorun azosperm bende bi problem yok yaşım genç herşey çok iyi diyorlar ama olmuyor işte....

Geçmiş olsun, ama moralini bozma benim kardeşimde ileri derecede azospermi vardı doktorlar ancak tüp bebek diyorlardı, ama eşinin de yaşı genç olduğu için öncelikle bitkisel tedavi denediler 7-8 ay sonra eşi hamile kaldı sakın moralini bozma istersen kullandıkları bitkilerin ve ilaçların adını verebilirim.Bir de azospermi bazen genetik kaynaklı olabiliyormuş genetik test yaptırdınız mı?

sagol canım bi üzüntü var ama inan birdamla gözyaşı bile dökemedim ne oluyo bana bilmiyorum... genetik dahil bütün testleri yaptırdık canım hiçbirşey çıkmadı doktorlar şaşırıyor artık.. çok şükür sperm sayısı 4 milyonla başladık ilaçlarla 25 milyon oldu doktorlar normalde olabilir diyor... kısmet belki kaderimizde vardır normal yoldan olacaktır... ne kullandılar sen yinede yaz istersen bakıyım farklımı bizim kullandıklarımızdan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…