Oncelikle bir daha boyle seyler yasamamanizi ve bu insan ve ailesinden en az hasarla kurtulmanizi dilerim.
Konunuzu hayretler icerisinde okuyorum, resmen eski sevgilimden ayrilmasam neler yasayacagimi bir bir gordum. Kendisi erkek oldugu icin benden ustun olmasi gerektigini dusunen(ama disariya cok anlayisli, feminist bir erkek gorunumu verir), benim basarilarimi hicbir zaman kaldiramayan, ne zaman akademik/is anlaminda onemli bir donum noktasindan gecsem daha cok sorun cikartip benim dikkatimi kendisine dogru cekmeye calisan, asla hicbir basarim icin beni tebrik etmeyen daha cok mesela yuksek lisans tez savunmama gorev gibi gelip butun gun surat asip, kisa sure sonra 'ben gorevimi tamamladim gidiyorum' diyip kacarak giden, benim terfime mesela aslinda benim almam gerekiyordu sen cok sevinme vs diyen biri ile iliskim vardi. Ben dayanamayarak bitirdim su an tekrar iletisime gecmeye calisiyor ama kesinlikle kabul etmemem gerektigini bir kere daha anladim. Siz de evlilik oncesi sinyalleri almis miydiniz?