- 7 Eylül 2014
- 798
- 445
- 133
- Konu Sahibi yasemininkizi
-
canım cok uzuldum hayırlısı buymus demekkiBöyle düşünerek rahatlıyorum ben de. iyi ki ilerleyen haftalarda başıma gelmedi diyerek de hafifliyorum. Umarım kısa zamanda sağlıklı bir bebeğim olur. duaların için çok teşekkür ederim.
Canım çok üzüldüm .Gençsiniz yine olur Rabbim hayırlısinı versın canımBöyle düşünerek rahatlıyorum ben de. iyi ki ilerleyen haftalarda başıma gelmedi diyerek de hafifliyorum. Umarım kısa zamanda sağlıklı bir bebeğim olur. duaların için çok teşekkür ederim.
Çok hoş olmuş böyle kalsın benceevde biraz değişiklik yaptım. Rucine'cim bakalım beğenecek misin?
Canım çok üzüldüm .Gençsiniz yine olur Rabbim hayırlısinı versın canım
canım cok uzuldum hayırlısı buymus demekkisoyleyecek baska sey bulamıyorum insallah en kısa zamanda sizin için en dogru zamanda saglıkla alın bebeğinizi kucagınıza..
teşekkürler arkadaşlar. Allah hepimiz hakkında hayırlar versin.Canım çok üzüldüm .Gençsiniz yine olur Rabbim hayırlısinı versın canım
canım teşekkür ederim tavsiyen için. kilimleri hep tehlikeli bulmuşumdur çok kaymaları ve katlanıp takılıp düşmeye sebep oldukları için. Ama mutfak gibi kirlenmeye müsait yerlerde makineye atıp yıkamak için de çok cazip. mutfakta kilimim vardı aslında, el örmesi ama kaldırdım işte bu sebeplerle. valla bilemedim.bende 2 aylık evliyim,mutfağıma kilim görünümlü makinede yıkanabilen küçük bir halı aldım.hem pratik hem de hoş duruyor.tavsiye ederim.becerebilirsem resim de yüklerim
Canım ben nasıl kacırdım inan kendime o kadar kızdım ki..
Begenmek ne kelime resmen bayıldım bayıldım bayıldım ; evinin zaten bir numaralı hayranıydım su an asık etti beni kendine kırlentlerşnde cok güzel hatta berjerlerin kendi kırlentlerini bile koyabilirsin daha evvelde demiştim oradaki çiçek deseni salonuna yakısır agırlıkta cicekli hatırlaıyorum onları ama boylede cok güzel ..
Buradaki her ev bir yana seninki bir yana cok güzel cok tarz ve cok kalite sen bu işi biliyorsun kesinlikle:)
teşekkür ederim canım. beğendiğiniz için de teşekkür ederim.Çok güzel bir ev canım güle güle oturun.
teşekkürler canımiyi günlerde kullanın sade ve şık :)
çok teşekkür ederim. zaten çoğu zaman moda olan şeyleri sevemiyorum, yakıştıramıyorum. kalın kollu koltuklarım moda ürünü mesela, ama o zaman bulmamıştık şimdiki koltuk modellerini. mecburen mecburiyettenHiçbir zaman modası geçmez bu tarzın..
Çok beğendim..Huzurla oturun..
hanımlar, salona ve yatak odasına sanki birer renk daha lazım ve canlı renkler olmalı. ben bilemedim?
puf, çiçek, tablo, çerçeve, mum, abajur gibi dekoratif eşyalar almayı planlıyorum, yani hem kafama hem cebime uygun bir şeyler bulursam. hangi renkler gider, tavsiyesi olan var mı?
sana ayrıca birşey diyim mi pembe berjerlerin bence oturma odan için yapılmıs ne kadar yakısmıslar oraya hem renk hem tarz olarak pembe aksesuarlarınla sahane duruyor salondaki saatide buraya getirmişsin o da cok güzel olmus yeni salon saatinde cok sık bence konsolun güdük falan durmuyor tek basına vazon bile sırtlar orayı içindeki çiçeklerle:)evde biraz değişiklik yaptım. Rucine'cim bakalım beğenecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?