işte benim evim!

Böyle düşünerek rahatlıyorum ben de. iyi ki ilerleyen haftalarda başıma gelmedi diyerek de hafifliyorum. Umarım kısa zamanda sağlıklı bir bebeğim olur. duaların için çok teşekkür ederim.
canım cok uzuldum hayırlısı buymus demekkisoyleyecek baska sey bulamıyorum insallah en kısa zamanda sizin için en dogru zamanda saglıkla alın bebeğinizi kucagınıza..

Canım çok üzüldüm .Gençsiniz yine olur Rabbim hayırlısinı versın canım
canım cok uzuldum hayırlısı buymus demekkisoyleyecek baska sey bulamıyorum insallah en kısa zamanda sizin için en dogru zamanda saglıkla alın bebeğinizi kucagınıza..

Canım çok üzüldüm .Gençsiniz yine olur Rabbim hayırlısinı versın canım
teşekkürler arkadaşlar. Allah hepimiz hakkında hayırlar versin.

bende 2 aylık evliyim,mutfağıma kilim görünümlü makinede yıkanabilen küçük bir halı aldım.hem pratik hem de hoş duruyor.tavsiye ederim.becerebilirsem resim de yüklerim

Eklentiler

• SF118K.webp
    137,1 KB · Görüntüleme: 106
Canım ben nasıl kacırdım inan kendime o kadar kızdım ki..

Begenmek ne kelime resmen bayıldım bayıldım bayıldım ; evinin zaten bir numaralı hayranıydım su an asık etti beni kendine kırlentlerşnde cok güzel hatta berjerlerin kendi kırlentlerini bile koyabilirsin daha evvelde demiştim oradaki çiçek deseni salonuna yakısır agırlıkta cicekli hatırlaıyorum onları ama boylede cok güzel ..

Buradaki her ev bir yana seninki bir yana cok güzel cok tarz ve cok kalite sen bu işi biliyorsun kesinlikle:)

bende 2 aylık evliyim,mutfağıma kilim görünümlü makinede yıkanabilen küçük bir halı aldım.hem pratik hem de hoş duruyor.tavsiye ederim.becerebilirsem resim de yüklerim
canım teşekkür ederim tavsiyen için. kilimleri hep tehlikeli bulmuşumdur çok kaymaları ve katlanıp takılıp düşmeye sebep oldukları için. Ama mutfak gibi kirlenmeye müsait yerlerde makineye atıp yıkamak için de çok cazip. mutfakta kilimim vardı aslında, el örmesi ama kaldırdım işte bu sebeplerle. valla bilemedim.

ne diyim bilemedim ki.
teşekkür ederim şekerim. sanırım zevklerimiz benzer yoksa öyle abartılacak bi yanı yok yav
çiçeğimi masanın üzerine koydum, büyük tabağı kaldırdım. masanın üzeri pek güzel oldu da konsolum güdük kaldı bu kez. siyah gövdeli abajurlar iyi gider ama uygun ve kafama göre bi şey bulana kadar askıya aldım. peki bir şey danışayım: (yani herkese bu sorum) Salona da yatak odasına da ek bir renk istiyorum ama karar veremiyorum. salona krem-siyah geometrik desenli(zebra da olabilir) kırlent alıcam ama yeşil-kahve-krem-siyah-gümüş-altın renklerindeki salona hangi renk eklenebilir? yatak odası da krem-gri-kahve-gümüş renklerinde. oraya ne renkte ekleme yapmalıyım? puf, yastık, abajur, çiçek ve çerçeve/tablo gibi aksesuar almayı planlıyorum da.

Hiçbir zaman modası geçmez bu tarzın..
Çok beğendim..Huzurla oturun..
çok teşekkür ederim. zaten çoğu zaman moda olan şeyleri sevemiyorum, yakıştıramıyorum. kalın kollu koltuklarım moda ürünü mesela, ama o zaman bulmamıştık şimdiki koltuk modellerini. mecburen mecburiyetten

hanımlar, salona ve yatak odasına sanki birer renk daha lazım ve canlı renkler olmalı. ben bilemedim?
puf, çiçek, tablo, çerçeve, mum, abajur gibi dekoratif eşyalar almayı planlıyorum, yani hem kafama hem cebime uygun bir şeyler bulursam. hangi renkler gider, tavsiyesi olan var mı?

hem internet hem telefonumda sıkıntı yasıyorum ondan kacırdım ve seri yazamıyorum öncelikle soyleyeyim inan abartmıyorym ben gercek bu

