Iste benim evliligim..

Deniz-yildizi2

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
263
620
18
Suan cok sinirliyim. Sunlari paylasacak kimsem yok,ailem baska bir ilde yasiyor.
Daha once de yazmistim. Mutsuz bir evlilik yasiyorum. 1 yillik evliyim. Esim benim basarili olmami, ondan iyi olmami istemiyor. Gerisinde kalamadigim icin hircinlasiyor ve benden bir sekilde hirsini cikarmaya calisiyor.
Bugunku mevzuya geleyim. Gunlerdir hastayim,cok agir grip geciriyorum. Dun gece acile gittik.
Dun kalkip mutfaga bi nane limon kaynatmaya gidemedim adam bana mesaj atiyo spor cantami getirir misin diye,neyse bugun eve geldi. Dusa girdi o esnada telefonu da masada. Ben hic karistirmam, bakmam. Sifre yoktur bizde. Mesajlar geliyor ard arda. Sesini kisayim diye aldim ki ustten whatsapp mesaji. Kayinvalidemden.
Baktim.
"Ah canim oglum, sen simdi ac kaliyosundur. Sana da bulasmasa bari. "
Yaziklar olsun ya. Ben burda hastayim kalkamiyorum, halim yok kadin oglum sen ac kaliyosun diyor.
Esim dustan cikinca, mesaj geldi bak istersen dedim. Bakti biseyler daha yazistilar, ben bekliyorum. Ne diyecek diye. Annem bize gelcek aksama dedi.
Aaa yok dedim, sen annenle annene git karnini doyursun ac kalirsin burda. Ikinize de bulasir mazallah.

Biseyler diyecekti de okudugumu anlayinca sustu.
Kalkip gitti. Annesine mi emin degildim ama su saate kadar gelmediyse annesinedir.

Her anlamiyla falso bu evlilik. Haksiz miyim , bana biseyler deyin lutfen.

24. Sayfada bana olan yaklasimini gorebilirsiniz. Ben daha ne yapayim ?

Son düzenleme:
Ben olsam kv nin yüzüne de vururdum, emin olun yarın bir gün arar o zaman yapıştırırdım cevabı ''çok şükür oğlunun karnını doyurdum, hastalığı da atlattım ama sen ne olur ne olmaz bence bizim eve pek gelme sana da bulaşıverir mazallah'' derdim
Eşiniz için ise konuşmayı deneyin yine,evliliğin bitmesini istiyorsanız/istiyorsa karar alın.

Yaziklar olsun bu aileye.
Sinirlerim cok bozuk. Annesi beni aramaz, oglunu arar. Benim dedikodumu yaparlar whatsapta ana ogul.

Boşan

Keske yapsaydim. O sinirle aklima gelmedi agzimdan cikti. O mesaji gorunce.. Pes..
Insanliktan cikmayin bari.
Haklısınız o an insan donup kalıyo ben olsam bunu bildigimi caktirirdim o kadına.
Başka bir seçenek esiniz çok hasta olunca anneme 'aman kızım sana da bulaşmasa bari ' dedirtirdim.
Bazı insanları alttan almamak lazım , aynısını yapın ki yaptiklarinin büyük terbiyesizlik olduğunu anlasinlar. ..

kvdeye bak sen ; gelip bi çorba pisirecegine neyin tribinde. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…