İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Çorumlu, biz sana yetişmişiz ama yahu :))))) Hele Nazlımelek iki gün sonra seni geçer bak ben diyim :)) Maşallah seninki de çok tatlı ve derli toplu büyümüş annesi. Rahatsızlık veriyor mu, rahat haraket edebiliyor musun?

Sağolun kızlar beğenmenize sevindim:))

Evet ya benim göbiş biraz sivriydi.Ama şimdi şimdi genişlemeye başladı.Yanlarım bugün inceledim de baya kalınlaşmaya başlamış.

Veeeee beklenen annn.İşte bu da benim göbişşşş

bende bir aksilik çıkmazsa akşama göndereceğim kızlar resmimi aslında burdan yollayacaktım ama foto. makinamın şarjı bitti ancak resmi çektim bilgisayara aktaramıyorum neyse artık geç olsun güç olmasın dimi

bu arada darkcım güzel göbişinle tam bir konsept yapmışsın öyle duvarlar yeşil bluzumun noktaları yeşil nede olsa kız annesi işte dimi ama

darkcım ya çok güsel göbişin bende çekmek istiyorum ama....
çorumlu seninki e çoook güzel bende öle olmak istiyorm

selam kızlar, hele bugün kulaklarım çınladı bundanmış yaaa...:)))
darkcım çok şirin çıkmış göbüşün maşallah...
çorumlu seninde çok güzel göbüşün ya ben senin haftana gelince göbüşüm nasıl olur düşünmek bile istemiyorum.. iki katı olur heralde..:))
bugün misafirim vardı onlarda göbüşümü görünce şaşırdılar ama neden biliyormusunuz... büyüklüğüne değil küçüklüğüne şaşırdılar...:))) aslında haklılar çünki hamile kaldığım kiloda değilimki ben 3 kilodan fazla verdim biliyorsunuz ishalden yeni çıktım yaniii... arkadaşım hamilelerin göbüşü çıkar sen zayıflamışın dedi.. gerçekten resmide akşam yakından ve şiş göbüşümle çektim ama haklısınız ikiz olduğu için ben hepinizi sollarım alimallah...:)))))

umarım olmuştur. hepinizin göbişleri çok güzel biran önce koca göbiş olmak istiyorum hamilelik çok gurur verici bişey

çok sagol cnm yapabildim sayende

mysever maşallah canım göbişin çok güzel çıkmış
Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin
bu arada çorumlucadı sana da maşallah demeden geçemicem canım

benim göbiş pek küçük değil size göre ama ımrendim bende koydum..nasıl...

haklısın canım seni anlıyorum..bende gebeliği ilerde olanlara çok imrenirdim...inan gün gün sayarak bugünlere geldi.her uyandığımda içimden bugün şu kadar haftalık diyordum...inşallah sağlıkla kucağıma alırım..tek dileğim bu

umarım olmuştur. hepinizin göbişleri çok güzel biran önce koca göbiş olmak istiyorum hamilelik çok gurur verici bişey

[img=http://img73.imageshack.us/img73/226/p5280083rv4.th.jpg]

olmadı kızlar yeni deneme

benim göbiş pek küçük değil size göre ama ımrendim bende koydum..nasıl...

Maşallah kızlar hepinize.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.Bebelerimizin resimlerini koyacağımız günleride yaşarız inşallah.

Ayçacığım sen ne güzel son günlerdesin.İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini dünyaya getirirsin.Senin tecrübelerinden yararlanırız artık

mysever bencede biran hamişlik çok heyecan verici.

hepinize 41 kere maşallah kızlar... Rabbim sorunsuz, sağlıklı doğum nasip etsin. hayırlısıyla, bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah. burada kucaklarınızda resimlerinizi de görürüz umarım...Allah yardımcınız olsun...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…