- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
aslında daha önce bitmişti boyası ama gardrobuma tül detay yapmak istiyorum, sipariş verdim ama hala gelmedi.. bende daha fazla dayanamadım işte paylaşıyorum :)
buyrunnn...
eski hali:
Eki Görüntüle 402496 Eki Görüntüle 402497
işte buda yeni haliiii:
Eki Görüntüle 402498 Eki Görüntüle 402499 Eki Görüntüle 402500
şimdi geriye yatak başı kaldı. onada bişeyler düşünmem lazım :44:
Sabırsızlıkla markaları beklıyorum bugun hafta sonu olması avantajını kullanarak hemen kendımı bır yapı markette bulacagım =))
Tamam canım bekliyorum çok teşekkürler şimdiden.Vernik ve ruloları falanda yazarsan super olur.canım seni 10dk bekleticem malum 10dk bir özelden yazabiliyoruz :)
super olmusdanasıl beyaza cevırdın :S
Sanırım arkadaş baştan okumadı forumu sonuna kadarbeyaz boyayla
Ellerine sağlık çok güzel olmuş bende markayı merak ettim ama neden vermiyosun burdan yasak değilki reklam ben öyle biliyorum yanlış biliyorsam bana da özelden yazarmısın lütfen..
marka vermek yasak olsa millet beyaz eşya alıyor yazıyor nevresim alıyor yazıyor herşeyin markasını yazıyorlar bimdeki ürünlerde marka işte yazıyorlar
doğru haklısın yazayım o zaman buraya boyanın markası cuprinol wood art opak ahşap koruyucu, verniğin markasını bilmiyorum eşim halletti onu 2 farklı vernik kullandı, ama alacağınız yere sorun ve kalın bir tabaka oluşturabilecek bir vernik tercih edin ki yıpranmasın mobilyanız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?