Iste benim evliligim..

D Deniz-yildizi2 ben senin yerinde olsam artık muhatap olmam bu aile ile telefonlarını engellerim, kilidimi değişirim gerekirse uzaklaştırma kararı çıkartırım. Sen muhatap oldukça umut veriyorsun adam aile terapisti falan diyor, niye bunu yapıyorsun anlamıyorum. Tüm bağını kes her şeyi avukatın halletsin.

Merhaba greengirll
Yok muhattap olmuyorum kalan esyalarini ben gonderecektim ama almaya gelecegini soyledi ki ben evden cikiyorum o aliyor. Ama bu aileye guvenmiyorum evimi bosaltir diye evde bekledim. Babamin da acil isi cikinca tek kaldim, zaten annesi geldi.
Oglu cift terapistini oyle demedi. Annemi kovmussun gercek yuzunu gordum aslinda evliligimiz icin ben gidecektim psikologa vs. ama Allah beni kurtardi senden. Tabii annesi bana attigi cirkin iftiralarini soylememis .

Deniz yıldızı nasilsin? Nasıl gidiyor surec? Biraz olsun rahatlamışsındır insallah

Merhaba. Cok tesekkur ederim. Iyi olmaya calisiyorum. Anne ogul disardan sesleri hala geliyor akrabalardan ordan burdan duyuyorum. Duymamaya calisiyorum.
Bu kadar cirkinlesmemeli insanlar ayrilirken. Ayriligin da bir serefi olmali ama yok bu ayrilikta. Kararliyim dimdik duruyorum. Kurtulacagim bu cirkeflerden.

Cok terbiyesiz. Annem babamda oldugunu bile bile boyle bir iftira atmaya calisti.
Akrabalara da oyle demisler. Evden cikip cikip gidiyodu diye. Allah kahretsin dedim onlari ,bunu duyunca.
1 yillik evliligmde bir kere agir hastalandim da ailemin yanina h sonu gittim ondan oncesinde esimle gittik hep.
Inanin igrencler. 1 yilima uzulmuyorum dersem yalan soylemis olurum. 1 yilda maruz kaldigim psikolojik siddet beni mahvetti,ona uzuluyorum gercekten.
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim.

Bence eşin peşinden koşacak. Yarın birgün yalvarmaya başlayacak bak bunu yazıyorum buraya.

Cok sabirliyimdir gercekten dayanirim ama bitince asla arkama bakmam. Ben bosanma kararini verdikten sonra gercekten psikologlara da gitse umrumda olmaz. Kendi adina iyi bisey yapmis olur sadecw.
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.

Deli_zambak mesajinizi okuyunca icim rahatladi gercekten. Siz kurtulmussunuz,simdi geriye bakinca gulebiliyorsunuz. Ben de yapabilecek miyim ? Oyle seyler duyuyorum ki bunlar nasil unutulacak diyorum..
Cok tesekkur ederim mesajiniz cok iyi geldi bana

Benim de kapinin kilidini degistirmislerdi ki komik olan evin tapusu babamin uzerine. O kadar cigrindan cikmislar. Hatta ben sundan da eminim o annesi bu evi gelip bosaltmak da ister firsat bulamiyor. Evde hep biz variz,annem babam ben.
Eski esim demek istiyorum artik o adam hala beni sucluyor. Hala bana sen yetersizsin,ben ben ben diyor.
Insan su noktada bile bir gram oz elestiri yapmaz mi ? Yazik,aciyorum.

Cok haklisiniz bunu bir daha kimseye yapamasinlar. Cunku ben gercekten cok sey yuttum. Cok sustum,cok bekledim. Olan bana oldu..

Merhaba canim. Evet hala suclu benim onun gozunde. Umrumda degil ama sadece bir insan beynini bu kadar mi kullanmaz?
O gunden beri hic biriyle muhattap olmadim. Akrabalardan duyuyorum biseyler bana anlatmayin diyorum. Cunku igrenc seyler ve ofke doluyorum.
O da bosanmak istiyor artik. Bu sayede her sey hizli olacak insallah. Bitsin gitsin artik.

