İşte Benim Stilim All Star

emel birinciligi hic hak etmedi, nur sayesinde birinci oldu, simdi de suç bastiriyor, duygu somurusunun arkasina saklaniyor

Nur Yerlitas in tek hatali oldugu nokda oydu gecen sezon, Emel i fazla simartti, habire ver muzigi oyna Zennube dedi, kiz musik calinca oynayan oyuncak ciceklere dondu. Ve o zaman yapilan haksiziliklarin simdi acisi cikiyor.

Ne dedi ne dedi,
Izlemeye firsat bulamiyorum youtubedede tum bolumleri bulamadim hep kesik kesik.
Dolayisiyla asil kavgalari kaciriyorum..
Ben kötü giyinsem de emek harcıyorum ama emel hem kötü giyiniyor hemde emek yok onda dedi siz ona hep arka çıkıyorsunuz dedi nurellanın şalterler attı dediği doğruydu marianın sanırım nurella yaptığı haksızlığı bastırmak için gereğinden fazla tepki verdi

Dün ki bölümde nur yerlitaş'ın ağlaması o kadar yapaydi ki. Resmen şov yapti. Biraz daha gercekci olun ya.
Resmen izlerken kahkaha attim.

Vernas ilerleyen bòlümlerde gelicek surpriz yarismacilar varmi ? Biraz ipucu verebilirmisin

Iyi demis. Emel gercekten cok nadiren guzel giyiniyor..

Ezgi Unal , Nazli Hamarat , Tugce elemeye kaldi.

Umarım bu sezon adaletli davranirlarda Nazli Sultan'i birinci yaparlar tarz olarak en iyi o aralarinda.

Nazlı Hamarat dahil oldu yarışmaya başka kaç kişi daha dahil olacak acaba

Umarım bu sezon adaletli davranirlarda Nazli Sultan'i birinci yaparlar tarz olarak en iyi o aralarinda.

Nazli Sultan disaridan bayagi guclu, zengin kız ve gecen sene bosandı ve bu sene yapımcı Umit Akbulut ıle sevgılı.
en ıyı sponsor magaza ve sytlıng lerle calısıyor. Icerıden gelen haberlere gore Finale cıkartıcaklar. Sms icinde sevgilisi devreye gırecekmıs dıyorlar ama katılım yuksek olursa orası zor.
Nazlı ya verılen puanların yukseklıgıde dıkkat cekıcı. Fazla kırmıyorlar. Kendısı tartısmalardan korunuyor kımse onun ıle ılgılı sponsor konusunu acamaz bu konuda tembıh ve anlasma var.
Ayrıcalıklı yarısmacıları ınstagramda yazıcagım sonra.

Aynen tahmin ettigimiz gibi oldu. Ezgi korumaya alındı yarısmacılar tarafından, juri istemedense olsa Tugce yı eledi. Nazlı Hamarat ı elemek sorun cıkarırdı.

İzlemiyorum çünkü o saatte çalışıyor oluyorum, iyiki de çalışıyorum, en azından ülke gündemini değiştirme çabasındakilere hizmet etmiyorum.

İlk sezon evde iken çok izledim, neredeyse hepsini, ikinci ve üçüncü sezon yarım yamalak oda geceleri uyku tutmadığında.

Çok boş insanlar, sayemizde para kazanıp popolarını kaldırdı.

İzlenmemeli..

Tugce mi elenicek sevmem tugceyi ama gizem aysegul falan ondan kotu ya gitmesi haksizlik olmus. Favorim tabiki de ikizler insallah yine onlar kazanir

Arkadaslar yeni yaptigim kisa bir arastirmada Ümit Akbulut un adeta bu yarismanin sponsor u oldugu. Bugun Gala da cikacak Twins grubunuda onun getirdigini ogrendik.
Nazli Sultan in tum bu gucu sevgilisi Umit Akbulut dayaniyormus. Bu adam yabanci futbolcular ve sanatcilardan tutun cok genis cevresi olan biri Nur Yerlitas ile arasida var.
Nazli nin Ocak ayina kadar bol bol reklam yapilacak halk in gozunde yukselmesi lazim yoksa Ikizler Emel Ezgiler Aysenur u yakalayamz smsde. Juri de alet olacak buna.
Acun kendi kanalında boyle birinin nasil yarismayi kontrol etmesine izin veriyor oda merak konusu.
Diger kizlar da bunu biliyor ama konusamazlar. Instagram da yazicagim bunlari. Bu hafta yarısmayı izleyincide emin oldum iceriden gelen iligiler dogru cıkdı. Nazlı kollanıyor.

Son düzenleme:
yok artık ya adam gibi bir sezon yapamıyolar mı skandalsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…