- 31 Ekim 2013
- 574
- 514
- 158
- Konu Sahibi yasemininkizi
-
misafir gelince ortada duran basit (Ikea) sehpaları kullanıyorum, 2 tane de basit (Ikea) taburem var onlar sağ olsun yardım ediyorlar. zamanla alırım beğendiğim bi şey, şimdilik bunlarla idare edeyim dedim, 4 sene bitti. yan sehpa da aslında bildiğin sehpa işte, ne zigon ne orta sehpa, öyle koltuk yanında sabit duran eşya işte. küçük büfe tarzı, yani buna benzer, farklı renk ve şekillerde bir şey. zigona çok ihtiyacım var zaten, aranıyorum, istediğin anda olmuyor her şey.evet canım zigon her eve lazım misafir gelince. yemek masasına oturmak istemiyor herkes gündüz gezmelerinde. orta sehpa da olmalı bence de evde. ama komidini anlamadım yatak odası dışında kullanmak için mi düşünüyorsun bir de yan sehpa ne ben hiç bilmiyorum
misafir gelince ortada duran basit (Ikea) sehpaları kullanıyorum, 2 tane de basit (Ikea) taburem var onlar sağ olsun yardım ediyorlar. zamanla alırım beğendiğim bi şey, şimdilik bunlarla idare edeyim dedim, 4 sene bitti. yan sehpa da aslında bildiğin sehpa işte, ne zigon ne orta sehpa, öyle koltuk yanında sabit duran eşya işte. küçük büfe tarzı, yani buna benzer, farklı renk ve şekillerde bir şey. zigona çok ihtiyacım var zaten, aranıyorum, istediğin anda olmuyor her şey.
çok teşekkür ederim canım, böyle dualı yorum yapan arkadaşları çok seviyorum. Allah hepimize ömürlük, huzurlu evlilikler yaşatsın. tek derdimiz ev eşyası olsun valla.anladım canım güzelmiş hem de mini vitrin gibi gerçekten rabbim daha nice seneler yaşatsın inşallah
teşekkürler canım yorumların için,o hasır saksıdan ben de aldım ama çiçek koyamıyorum, altı delik değil diye. siz nasıl yaptınız?
eviniz çok hoş bence, çok da geniş. maşallah :)
teşekkür ederim tatlım, ama anlamadım ki, salondaki ayna güzel ve spor ama salona mı yakışmamış? banyodaki aydınlatma da güzel ama banyoya mı yakışmamış?evın cok guzel ama 2 sey canımı sıktı:) sakın yanlıs anlama sanane hakkınada sahıpsın. oturma odasındakı sarı cercevelı ayna ve banyoda dolabın ustundekı sarı detaylar cok guzel spor ve sade eve yakıstıramadım
teşekkür ederim tatlım, ama anlamadım ki, salondaki ayna güzel ve spor ama salona mı yakışmamış? banyodaki aydınlatma da güzel ama banyoya mı yakışmamış?
ama ama ben ikisini de çok severek almıştımaslında karışık tarzlarda eşyam var, sanki her telden; salon koltuklarım spor, mobilyalar klasik sayılır mesela, aksesuarların bazısı, ağaç, bazısı cam, bazısı bakır öyle karışık. eski-yeni karışık olsun, tek bir tarza sıkışmayayım, tek bir modaya bağlı olmasın diye böyle bi usul seçtim sanırım.
bir de başlıkta da belirttiğim gibi bu dekorasyon işi bitmez bir şey, dolayısıyla benimki de bitmedi.
aynam daha 1 yaşında, ona uygun bir iki parça bulucam zaten.
:)sanki salonunuzsa cicek deseni olmamalı gibi geliyor birde kurlent bile olsa taktım ben galiba o berjerlere
:)
rucinecim, daha önceden denemiştim berjerleri salonda ama pek hoşuma gitmemişti, bu koltuklar için aksesuarlarım uymuyor ve olanlar da pek hoş gelmemişti bana. ben de yeni masraf çıkarmıyım diye bozmamıştım düzeni. dediğin gibi "çiçek deseni bence de olmamalı".bu berjerlerin minderleri çiçekli ve benim de gözümü yoruyor. ama değişklik olsun diye yeniden denedim. ilerde sadece minderlerini kaplatırım belki. (yeni kaplatmıştım zaten) müsait olunca çekerim fotoğraflarını. yalnız küçük odam pembe koltuklarla ve aksesuarlarla pek bi güzel oldu:)
tatlım ya koltukların minderiyle aynı desen kırlentler. hangi kumaştan arttıysa ondan kırlent yapmıştı döşemeci, ben de sen gibi düşünüyorum ama şimdilik böyle, perdecim de perde kumaşının aynısından yastık yapacaktı hala onları bekliyorum, bakalım gelsinler de onları kullanırım artık.aslında ben salondaki minik kırlentler var ya onları kastetmiştim. Evet oturma odasındaki berjerlerde de var cicek deseni biraz göz yoruyor olabilir ama agır duruyor bence genede ben cok ama cok sevdim onları:) resimleri bekliyorum heyecanla:)
evet canım çok haklısın, genel olarak duvarlarıma pek bi şey yapamadım, badana ile de renklendirmek istiyorum ama zamanla. yatak odamda da çok eksik var içime sinen şeyleri bulmak için beklemedeyim. artık zamanla hallederim diyorum. dekorasyonun sonu yok, her gün yeni şeyler çıkıyor, beğenerek aldığımız bir çok şeyden de sıkılıyoruz zamanla.Oturma odanızda klasik ve modernin uyumunu çok iyi yakalamışsınız :) Ama yatak odanıza sanki hoş bi tablo abajurlar ve canlı renklerden oluşan vazolu çiçekler eklerseniz çok daha hoş durabilir. Mutfak ve banyonuza bayıldım :)
Honderiko canım hamilelik takvimin dikkatimi çekmemişti.Bebiş müjdesini yenimi öğrendin hayırla kucağına al inşallah.evet canım çok haklısın, genel olarak duvarlarıma pek bi şey yapamadım, badana ile de renklendirmek istiyorum ama zamanla. yatak odamda da çok eksik var içime sinen şeyleri bulmak için beklemedeyim. artık zamanla hallederim diyorum. dekorasyonun sonu yok, her gün yeni şeyler çıkıyor, beğenerek aldığımız bir çok şeyden de sıkılıyoruz zamanla.
evet Geztapo'cum, yeni bir haber, cuma günü öğrendim, 5 hafta 6 günlük henüz. Teşekkür ederim hayırlı duaların için umarım sıkıntı olmadan geçer bu dönem. biraz panik/endişe halindeyim de, internetten okumaktan gözlerim yoruldu. umarım sağlık problemleriyle karşılaşmadan yolun sonuna gelirim, yani Allah herkese hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.Honderiko canım hamilelik takvimin dikkatimi çekmemişti.Bebiş müjdesini yenimi öğrendin hayırla kucağına al inşallah.
tatlım ya koltukların minderiyle aynı desen kırlentler. hangi kumaştan arttıysa ondan kırlent yapmıştı döşemeci, ben de sen gibi düşünüyorum ama şimdilik böyle, perdecim de perde kumaşının aynısından yastık yapacaktı hala onları bekliyorum, bakalım gelsinler de onları kullanırım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?