İşte Benim Stilim All Star

Ciddi sanip Melisa yi soru yagmuruna tutanlar oldu, sonra Melo sayfamiza gelip tartisma yasadi bagzilariyla. Asıl dayagı biz yiyecektik neredeyse.
Sok kavga yumruk olay diye baslayip reklam icin buyuk buyuk ilanlar yapistiranlari ve yarısmayı tiye almak icin yapildi bu şaka.

Son düzenleme:

Çok komikmis gerçekten. Ne kadar boş vaktiniz var şu ugrastiklariniza bakın hele

Hiç izlemem diyerek sayfalarca yorum yapanlardan değilim. Bir dönem denk gelerek izlediğim hatta birkaç gün takılı kaldığım program.

Ama inanın çıldıra çıldıra, sinirimden kendi kendime söylenerek izlerdim.

Anne babalarına, sevgililerine, eşlerine en küçük bir şeyde tepki koyabilen bu kadınların 3 tane ne oldum ben modundaki insanların karşısında takındığı tutuma sinirlendim.

Bir kadın olarak kabul edemiyorum. Bu aşağılanmalara , bu hakaretlere nasıl göz yumduklarına inanamıyorum.

Bu kadınlar anne olacak ve çocuklarına bu tutumlara asla maruz kalmamayı öğretecek. İnsanlarla nasıl iletişim kuruluru öğretecek.

Programı baştan sona kadar izleyebilenleri tebrik ediyorum , benim sinirlerim kaldırmadı.

Elemede Ikizler, Ezgi Baylar ve Zeynep varmis bu hafta.
Ezgi esim rahatsiz demisti acaba o yüzden elenmek mi istedi?

ayşegül, ezgiyle emeli kıskanmaktan kanser falan olacak yani, ben böyle bi kıskançlık görmedim

o ayşegül nasıl itici bi tiptir öyle ya..
nihal'in konuşması bile daha sevimli geliyo..

Dunku Gala daki rezillikdi resmem, Zeynep kalsamda gitmsemde farketmez hallerindeydi, Ezgi elenmek istiyordu. Zeynep i elediler.
Ezgi Baylar gelecek Galada elemeye kalacak ve buyuk ihtimalle Nur Bozar gibi istiyerek elenecek. Cunku inanci kalmamis juriye ve ekibe. 8 haftanin toplam puanda birincisiydi, 9 .hafta elemeye birakilmasi bardagi tasirdi. Zaten en ufak bir seyde puanlarini kiriyorlardi.
Benden bu kadar giyinmekten baska extra seyler yapamam dans etmek tartismak, bu halimle begenilmiyorsam ben yetersizim demekki .. sozler soyledi .
Tarz yarismasi olmadigini anladi oda, bir klas yarismaci daha gidiyor.

Son düzenleme:
Bu hafta elenecek isim Ezgi Baylar'mış yarışmadaki favorilerimden birisiydi halbuki elenmeyi haketmiyordu kesinlikle.

Ezgi Baylar Kemal ve Nur a inanci kalmamis. Cuma gecesi sayfasinda aciklama yapti.

Öncelikle beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Neden mi elenmek istedim? sadece giyimimle 9. Haftaya kadar en yüksek toplam puana sahip olmama rağmen 9. Haftada en kötü 3 isim arasına kaldım ve boşa kürek çektiğimi anladım. Bu kadar net! Hiçbir zaman Ayakları yere basmayan ve hayallerle yaşayan bir insan olmadım. Benim adıma bu şartlarda o ortamda daha fazla kalmamı gerektirecek veya orada mutlu olmamı sağlayacak bir neden kalmadı. Başta her zaman saygılı anlayışlı ve objektif olan @ugurkanerezofficial@ivanasertivana ve @oykuserter daha sonra yapımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Gulay gelmis haftaya da nedayla sima gelcek demis lost allah askina bu yarisma hic bitmeyecek mi :)

Bide neda kim en tirt sezonda 2 3 hafta kalabilmis bi tip . Sima desen diskalifiye olmus ama sozde all stara geliyo resmen tum yarismacilari gorucez heralde.

Bikac sevdigim yarismaci var onlar icin bakiyorum ama sıktı fazlasiyla. 3 ay oldu hala ilk kadro devam. Bitmesi lazim artik sanki

ICerideki ana kadri elenmesin diye yeni gecici yarismacilar aliyorlar. Basda Emel EzgiU ve Nihal. Korunuyorlar. Ancak ne kadar ugrassalar Reytingler 25-35. sirada hafta ici. Gala ilk 15 e giremiyor.

Nur, Özlem, Melisa, Mihriban yoklar. Ikna edilemdiler onca baski ya karsi. Yoksa ilk haftadan beri olacaklardı. Sonradan dahil edilmek için sürekli ugrasıldı. Nur Yerlitaş bile araya sokuldu ama onlar orada asla olmayız dediler. Kemal, Öykü ve yapımcılar Caner Erdem, Demet Erdem ile sorunlular neredeyse mahkemelik olacaklardı.

Sima da zaten babası salmıs kızını o yarısma bu yarısma 17 yasında kız sohret pesınde. Bırde Sima gecen sene kovuldu yarısmadan acıklama yaptı sonra kaldırttılar. O cok yalan soyleyen dengesız bırı, Sınem e neler yapmıstı. Sima tukurdugunu yalıyor simdi, o kadar olandan sonra.

Ayşegül trolü yetiyo zaten bide sima gelirse hic cekemem izlemem sahsen. Guzel vakit öldürüyo isten gelince izliyorum ama sima da eklenince kabak tadi verir iyice.

nihal çok tatlı be, keşke o kazansa ama sanmıyorum, şu azerinin adı neydi o kazanmasın ayşegül ve ayşenur ve ayrıca gülay kazanmasında kim kazanırsa kazansın

şu azeri kızı ne kadar itici bir tip. kız kendıne tapıyor resmen koca burun
o dudakları şişittiriyorsun, bari burnunu da yaptıraydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…