Hadi ev konusunu geçtim de niye telefonunu açıyorsun be canım...Emin ol bu ruh hastası halen senin blöf yaptığını falan sanıyordur.

Gelişmeleri okudum şok oldum. Egodan, kendi aşırı sevmek, dünya benim için dönüyor sanmaktan çok daha ileri bir durummuş bu.

Son derece kalitesiz insancıklarmış. Armut gerçekten dibine düşüyor demek. Böyle bir annenin büyüttüğü evlat da bu kadar oluyor.

Yazık, çok pişman olacak. Kendini yetiştirmiş, ayaklarının üzerinde duran bir kadın tarafından seviliyorsun; gelmiş bedava evine konmuşsun, mis gibi yaşamak varken, kıskançlık, hazımsızlık biriktirerek bu evliliğin altını ateşe veriyorsun.

Küçük beyinli enişte kafasını çok taşlara vuracak.

Hadi ev konusunu geçtim de niye telefonunu açıyorsun be canım...Emin ol bu ruh hastası halen senin blöf yaptığını falan sanıyordur.

Annesinin yaptigi pisligi soylemek icin. Cunku onu demeyecegini biliyodum. Bir ise yaramaz ama ne kadar seviyesiz olduklarini yuzune carpmak icin. Onu diyince bisey demedi kapattik zaten. Iyi oldu cunku hala ne kadar ruh hastasi olduklarini goruyorum. Bir daha muhattap olmadim,olmam. Cok sagol canim.

Samsonn cok tesekkur ederim.
Gercekten cok guzel yazmissin.
Su ayrilikta bile annesinin sozunden bir adim cikamayan bir insan. Annesi aman da benim ogluma kiz mi yok,benim ogluma kurban olsun kizlar, benim oglum diye diye karakterinde zaten buyuk bosluklar olan oglunu sacma sapan bir tip haline getirmis.
Umarim artik tamamen kurtulurum cunku bezdim ben bunlardan.
Hic unutmuyorum,bize geldiklerinde yemek yedigimizde annesi " oglumun kesesine bereket"derdi.
"Oglumun evi" cok guzel ( babamin evi )
"Oglumun isi" pek iyi.
"Oglumun arabasi" na binelim.
Daha bir cok sey var. Abartmiyorum ciddi ciddi boyleydi. Oglu da ayniydi. Iste benim girdigim aile bu.

unutuluyor desem yalan olur tek bildiğim bu insanlar kendi mutlu olmadiklari için seni de dibe çekmeye çalışıyorlar sen dipte iken mutlu oluyorlar. Bundan sonraki hayatımın her anının kıymetini biliyorum. Yanımda beni gerçekten sevenler var.
Şükredecek çok şey var o insanla uğraşarak 1 yılım gitti ama bundan sonrası bana kaldı umudum var en azından.
Hayat onlarsız daha keyifli şükürler olsun.
Acın hemen geçmeyecek zamanla küllenecek.
Bir de boşanırken çekişmeli çok uzuyor hakkını alıp anlaşmalı olması için uğraş.
Böyle pisliklerden ne kadar cabuk kurtulursan o kadar iyi.
Senin tek göz yaşına bile değmeyecek ana oğul allaha havale et o en güzelini yapar da sen acın bittiğinde duyarsın içinden oh demek bile gelmez.

