İşte Benim Stilim All Star

aysegulu seviyorum ben. cok fevri ve hizli konyswtugu icin hakliyken haksiz duruma düşüyor. pek cogundan daha şık. hergun o ne giymiş diye merak ediyorum emel vs. Hakkında soyledikleride gercek ancak üslubu yanlis.

ayşegül niye hanım hanımcık davranmaya başladı ya, ne oldu da, herhalde final yaklaşıyo diye halka oynamaya başladı, ama artık çok millet gerçek yüzünü gördü bile

Sima ve Nihal tencere kapak, kalin dudakli ergen seviyesiz patavatsiz konusan kizlar. Birbirleriyle kavga etsin diye getirdiler. Tarz, fizik, karakter, edep SIFIR. Bu yuzden yarardan cok zarar reytinglere.

Aysegul cok sert ama hakli degindigi konularda. Aysegul un CIDDIYETI biraz dengeliyor tartismalarin sulanmasina karsin.

Finalde Aysenur ve Ozden ilk 2yi alir smsde. Her ne kadar Gulsah da cok iyi tarsi olsada malesef tarza bakilmiyor, ergen kadin izleyicilere hitap etmiyor.

Nihal zeki komik kız. Ayşenura kim oy verir diye çok düşünüyorum. Nette öyle halleri varken ...

Nihal zeki komik kız. Ayşenura kim oy verir diye çok düşünüyorum. Nette öyle halleri varken ...

Nihal in alem oncesi erkeklerle birde kadinlarla opusurken cekilmis videolarini gormedininz heralde. Hepsi instagramda aylardir baskalari koymus. Nihal in kendisi bana karsilik paylasim ve annesi dm bile atti yazdigim yazilardan dolayi , kiz kardesi de nihal gibi cok dengesiz ozel hayatlari ailece tuhaf tippler.

Ikizler ve Emel elendigine gore Aysenur ve Ozlem finalde smsde cekisir, tabi Nihalin elenip nihalciler Ozden e oy atarsa Ozden in sansi olur. Cigdem ve Aysegul culer asla Ozden Nihal e oy vermez, Aysenur a verir eger finalde olmazlarsa.
Nazli Sultan acik olarak Aysenur u destekledigini soyledi, Ezgi Baylar ve Ikizler fanlari karisik dagilir biraz Gulsah a gider.

Görmemiştim bn nihalin videolarını onlarada bakmam lazım hemen. Bi rezil ayşenur var sabıyordum bnde. Eğer gerçekten tarz yarışması olsaydı ayşegül ve ayşenur yarışması gerekirdi finalde. Bu arada bu yarışma hani daha uzun sürecekti neden birden bu ay bitirmeye karar verdiler. Yoksa bnmi yanlış hatırlıyorum.

ay nihale bayılıyorum ne rezil ediyo simayı ama karşında onu bile anlayacak bir insan olmaması üzücü neyse biz eğleniyoruz en azından

Sima gercekten cok tuhaf birisi ya. Para ne kadar tatli geliyorsa, o kadar hakareti bile yemeye razi kiz
Aceba Iste benim stilim unluler versiyonuna kimler katilacak? Bileniniz var mi?

Sima gercekten cok tuhaf birisi ya. Para ne kadar tatli geliyorsa, o kadar hakareti bile yemeye razi kiz
Aceba Iste benim stilim unluler versiyonuna kimler katilacak? Bileniniz var mi?

valla biz de bilmiyoruz dediler en son, sima o lafların çoğunu anlamıyo bence, sen benim babamın kim olduğunu biliyo musun ne ya, ne konuşabilirsin ki böyle bi insanla

valla biz de bilmiyoruz dediler en son, sima o lafların çoğunu anlamıyo bence, sen benim babamın kim olduğunu biliyo musun ne ya, ne konuşabilirsin ki böyle bi insanla

EVet ya, iyiki bir babasi var. Babasi olmayaymis okulda en cok dalga gecilen kiz olarak hayatini surdururdu..

Ben Gülşahı begeniyorum. Ayşegül gıcık ama bu sezon gerçekten iyi ...Ayşenur hep aynı tarz ..Nihal, Sima .Ezgi tarzla alakaları yok.

nihal, simanın oturuşuna şeytan çarpması dedi ya la

orda simayla, ayşegül varken nurun, gülşaha çok konuşuyosun diye ayar vermesi bayağı bi komik

hele de şu simayı o kadar alttan alıyorki, pes, torpilli herhalde

Aysegul Rafet el romanin baldizi oluyor, ordanmi torpilli aceba....

öylemiymiş, sima nerden torpilli acaba, kıza bi poh poh bi poh poh kemal bile, geçen sezon söylemediklerini bırakmamışlardı halbuki, gerçi ziyadesiyle hak etmişti ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…