işte benim evim!

Hıç korkma canım inşallah hayırlı sağlıklı bir evladın olur bizim topiğede bekleriz

birde bebişiniz hayırlı olsun gözünüz aydın saglıkla kucagınıza alıp saglıkla büyütün miniğinizi
Teşekkürler Rucine'cim. Amin inşallah bir an önce o günler de gelir. tabi sağlıkla.
ya ben salona o yastıkları koyduğumu bile unutmuşum:) kız sen de çok cinsin valla maşallah. acaba dediğim her şeyi görüverdin. fark ettiysen yatak örtümün yastıkları onlar. tamam tamam zaten ben de onları öylesine koymuştum. çoktan kaldırdım. değişik renkte dekoratif yastıklar istiyorum ama amannnnn dedim al al bitmiyor be yauu

:) yok onu farketmemiştim :) canım salonunda oyle guzel bir hava bir tarz varki insanın gözüne carpıyor :) belki damas k desenli yada cizgili desenli kırlentler yada ipek tafta hafif parlak durur cokta güzel olur canım sen zaten bu zevkle en güzelini koyarsın

teveccühünüz efendim.
kız rucine alacağım çok şey var da hangisini alsak bilemedim, borçtan bi kurtaramadık totomuzu zaten.
bakalım bi İstanbul'a gidersek alacağım bi şeyler de önce araba almayı hedefliyoruz şu ara. bir de bebek olursa artık bebek odası da çıkacak. yani dünya halleri işte.
asıl sen koy resim de biz bakalım yav accık

en zevklisi bebiş odası hazırlamak:) sorma ya aynen kafamda bir sürü sey benimde alınacak yapılacak en kısa zamanda koyucam resim canım::))

Merhaba güle güle oturun çok güzel eviniz:)
Oyurma odanızdaki tek renk halılarınızı nerden aldınız? Memnun musunuz?

Merhaba güle güle oturun çok güzel eviniz:)
Oyurma odanızdaki tek renk halılarınızı nerden aldınız? Memnun musunuz?
teşekkürler canım. o halı ikeanın halısı. adum'du ismi sanırım. valla rahat ama tek ve koyu renk beyaz tozları belli ediyor. elle toz topluyorum arada. onun dışında pek derdi yok, yıkatmaya verdim gayet temiz gelmişti. açık renkleri daha tavsiye edilir sanki. yeşil tutkumdan almıştım ben.

tatlım bebiş varmış çok sevindim herhangi bir sorun yoktur inşallah mevladan dilerimki kucağınada alırsın inşallahh.. dikkat et kendine ceviz yemeği unutma şu an kaçıncı ayındasın çok sevindim ve çok öpüyorum seni....

merhaba canım,
malesef geçen hafta düşük yaptım. hakkımızda hayırlısı böyleymiş diye düşünüp, inşallah bir dahaki aylara kısmet diyoruz. çok üzüldüm ama yapacak bir şey de yok. kısa zamanda yine hayırlı haberler veririm inşallah.

çok üzüldüm canım ama şunu unutma onun bu dünyada rızkı yokmuş.. sakın üzülme bende yaşadım o duyguyu iyi bilirim.. inan hakkında cidden hayırlısıdır..benim bir oğlum var ikinciye kalmışım haberim olmadı günüm geçince kiiii.....ufak ufak adet görüyorum ama kiremit renginde hiç aklıma gelmiyor hamile olduğumm.sonra öğreniyorum kii 5 haftalıkken kaybediyorum ..canım anlatmamın sebebi.. doktorum şunu demişti bana sen bir çocuk annesisin.. eğer sebebsiz düştüyse bilinki kromozon bozukluğu vardır rahim bu tarz bebekleri istemez dışarı atmak istermiş.. Lütfen üzülme ve ileriki aylara bak canımm.. rabbimm ELİNDEN TUTSUN ÇOK ÖPTÜM...

Böyle düşünerek rahatlıyorum ben de. iyi ki ilerleyen haftalarda başıma gelmedi diyerek de hafifliyorum. Umarım kısa zamanda sağlıklı bir bebeğim olur. duaların için çok teşekkür ederim.

çok zevklisiniz,güle güle kullanın.yalnız birşey dikkatimi çekti,mutfakta neden halı kullanmadınız ?
teşekkürler canım, ya mutfağa halı mı alsam, yoksa bambu kilim mi alsam, halı alırsam ne renk, nasıl alsam bilemiyorum. kafama göre bi şey bulamadığım için de alamıyorum.

evde biraz değişiklik yaptım. Rucine'cim bakalım beğenecek misin?

Eklentiler

• DSC_0146.webp
    119,6 KB · Görüntüleme: 382
  • DSC_0143.webp
    172,2 KB · Görüntüleme: 398
  • DSC_0152.webp
    136,7 KB · Görüntüleme: 174
  • DSC_0148.webp
    176 KB · Görüntüleme: 180
  • DSC_0142.webp
    233,3 KB · Görüntüleme: 154
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…