- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
-
D Deniz-yildizi2 ben senin yerinde olsam artık muhatap olmam bu aile ile telefonlarını engellerim, kilidimi değişirim gerekirse uzaklaştırma kararı çıkartırım. Sen muhatap oldukça umut veriyorsun adam aile terapisti falan diyor, niye bunu yapıyorsun anlamıyorum. Tüm bağını kes her şeyi avukatın halletsin.
Deniz yıldızı nasilsin? Nasıl gidiyor surec? Biraz olsun rahatlamışsındır insallah
Gelişmeleri yeni okuyabildim her birinde yok artık dedim. Çok özür dileyerek söylüyorum kayinvalidenizin ar damarı çatlamamış hepten kopmuş.
Kendi babanızın evine girmenizi engellemeye çalışmak, arabanız konusu... Eşiniz de belli ki hala o ezik tarafını annesinin laflarıyla yükseltmeye çalışıyor.
Terbiyesizlermiş resmen geçen bir yılınıza üzülmeyin ne olur. Kurtardığınız yıllara sevinin.
Bence eşin peşinden koşacak. Yarın birgün yalvarmaya başlayacak bak bunu yazıyorum buraya.
ben bu tarz bir ailenin çocuğu ile evlendim ve evet hic kız evlatları yoktu. Kızlar onların gözünde hizmetci ve erkekleri memnun etmek için dünyaya gelmiş canlılar. O kadar konuştum anlattım ama anlamdılar bana da boşanmak kaldı ve açtım davamı inanın bu süreçte ne kadar doğru karar verdiğimi anladım zor da olsa geçiyor ve geçecek buna inanın.
En korktuğum şeylerin başında idi ama simdi iyiki yapmisim diyorum hiçbirşey sizin mutluluğunuzdan önemli değil evlenirken kişi adam olmayınca zaten boşanmak da sıkıntı adamdan ziyade ailesi ile uğraşıyorsun dava da bile ex kaynanamın nefret dolu bakışlarına maruz kaldım sanırsın ondan boşanıyorum ki bir nevi de öyleydi es kişisi annesinin beyni ile hareket ediyordu.
Simdi çok mutluyum huzurluyum sevgisizlik ne demek biliyorum artık ki kendimi hiç olmadığı kadar seviyorum hayallerimi gercektestiriyorum.
Kendime de söz verdim hiçbirşey sen istemediğin sürece seni üzemez diye öyle iftiralara maruz kaldım ki ama onları da umursamadan yoluma devam ediyorum.
Kısaca hep gülün ve huzurunuz olsun.
Sevgi dolu ailede büyüyenlerin beklentisi samimi bir sevgidir ve inş bir gün size de nasip olur buna inanın.
Benim x de ben evde yokken annesi ile gelip ne var ne yok almış bomboş eve geldim 1 ay sonra
Bir de üstüne üstlük zarari karşılamak için aldığını ve anlaşmalı boşanmak istediğini söyledi.
Zaten hepsini alan benim eve sen kimin eşyasını götürüyorsun bir de gelmiş özelimi paylaşmayalım sen zararlı çıkarsın diye tehdit etmeler.
Mahkemede gördüm perişan olmalar benim gözüme bile bakamamalar, ben den çok ödü kopuyordu hakimden.
Kısaca bu adamlara hak ettiğini verelim de bizden sonra kötülük yaparken düşünsünler.
Birinin hayallerini çalmak ne demek anlasınlar.
Gercek yuzunu gormus mus...bak sen akilliya. Annesini yollayan odur kesin.
Adam cirkeflik pesinde.
Birde hala sana sucluluk yukleme pesinde.
Canim alacak verecek birsey birakma esya konusunds direk sen yolla.
Birdaha da muhattap olma ne annesiyle ne onunla. Konustukca sinirlerin bozulur ayrica seni suclu hissettirmen icin elinden geleni ardina koymuyor Hala full devam.