Arabanin kredisini bana cektirtti. O kadar hasta oldum, lazim olur denizyildizinda kalsin demedi. Isine gidecek ya rahatligindan taviz veremez. Insan utanir ya.
Arabami da almis. Asla vermem.
Bir copumu vermem. Cok haklisiniz.
Konunuzu takip ediyorum ama gerçekten ailenizi tebrik ediyorum eş konusunda sanssizsiniz ama cok şükür aile konusunda çok şanslısınız yaşadıklarımız icin Allah yardımcınız olsun evi babam aldı dediğinizde evin sizin yada eş olacak insan musvettesinin adına olmasindan korkmuştum bunca şeye rağmen bide ordan hak iddia etmeye çalışırlar diye ama cok şükür ki babanızın adinaymis. Buna gerçekten çok sevindim peki araba kimin adına acaba yani insallah o da sizin adinizadir cunku eger o insanın adinaysa siz hak iddia edemeyin diye annesinin adına devredebilir diye düşündüm bi an

Böyle insanlar anlamaz ki kuzum...Neyse içini soğuttun diyelim. Şimdi sana çamur atmak için bahane arıyorlar söylediğin tek bir kelimeyi bile çarpıtıp aleyhine kullanmak isteyeceklerdir dikkatli ol.

Ne büyük beladan kurtuluyorsun yarabbim...Bir şey sorsam? Hiç mi uyarı işareti vermediler evlenirken falan?

ya ben seni anlıyorum görgüsüzlük iste ne olacak Kısaca bunların dünyası ayrı bacım kendilerini muhteşem ötesi görüyorlar ama bomboş tenekeler.
Ondan sesleri çok çıkıyor
İnş kısa zamanda kurtulursun ve seni hakedecek insanla birlikte olursun .

Aynısından bende de var. Geçen sene ameliyat oldum. Kadın huzursuz, zannetti ki bana o bakacak. Evde mi kalıcan annene mi gideceksin diye soruyor. Gideceğim dedim. Ben sana bakamam yoksa kal derdim dedi bana. Hamileyken hasta halimle pazara çıktım onunla sonra bir daha göremedim onu. Yan dairemde oturuyor. Bir hafta sonra pazara 2 gün vardı kızını gönderiyor kapıma, nasıl oldun diye sormaya. Bebeğimizi kaybettik kadını zorla getirdiler köyden. Annem yanımdayken hergün bendeydi, gidince o da kayboldu ortadan. Hakkını yemeyeyim işi düşünce çalar kapımı. Bu sene pazara gitmek için 2 kere teşebbüste bulundu ama oralı olmadım. Daha neleri var yazsam sayfalar yetmez. Bazen diyorum bunlar küçük şeyler kimse kusursuz değil onları da öyle kabul et. Et et sinir hastası oldum. Buradaki konuları okudukça fena gaza geldim. Bundan sonra hiçbir şeyi alttan almam.

D Deniz-yildizi2 kusura bakmayın içimi döktüm ben de. Allah yolunuzu aydınlatsın, her şey gönlünüzce olsun inşallah.

Evlendirmeseymiş madem oğluşunu terbiyesiz kadın. Burada bir konu vardı konu sahibi doktordu eşi de sizinki gibiydi ama onlar uzun yıllar evli kalmışlar kadin maddi manevi kendinden vermiş hep konunuzu okuyunca o aklıma geldi. Benzer durumlarda olan çok kişi var sanırım ama sizin şansınız gerçek yüzlerini erken görüp çocuk falan olmadan ayrılmanız.

Allah kolaylık versin çok çirkin aile hele o anahtarı değiştirme mevzusu rezalet.

Cok haklisin. Daha ne camur atacaklar sinirlari da yok. Namusuma kadar geldiler. Asla muhattap olmam. Yuzlerine bakarsam ben zararli cikiyorum cunku insan olanla anlasirsin.
Tabii sor. Yok inan hic bir sekilde en ufak kirintisi dahi yoktu.
O zaman zor bir donemden geciyordum, terslikler yasadim ust uste. Aman Allahim ne kadar anlayisli, ne kadar beyefendi, paylasimciydi.
Hepsi numaraymis. Ailem bile sok gecirdi yaptiklari karsisinda. Cunku disardan cok beyefendi,esine asik bir adami cok iyi oynuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…