Sahsi fikrim salonun renk katılmaya ihtiyac duymuyor bence koyu renkler altınla ısıldıyor yesil perdelerin aynan avizen ve bayıldıgım berjerlerin salonu hem renk hem meta olarak doyuruyor ama ekleyecegin herhangi bir renkte asla sırıtmaz mor mesela seviyorsan yada sarap rengi parlak bişiler olabilir gibi geliyor yada biraz daha altın obje mesela pirinc 2-3 kollu bir samdan yada büyük mumluk olabilir belki bir lambader altın gövdeli ki senin salonuna enfes olur belki orta sehbanı değişebilirsin niyetinde vardı sanırım ham ahsap bir orta sehpa yine lükens yada torna ayaklı o el emegi zarif halına cok yakısır ama beyaZda yakısıyor kırmızı koy o bile olur ( gecenlerde bir salonda yesl görmüştüm harika duruyordu ) salonun her rengi kaldıracak durumda bence

Yatak odanın mobilyalrı cok güzel benim gözüme gelen bence renk eksikligi degil orda yatak basın , aslında cok güzel bir yatak bası ama acık renk duvarda kendini gösteremiyor bu durumda aklıma gelen secenekler

-duvar rengini degistirmek mesela sadece o duvarda ben koyu renkleri duvarda kullanmaktan korkmam sadece oraya bir kahve kullanırdım yatak bası ortaya cıkar o bosluk hissi kaybolurdu ( duvar kagıdıda olabilir )

- yatak basını degisebilirdim acık renk duvarda kendini gösterecek bir tane tercihen ahsap kenarlı secerdim :)

-yada hiçbirşeyi ellemez yatak basıma hüzel bir yaglıboya tablo asarsım aynada olabilir ama pek güvenli bulamıyorum bunu ama yapanlar var güzelde oluyor

siyah beyaz geometrik desen yada zebra benim cok sevdiğim ikililer ve ben kahvenin yanına cok yakıstırıyorum bence harika düşünmüssün bu baglamda herkes kahveye turkuazı yakıstırıyor evet bende yakıstırıyorum ama sanki cok yakısmasından mı bilemiyorum bir süre sonra sanki beni rahatsız ediyor ben kahveye mor yesil yada siyahbeyaz ikililer i cok yakıstırıyorum

bu arada netteki sorun resimlere bakmamı da kısıtlıyor yatak odasını htırladıgım ve küçük resimlerden gördüğüm kadarıyla yazdım zaten sendeki ince dekorasyon zevki dogrusunu gosterir eminim benimkiler sadece fikir

canım simdi bakma imkanın oldu yatak basında zaten ayna varmıs :) bende ayna koyuyorlar ama güvenli bulamıyorum diye yazmısım:) ama dediğim gibi güzel buluyorum hemde cok ama simdi savım dahada kuvvetlendi kendi gözümde canım evet acık renk duvar artı beyaz duvar baslıgı ve beyaz ayna cercevesi bosluk duygusu yaratmıs bende sanki orada hiç birşey yok gibi aklımda kalmıs bence duvarın rengi degismeli yada duvar kagıdı düz yada cizgili olabilir , aynanın cercevesini degissende olur ama bence maliyeti zaten yatakbasında cercevende güzel gerek yok kusra bakma lütfen ilk yanlıs yorumladım hafızam beni yanılttı

birde yatak odasında gözüme carpan yatak bası ve ayna sanki diğer mobilyalarına göre biraz daha modern kalıyor ama dengelenmeyecek bir uzaklıkta olduklarını düşünmüyorum bir küçük sey daha gözüme carpıyor halılar acaba daha düz mü olsalardı dedim ama bunu dememde yatak örtüsününde desenli olmasının etkisi var acaba el dokuma yada deri bir halı mı olsa dedim seviyorsan .. komidin üzeri abajurlarda cok sıklık katıyor bulundukları odayı tamamlıyorlar zaten evinin tarzına uygun cok güzel birer tane secersin eminim:)

evde biraz değişiklik yaptım. Rucine'cim bakalım beğenecek misin?
sana ayrıca birşey diyim mi pembe berjerlerin bence oturma odan için yapılmıs ne kadar yakısmıslar oraya hem renk hem tarz olarak pembe aksesuarlarınla sahane duruyor salondaki saatide buraya getirmişsin o da cok güzel olmus yeni salon saatinde cok sık bence konsolun güdük falan durmuyor tek basına vazon bile sırtlar orayı içindeki çiçeklerle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…