maria iyiö ayar verdi nurellaya
Ben kötü giyinsem de emek harcıyorum ama emel hem kötü giyiniyor hemde emek yok onda dedi siz ona hep arka çıkıyorsunuz dedi nurellanın şalterler attı dediği doğruydu marianın sanırım nurella yaptığı haksızlığı bastırmak için gereğinden fazla tepki verdiNe dedi ne dedi,
Izlemeye firsat bulamiyorum youtubedede tum bolumleri bulamadim hep kesik kesik.
Dolayisiyla asil kavgalari kaciriyorum..
Ben kötü giyinsem de emek harcıyorum ama emel hem kötü giyiniyor hemde emek yok onda dedi siz ona hep arka çıkıyorsunuz dedi nurellanın şalterler attı dediği doğruydu marianın sanırım nurella yaptığı haksızlığı bastırmak için gereğinden fazla tepki verdi
Emel in karakterini de beğenmiyorum ben çok yapmacık süreklş gülücük saçan etrafa boncukdağıtan insanları hiç sevmem emel de öyle biri sankiIyi demis. Emel gercekten cok nadiren guzel giyiniyor..
Emel in karakterini de beğenmiyorum ben çok yapmacık süreklş gülücük saçan etrafa boncukdağıtan insanları hiç sevmem emel de öyle biri sanki
Nazlı Hamarat yarışmadımı ki ?Ezgi Unal , Nazli Hamarat , Tugce elemeye kaldi.
Umarım bu sezon adaletli davranirlarda Nazli Sultan'i birinci yaparlar tarz olarak en iyi o aralarinda.
Elenen kim oldu pekiEzgi Unal , Nazli Hamarat , Tugce elemeye kaldi.
Niye sorun cikarir kiAynen tahmin ettigimiz gibi oldu. Ezgi korumaya alındı yarısmacılar tarafından, juri istemedense olsa Tugce yı eledi. Nazlı Hamarat ı elemek sorun cıkarırdı.
yok artık ya adam gibi bir sezon yapamıyolar mı skandalsızArkadaslar yeni yaptigim kisa bir arastirmada Ümit Akbulut un adeta bu yarismanin sponsor u oldugu. Bugun Gala da cikacak Twins grubunuda onun getirdigini ogrendik.
Nazli Sultan in tum bu gucu sevgilisi Umit Akbulut dayaniyormus. Bu adam yabanci futbolcular ve sanatcilardan tutun cok genis cevresi olan biri Nur Yerlitas ile arasida var.
Nazli nin Ocak ayina kadar bol bol reklam yapilacak halk in gozunde yukselmesi lazim yoksa Ikizler Emel Ezgiler Aysenur u yakalayamz smsde. Juri de alet olacak buna.
Acun kendi kanalında boyle birinin nasil yarismayi kontrol etmesine izin veriyor oda merak konusu.
Diger kizlar da bunu biliyor ama konusamazlar. Instagram da yazicagim bunlari. Bu hafta yarısmayı izleyincide emin oldum iceriden gelen iligiler dogru cıkdı. Nazlı kollanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?