Annesini bilmiyormu sanki. Kiskirtmalara hic gelme konusma hicbiriyle. Kapilari da acma onlara. Eski esinin esyalarini sen postala onlara firsat vermeden once.
Geri kalan herseyi avukatin halletsin. Sakin kal. Hic ofkelenme. Zaten amaclari bu.
Sana yaptiklari soyledikleri seyler uzerinden gidilmiyor ama senin verdigin tepkilerle suclaniyorsun farkinda misin? Hep boyle yapacak zaten. O yuzden en iyi tepki tepkisizliktir. Dengenden cikma. Istedikleri kadar cirkinlessinler. Hamurlari bu. Sen karsilik verirsen onlar gibi olursun ama sonra uzulursun ne oldum diye. Ama onlar uzulmez cunki zaten pislikler.
En iyisi o yuzden hic duymaman gormemen olur. Bosanma islemleri ne durumda suan?
Merhaba greengirll
Yok muhattap olmuyorum kalan esyalarini ben gonderecektim ama almaya gelecegini soyledi ki ben evden cikiyorum o aliyor. Ama bu aileye guvenmiyorum evimi bosaltir diye evde bekledim. Babamin da acil isi cikinca tek kaldim, zaten annesi geldi.
Oglu cift terapistini oyle demedi. Annemi kovmussun gercek yuzunu gordum aslinda evliligimiz icin ben gidecektim psikologa vs. ama Allah beni kurtardi senden. Tabii annesi bana attigi cirkin iftiralarini soylememis .
Hadi ev konusunu geçtim de niye telefonunu açıyorsun be canım...Emin ol bu ruh hastası halen senin blöf yaptığını falan sanıyordur.
Gelişmeleri okudum şok oldum. Egodan, kendi aşırı sevmek, dünya benim için dönüyor sanmaktan çok daha ileri bir durummuş bu.
Son derece kalitesiz insancıklarmış. Armut gerçekten dibine düşüyor demek. Böyle bir annenin büyüttüğü evlat da bu kadar oluyor.
Yazık, çok pişman olacak. Kendini yetiştirmiş, ayaklarının üzerinde duran bir kadın tarafından seviliyorsun; gelmiş bedava evine konmuşsun, mis gibi yaşamak varken, kıskançlık, hazımsızlık biriktirerek bu evliliğin altını ateşe veriyorsun.
Küçük beyinli enişte kafasını çok taşlara vuracak.
unutuluyor desem yalan olur tek bildiğim bu insanlar kendi mutlu olmadiklari için seni de dibe çekmeye çalışıyorlar sen dipte iken mutlu oluyorlar. Bundan sonraki hayatımın her anının kıymetini biliyorum. Yanımda beni gerçekten sevenler var.Deli_zambak mesajinizi okuyunca icim rahatladi gercekten. Siz kurtulmussunuz,simdi geriye bakinca gulebiliyorsunuz. Ben de yapabilecek miyim ? Oyle seyler duyuyorum ki bunlar nasil unutulacak diyorum..
Cok tesekkur ederim mesajiniz cok iyi geldi bana
Konunuzu takip ediyorum ama gerçekten ailenizi tebrik ediyorum eş konusunda sanssizsiniz ama cok şükür aile konusunda çok şanslısınız yaşadıklarımız icin Allah yardımcınız olsun evi babam aldı dediğinizde evin sizin yada eş olacak insan musvettesinin adına olmasindan korkmuştum bunca şeye rağmen bide ordan hak iddia etmeye çalışırlar diye ama cok şükür ki babanızın adinaymis. Buna gerçekten çok sevindim peki araba kimin adına acaba yani insallah o da sizin adinizadir cunku eger o insanın adinaysa siz hak iddia edemeyin diye annesinin adına devredebilir diye düşündüm bi anArabanin kredisini bana cektirtti. O kadar hasta oldum, lazim olur denizyildizinda kalsin demedi. Isine gidecek ya rahatligindan taviz veremez. Insan utanir ya.
Arabami da almis. Asla vermem.
Bir copumu vermem. Cok haklisiniz.
