işte benim evim!

yani işte öyle oldu denebilir. daha farklı hayallerim vardı ama şartlar böyle bir ev ortaya çıkardı. zaten aklındakiyle yaptığın pek birbirine uymuyor.ama böyle de seviyorum evimi.

Evet aynen.Benim mesela yatak odası için yıllardır beyaz mobilya hayalim vardı..Mağazada beğendiğim mobilyanın beyazı hoşuma gitmedi, koyu renk oldu. İşin garibi annemle babamın mektuplarını okumuştum geçen, annem de beyaz mobilya istemiş teee 26 yıl öncesi (ilk defa öğrendim bunu:)) ama cancağzımın gönlünden geçtiği gibi olmamış..Bir garip olmuştum duyduğumda, benimkisi gönüllü olsa da. :) Ay nerden nereye geldi konu..Neyse planlara uymasa da önemli olan içine sinmesi :)

Günaydın vet'ciğim,
yorumlarına bayılıyorum
ben de beyaz bakıyordum o zamanlar. kahve olmaz, bıktım koyu koyu renkten derken, bu takımı gördük ve aşık olduk eşimle. anında beyaz fikrini sattık. biraz hantal bir mobilya ama hala çok beğeniyorum. komidinleri yok ( eskiden kiracıydım, şu toki tarzı evler bilirsin şey kadar. sığmaz diye almamıştık, hala da alamadık. şu eskitmeler hoşuma gitmeye başladı ya da aynalılar var ya onlar çok şık. ama iyi para. neyse bekliyoruz öyle. her şey dünya para ya.
senden de bekliyorum fotoğraf

geztapo'cum biliyor musun zaten bir şey %80 indirime girmezse almam. öyle huyum var. mobilyalara falan zamanında vermiştik tabi para, ama o da mecbur, modüler mobilyayı pek sevmem, rengi atıyo, yapışkanları kalkıyo, kenarları kırılıyor. ahşap kaplama almıştık mobilyaları bu sebeple. bi kaç ikea malzemem var, şimdilik iş görsün diye aldığım aynen öyle oldu, kısa zamanda deforme oldular. ortada 2 sehpa var ya. zaten hemen anlaşılıyorlar uyduruk oldukları. köşeleri, ayakları hep kırık.
aksesuarlarım da yıllar içinde oldu. mesela; burda bi züccaciyeye basit bi şey almaya girmiştim, ne göreyim, dükaknın bir bölümü camdan aksesuarlarla dolu, sahibi kapanan bir fabrikanın deposunu az parayla almış satıyormuş dükkanında. 10-20-30 tlye normalinden en az 10 kat ucuz fiyatlarla, altlarında 100 tl-200 tl fiyat barkodları vardı. valla ben hep böyle zamanlarda alırım aksesurlarımı, banyodaki sabunluğumu 3,5 tl almıştım şu tahtakale benzeri bir yerden bi kaç ay önce, sağlam da yani; internette gördüm aynısını 25 tl! yani hep böyle dandini yerlerde umulmadık şeyler denk geliyor, bulunca da alıyorum. tekstilim hem pamuk satendir, bamwooldur. ama hepsi marka değil, pazara öyle şeyler geliyor ki normalin yarısı falan ihraç fazlası, çok kaliteli oluyor hem de.
böyle ucuza alınca daha bi seviyorum eşyalarımı
yani arada çok bayıldığım şeylere çok para verdiğim olur da genelde alışveriş tarzım budur.

Günaydın canııım Pozitifliğim hat safhada bu aralar, senin konuna iyi denk geldi bu durumum

Yok yok olsun bence çok güzel ve diyorsun ki bir de 4 sene öncesi aldım..Valla yeni gibi gayet güzel kullanmışsın..Yatak odasındak io makyaj masasıyla şifonyer karışımı bir şey var, tam görünmüyor ama çok değişik, çok hoş.. Yani yeni modaya gayet ayak uydurur tarzda :)
Dediğin gibi tam anlamıyla istediğim şeyler olsun dersen bayağı para dökmek lazım..Olsun huzur olsun da zamanla olur her şey..Şuan için bundan iyisi Şam da kayısı bence :)

Ben de geçenlerde eklemiştim evimi..Bakabilirsin..Bu zevkli ev sahibinin yorumlarını alabilirim.Artısıyla eksisiyle fikir verebilirsin :)

hemen bakıyorum!

