İşte Bizim Küçük Göbeklerimiz

Bir de Apple nasıl fotoğrafın linke tıklamadan görünmesini yaptın. Ben yapamadım image us'taki en alttaki linki alıp, yazdığım mesajın altına yapıştırdım o da böyle çıktı.

hepınıze cok tesekkur edıyorum sızın gobuslerınızde merakla beklıyorummmmm

canım benım ımageshacktekı direckt lınk to ımage varya ordakını kopyaladım cevap yaz kısmında araya ekle sımgesıne tıkladım yapıtırdım boyle cıktı
aslında hamıs kıyafetı degıl uzun tunık belden robamı dıyorlar oyle ıste ama gobus cıkıyor hehehe

Kızlar göbişler süpermiş ya :))
Bende şimdi gördüm başlığı hemen aklıma geldi,resmi yapmak için bağlantıyı kapatmam gerekiyo.gelirim

maşallah maşallah kasım annelerine de bak
daha dün hamişim diye haykırıyorken şimdi göbişleri tokuşturuyoruz:roflol:
ne güzel çıkmış göbişler hadi darkcım seni de bekliyoruz sabırsızlıklayerimseniben

buda benim göbüş kızlar :smiley-cool: tek başıma bu kadarını çekebildim.....:1rolleyes:

Son düzenleme:
Ben sizi biraz daha bekletcem kızlar.Telefonla konuşuyodum.Eşime bluetooth u tak dedim o sırada.O da takmış ama Pc ye tanıtmadan gitmiş.
Bende uğraş uğraş yapamadım.Atarım bu akşam ama.Şimdi banyoya benimki.Sonrada ben gircem.Bekliceksiniz birasssss

valla benim göbişte çıktı ama pc ye aktaramıyorum sorun var
inşallah en kısa zamanda bende tokuşturcam :)) göbişimi

walla harikasınız kızlar bi insana göbek bu kadar mı yakışır yaaaawwww

Ayyyyy Nazlımelek, nasıl güzel çıkmış o göbüş öyleeeee :) nazar değmesin. Ben de benimkine büyük diyordum, ikiz bebek demek böyle bir şey demek ki. Hem de aramızda bir hafta var ama nasıl kocaman seninki annesiiii :) Dark banyodan çıkamadı heralde :)))) Deryahakan sorunu giderir gidermez seninkini de bekliyoruz.

ayyy çok güzel çıkmışsınız kızlar yaw bende akşam ya da tarın koyarım kesin
çünkü bağlantı kablosunu eşim götürmüş ama çokk güzel çıkmışsınız yaaww

nazlı melekcim Canım ne güzel çıkmış senin göbüşün öyle yaw.Canım ben 3 lü taramaya gittim aynı zamanda 4 boyutlu ultrasonada girdim.Ultrason sonucu rapor halinde çıkacakmış,sonuçlar çıkınca ölçümleri değerleri falan yazıp bi forma kan aldırmaya gidiceksin dedi.Yani yarına kaldı benim işim bakalım.Sonucu yazıcam ama yine merak etme canım

Hohohohoooo!!!!! Çok tatlııııı :)) Maşallah bebişimize kapı kadar büyümüş annesi :) Canım çok tatlı bu da yaa. İnsan içindekini düşündükçe daha bi sevimli görünüyo hepsi gözümüze. Yalnız seninki de bayağı önden önden gidiyor yani. Hani derler ya sivri olan erkek olur diye ama seninki kıııız. Demek ki sivrilikle alakası yokmuş bu işin

maşallah maşallah darkın göbişine
beklediğimize deydi doğrusu
artık büyümüş göbişin canım
inşallah sağlıkla kucağındada görürüz annesiiii

gerçekten maşallah bayağı büyümüş darkinlife..
bende benimki büyük diyodumsırnaşık şey
ben çekemedim daha en kısa zamanda çekip göndericem:1rolleyes:

arkadaşlar çok özendim sizin resimlerinize hemen çekip bende ekliyim dedim ama beceremedim nası ekliycem

bu siteye gir.

Bu sayfaya gir.

Gözat ı seç ve bilgisayarında resmi kaydettiğin yeri bul,seç.

Sonra
host it! yazısını tıkla.

sana bir sürü link çıkacak.en alttakini seçmiştim ben.(Linkin yanında "Direct link to image " yazan link)Kopyala ve buraya yapıştır.

masallah kizlar gobusleriniz harika yahu allah nazarlardan saklasin insallah
yavas yavas buyucek gobusleriniz tabi icindekiler buyudukce bu da benimki
:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…