Annesinin yaptigi pisligi soylemek icin. Cunku onu demeyecegini biliyodum. Bir ise yaramaz ama ne kadar seviyesiz olduklarini yuzune carpmak icin. Onu diyince bisey demedi kapattik zaten. Iyi oldu cunku hala ne kadar ruh hastasi olduklarini goruyorum. Bir daha muhattap olmadim,olmam. Cok sagol canim.
ya ben seni anlıyorum görgüsüzlük iste ne olacak Kısaca bunların dünyası ayrı bacım kendilerini muhteşem ötesi görüyorlar ama bomboş tenekeler.Samsonn cok tesekkur ederim.
Gercekten cok guzel yazmissin.
Su ayrilikta bile annesinin sozunden bir adim cikamayan bir insan. Annesi aman da benim ogluma kiz mi yok,benim ogluma kurban olsun kizlar, benim oglum diye diye karakterinde zaten buyuk bosluklar olan oglunu sacma sapan bir tip haline getirmis.
Umarim artik tamamen kurtulurum cunku bezdim ben bunlardan.
Hic unutmuyorum,bize geldiklerinde yemek yedigimizde annesi " oglumun kesesine bereket"derdi.
"Oglumun evi" cok guzel ( babamin evi )
"Oglumun isi" pek iyi.
"Oglumun arabasi" na binelim.
Daha bir cok sey var. Abartmiyorum ciddi ciddi boyleydi. Oglu da ayniydi. Iste benim girdigim aile bu.
Öncelikle çok gecmis olsun D Deniz-yildizi2 .İki gündür konunuzu takip ediyorum.Bazi kayınvalideler nedense böyle.Ben de iki-üc gündür hastayim midemden rahatsızım.Biraz önce kv esimi aradı.Yemek yiyomusun Power hastaysa yemek yoktur diye!? Halbuki ben o hastayken yaparım bı yemek götürürüm al anne yersiniz sen dinlen diye.Bi de şu kadına bak.Diyecek bisey bulamadım ne yazık ki.Bi uye yazmisti hatirlayamadim su an ama karın doyurmak ne kadar zor olabilir ki yani insan bazen de zeytin peynir yer yani ne olacak ki sanki
Evlendirmeseymiş madem oğluşunu terbiyesiz kadın. Burada bir konu vardı konu sahibi doktordu eşi de sizinki gibiydi ama onlar uzun yıllar evli kalmışlar kadin maddi manevi kendinden vermiş hep konunuzu okuyunca o aklıma geldi. Benzer durumlarda olan çok kişi var sanırım ama sizin şansınız gerçek yüzlerini erken görüp çocuk falan olmadan ayrılmanız.Samsonn cok tesekkur ederim.
Gercekten cok guzel yazmissin.
Su ayrilikta bile annesinin sozunden bir adim cikamayan bir insan. Annesi aman da benim ogluma kiz mi yok,benim ogluma kurban olsun kizlar, benim oglum diye diye karakterinde zaten buyuk bosluklar olan oglunu sacma sapan bir tip haline getirmis.
Umarim artik tamamen kurtulurum cunku bezdim ben bunlardan.
Hic unutmuyorum,bize geldiklerinde yemek yedigimizde annesi " oglumun kesesine bereket"derdi.
"Oglumun evi" cok guzel ( babamin evi )
"Oglumun isi" pek iyi.
"Oglumun arabasi" na binelim.
Daha bir cok sey var. Abartmiyorum ciddi ciddi boyleydi. Oglu da ayniydi. Iste benim girdigim aile bu.
Böyle insanlar anlamaz ki kuzum...Neyse içini soğuttun diyelim. Şimdi sana çamur atmak için bahane arıyorlar söylediğin tek bir kelimeyi bile çarpıtıp aleyhine kullanmak isteyeceklerdir dikkatli ol.
Ne büyük beladan kurtuluyorsun yarabbim...Bir şey sorsam? Hiç mi uyarı işareti vermediler evlenirken falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?