İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

julianne

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2008
3.062
3
316
İstanbul
Kızlar, ne kadar şu an küçücük de olsalar, birkaç ay içinde kocaman olacak olan göbüşlerimizin ilk resimlerini buraya ekleyelim. Dark'a söz vermiştim. İlk ben eklemiş oldum. Hadi sizden de bekliyorum. Bu arada bu sabah ve inmiş hali :roflol: Siz bir de onu akşamları görün :icecream:

Son düzenleme:
süper olmuş :)) bu arada benim de akşamları acaip cıkıyor karnım sabah hiç bişi yokmuş gibi oluyor.ben aksam çekerim resmi :)))

julıancım harıka goruyorsun cok tatlı cıkmıssın :sm_cool:
en kısa zamanda bende cekıp resmı eklıycem buraya resım eklemeyı bılmıyorum once ona calısmam lazımm:icecream:

Evet Azo, hepiniz de çekip gönderin, bak yarın bu sayfa koca göbüşlerle dolsun :) Hele Dark bugün göndermesin bak noluyooooo :))))

kızlar süpersiniz ya iyi akıl ettiniz valla ne güzel sayfalar koca göbişlerle dolup taşacak :dance::dance:

eveeeeet..... çekelim göbişlerimizi... ama makineyi almam lazım kardeşimden önce...en kısa zamanda bende eklicem:sm_cool:

evet belkim sizinkinden büyüktür göbüşüm ama ben kilo almadım belki yeni bir kilo almışımdır.. akşam koyarım ...:))
applecim maşallah göbüşüne hamile kıyafetimi o üzerindeki güzel durmuş göbüşün...

Apple gerçekten maşallah. Nasıl büyümüş öyle. Ya da o kadar büyük değil heralde ama kıyafetten öyle duruyor. Gerçekten bu çok keyifli bir işmiş :)

Bir de Apple nasıl fotoğrafın linke tıklamadan görünmesini yaptın. Ben yapamadım image us'taki en alttaki linki alıp, yazdığım mesajın altına yapıştırdım o da böyle çıktı.

julianne canım en baştaki url adresini kopyalayacakmışın... öyle olunca gözüküyor

Son düzenleme:
apple maşallah maşallah:)
bende önceden hafif göbekliydim.şimdi sıkıyo eskiler diye yeni aldığım bol kıyafetleri giyiyorum.akşama bende eklicem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…