Iste benim evliligim..

Cok tesekkur ederim. Cok sukur. Ailem her zaman yanimda ,hep sukrediyorum.
Aslinda babam evi bana vermek istedi tapusuyla. Ama iyi ki almamisim. O zaman da esim benim evim olmasindan rahatsiz olur diye kabul etmemistim. Cok sukur ki etmemisim.
Araba da benim adima. Cok gereksiz pahali, cunku israrla oderim bi yerden para gelecek bahaneleriyle aldirdi. Hala oduyorum. Hatta soyle diyim,eve girdigim ilk gunden itibaren bi kac gun arabayi da getirmedi. Zar zor getirdi ki ona da saskinim nasil oldu da getirdi diye. Heralde avukatim arayinca korktu..
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim

Hakikaten cok guzel demissiniz. Tam benim kafamdakileri.
Niye evlendirdi oglunu? Alsin kendi kanatlari altina,orda yasasinlar. Baska evlatlarin hakkina girmesinler.
Daha neler neler. Kv bana oglunun eski sevgilisini ballandira ballandira anlatti, oglunun ne kadar asik oldugundan bahsetti.
Oglu da bunu normal buldu. Iste tam ana ogul!
Kv oglum benden uzaklasti diye hungur gungur agladi defalarca, oglu gunlerce onda kaldi. Siz boyle bisey duydunuz mu ? Esi birakip annesinin evinde kaliyorsunuz sebebi de anneniz uzaklastigini hissediyor.
Ne kadar igrenc seylere tahammul etmisim.
1 yilim gitti, izler de birakti.
Zamanla gecer insallah hepsi. Cok tesekkur ederim

Oncelikle bir daha boyle seyler yasamamanizi ve bu insan ve ailesinden en az hasarla kurtulmanizi dilerim.
Konunuzu hayretler icerisinde okuyorum, resmen eski sevgilimden ayrilmasam neler yasayacagimi bir bir gordum. Kendisi erkek oldugu icin benden ustun olmasi gerektigini dusunen(ama disariya cok anlayisli, feminist bir erkek gorunumu verir), benim basarilarimi hicbir zaman kaldiramayan, ne zaman akademik/is anlaminda onemli bir donum noktasindan gecsem daha cok sorun cikartip benim dikkatimi kendisine dogru cekmeye calisan, asla hicbir basarim icin beni tebrik etmeyen daha cok mesela yuksek lisans tez savunmama gorev gibi gelip butun gun surat asip, kisa sure sonra 'ben gorevimi tamamladim gidiyorum' diyip kacarak giden, benim terfime mesela aslinda benim almam gerekiyordu sen cok sevinme vs diyen biri ile iliskim vardi. Ben dayanamayarak bitirdim su an tekrar iletisime gecmeye calisiyor ama kesinlikle kabul etmemem gerektigini bir kere daha anladim. Siz de evlilik oncesi sinyalleri almis miydiniz?

O kadar aynı şeyleri yaşamışız ki demek ki bu tip anne ve oğullar aynı ve kadın değişse de olaylar ayni olacak isin garibi insan zor zamanlarıjnda boyle kibar efendi birini bulunca e güzel de rol yapınca anlaşılmıyor, köprüyü geçene kadar herşey harika gidiyor anlamıyorsunuz ama sonra ortaya çıkıyor
Siz de çok geç olmadan anladığinız için sukredin çocuk olsa daha kotu olurdu.
Bol bol dua edin
Ben inanıyorum ki güzel günler ve güzel kişiler hayatınızda olacak bu büyük dersten sonra :)

Ah ah bu kaynanalar varyaaa onlar ve onların kuklaları oğulları bizim hakkımıza gire gire cehennemi dolduracaklar valla.. istedikleri kadar abdest alıp namaz kılsınlar kul hakkı çok önemli..
canım geçmiş olsun inşan ne unutlarla sabrediyor ama bi yerde sonuna geliyor işte.. kilit değiştiğini anladığında polis çağırmadın mı bi tutanak vs tuttursan mahkeme ede dünyanın tazminatını alırsın.. bi tanıdığın basına geldi yüklü miktarda ödeme yapmak zorunda kaldılar.. valla gözüm yok istemiyorum deme zaten kötüsün al sonra bi ihtiyaç sahibine verirsin bi çocuk okutursun yine de onlara bırakmazsın...

hayretler içinde okudum, ne sizi ne ailenizi haketmiyor bu insanlar. Bir parça kürdan bile olsa bırakmayın alın hakkınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…