Eviniz gerçekten çok hoş. Nacizane tavsiyem, televizyonun yanındaki aksesuarlar (lamba hariç) biraz göz yoruyor. Güzel günlerde oturun.
saol canım, aslında konsol yanlarına değişik raflar yaptırmak istiyorum, aksesuarları oralara koyayım, duvar da pek boş, saçma şeylerle doldurdum zaten geçici olarak. ama henüz sırasını beklemesi lazım, aslında ben de abajurdan pek hoşlanmıyorum (başlığını ben süsledim öyle) sade ve düz silindirik başlığı vardı ama kırıldı evde bu vardı, mecbur kullanıyorum, sürekli eve bir şeyler lazım oluyor, eşim de bıktı benim eksiklerimi tamamlayamamaktan.
önerin için teşekkür ederim, biraz o kadın-erkek figürlerini (ikisi de hediye bu arada) eksilteyim o vakit.

ayy bayıldım çok güzel aşkla sevgiyle oturun inşallah...yatak odasında ki aynaya özellikle bayıldım

bu sepetleri
bu ağaç duvar yazılarını
iki tane komidini
çocuk olursa, bu etejeri,
ya da duvar askılıklarını antreye
yatak başlığını
sehpayı ve koltukları
bu sehpa da olabilir
bi de bu rafları ama ceviz rengini istiyorum.

Eklentiler

• DSC_0524.webp
    864,5 KB · Görüntüleme: 230
  • Klasik-Tarz-Komidin-Modeli.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 409
  • Klasik-Tarz-Komidin-Modeli.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 296
Banyo fayansları mermere benziyor . Yemek masası şahane ayna şahane. Kaça aldın o aynayı ?

şimdi fark ettim oturma odasında ki kapının girişindeki düz krem halının markası ? ve shagg mi ? bir deçamaşır makinası banyoda çok belli olmuş ona bir dolap falan yaptırsanız olmaz mı ???

Banyo fayansları mermere benziyor . Yemek masası şahane ayna şahane. Kaça aldın o aynayı ?
banyo bildiğin seramik (çnakkale sanırım) ama mermer desenli, en önemlisi ne biliyor musun? kıl, tiy, saç, toz belli etmiyor!!!! hahaha şahane olan da bu! daima temiz duruyor, napıyım ya haftada bir temizlik yapabiliyorum. diğer evim beyazdı, eğil kalk toz toplamaktan başım dönüp midem bulanıyodu. antre falan da böyle boz renkli bu yüzden.
aynam 145 tl! burda bi fab. varmış, dreamwood, böyle uyduruk mobilya yapıyor, deposunda kalanları satmak için derme çatma ürünleri bi düllanda satmaya uğraşıyolardı, meraktan bakmaya gittim, bu ayna da öyle dükkana dekor olsun diye asmışlar. satılık da değilmiş üstelik. ama aldım. 5 tl de indirim yaptırdım:)

şimdi fark ettim oturma odasında ki kapının girişindeki düz krem halının markası ? ve shagg mi ? bir deçamaşır makinası banyoda çok belli olmuş ona bir dolap falan yaptırsanız olmaz mı ???
ikeanın halısı, 60 tl fiyatı. shaggy gibi bi şey.
banyoda biraz tadilat lazım zaten haklısın . aslında biz durumu abartıp: küçük wc yi çamaşır makinesi ve kurutma makinem için kapatmayı düşünüyoruz. çam mak.si kabak gibi ortada ama bir iki yıl içinde böyle bir planımız var. hatta yatak odamın köşesine 2-3 m2lik bi wc duş yaptırma planı bile doğdu. yatak odam 21 m2 sanıırm sığar. zaten yatak başımın olduğu duvar çamaşır makinesinin olduğu yere denk geliyor.
müteahit banyoda lavobo, çam mak. wc yerini pek ayarlayamamış, biz inşaat halinde aldık ama bu kötü ayrıntıyı fark edemedik, tamamen haklısın.

500,600 tl. Lik pahalı bişiy sandım . Gülegüle kullan . Benim eski evde salon konsept beyaz ağırlıklıydı salon takımını komple yeni evlenen kiracıya sattım . Evden salonu kaldırdım. Başım dönüyodu temzlikten mutfak dekorlu masa , salonda masa , balkonda masa , oturma odasıda vardı. Bıktım. Şimdi oturma yatak odası yaşıyorum. Senin fayanslardan yayla evinde var , hakaten rahat. Derzsiz geçmeli döşendi antreye koydum birde duvar fayansını zemine döşettim , duvar fayansları parlak oluyor ayna gibi . Hayal ama çok ileride hayalim eden komple laminantı kaldırıp bu fayanslardan yapmak zemine . Birde gider deliği . Odayı yıkamak . Halıda kullanmıyorum . Offf. Offf. Bitmez bu işler .

Sağlıkla huzurla oturun evinizde.çok güzel ve sade..heryerde incik boncuk yok..
bir de epey büyük sanırım,benim evim 90 m2 olduğundan sebep en çok o çekti dikkatimi

Sağlıkla huzurla oturun evinizde.çok güzel ve sade..heryerde incik boncuk yok..
bir de epey büyük sanırım,benim evim 90 m2 olduğundan sebep en çok o çekti dikkatimi
140 m2 , 3+1 valla sanırım ideal olan bu, ama önceki evim 96 m2'ydi o da iyiydi ya. ona göre eşya oluyor o zaman da. ona göre de iş!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…