işte boyadığım yatak odası takımım :))

beyaz yatak odası bu aralar çok favori ve çokta güzel olmuş güle güle kullanın

yukarıda vermiştim canım. fırça değilde rulo kullandık biz küçük rulolar var onlardan, sadece rulonun yanaşmadığı kısımlara fırçayla sürdük.

yok tatlım ben senden boyanın tam olarak markasını rica ettim :) özelden msj atarsan bana markasını bende ay başında alıp başlayacağım boyamaya.. birde boyanabilir olduğunu üstünde vernik olup olmadığını fotosunu çekip yollasam anlarmısın.. senin yatakodasına baya bir benziyor çünkü:)

aslında markasını da yazmış arkadaş, geçmişe bir bakın isterseniz...

herkesin söylediği gibi harika olmuş ellerinize sağlık.. ben de dediğiniz boyaya int.baktım da 2.5 litresi 75 ila 80 milyon arası siz bir lt mi aldınız yoksa indirimde felan mıydı.. gerçi sorular çok, çekinerek soruyorum ama cevap verirseniz çok sevinirim...

böyle becerikli hatunlara bayılıyorum asla cesaret edemezdim sanırım harika olmuş güle güle kullanın

estağfirullah canım sorun değil, benim aldığım 0,75 lt. canım, sen nerden bakyıysan ordan al zira daha ucuza geliyo, 2,5 lt yokru praktikerde bu boyanın :)

canım boyanın markasını vermiştim tekrar vereyim: cuprinol wood art opak ahşap koruyucu.. canım fotoğraftan anlaşılmazki o, benim yatak odam kaplamaydı, sunta üzerine kaplama.. bir bilene sor bence o zaman başlamadan, çünkü üzerinde vernik varsa olmaz, tutmaz boya akar, zımpara gerekir.. bu arada adamları arayıp reklam ücretimi istesem ne bedavadan reklam yapmış oldum

bide bu boyanın özelliği deseni kapatmıyo, beyaz ama mobilya deseni kaybolmadı..

vaaayy,, hep erkeklerdenmi bekliycez,yasasin kadin gucuuu
cok guzel olmus ya

haklısın ama eşimin hakkını yiyemem fikir benim ama emeğe gelince onun benden daha çok emeği var :) erkekleri biraz dürtmek itelemek gerekiyo hepsi bu :) yaşasın zeki ve kurnaz kadın haha

selam ipati ellerine saglık cok maharetli oldugun belli cok güzel olmuş..senden aldıgım cesaretle bende yatak odamı boyamak istiyorum seninki gibi kapakları dolaplarımınn..yanlız kafama takılan bir soru oldu cevaplarsan sevinirim vernigi hangi fırcayla boyadın tek kat mı vernik attınn..(ben ahşap boyama yaptıgım için vernik bikaç kat atınca rengi sarıya dönüyo ve damla gibi iz oluyo)tşkler

canım verniği normal boya fırçasıyla 3-4 kat attık, ama herjangi bir sararma olmadı, boyadan kaynaklanıyo olabilir..

Aman Tanrım bayılırım beyaz mobilyalara harika yapmıssın , yatak bası olarakta beyaz demir ferforje yatak baslıgı kullan ve cibinlikte takabilirsin tavana, harika olurrrrr....

Aman Tanrım bayılırım beyaz mobilyalara harika yapmıssın , yatak bası olarakta beyaz demir ferforje yatak baslıgı kullan ve cibinlikte takabilirsin tavana, harika olurrrrr....

yatakbaşını değiştirmeyi bende istiyorum aslında ama eşim varolan yatakbaşını kaplayalım diyor daha karar vermedik bakalım düşünücez bişeyler

ayy çok güzel olmuş canım ellerine sağlık güle güle kullan inş. Aynı dertten ben de muzdaribim.Hangi kafa ile gidip koyu kahve mobilya aldıysam o kadar pişmanım ki.İyi fikir oldu benim içinde.Tabi bu iş için önce eşimi ikna etmem lazım."İş çıkarma , ya mobilyalar mahvolursa " diyecek ya bakalım...

yatakbaşını değiştirmeyi bende istiyorum aslında ama eşim varolan yatakbaşını kaplayalım diyor daha karar vermedik bakalım düşünücez bişeyler

aynı amerikan mobilyaları gibi olmuşşş ellerinize sağlık ne boyasıyla boyadınız peki mobilyalarınızı?

öncelikle ellerine sağlık canım çok güzel olmuş mobilyalar. Yatak başlığının malzemesi ne? Neden onuda boyamıyorsun? Eğer deri diye çekiniyorsan bak bir blogta gördüm blog sahibi deri sandalye başlıklarınıda aynı boya ile boyamış çok güzel olmuş:
YASEMİNLİ HOBİ PENCEREM: salonumuz böyle kahverengi idi ve karanlık gözükmeye başlamıştı birazda beyaz görelim dedik ve koyu renk ne varsa herşeyi beyaza boyadık

YASEMİNLİ HOBİ PENCEREM: bir hafta uğraştık ama sonuç güzeldi

Bu arada bende bu işe gireceğim:) bugün boya baktımda matrix x1 in iki çeşidi varmış biri tiner bazlı diğeri su bazlı hangisini almalıydım? Birde parlak beyazmı boyanız yoksa matmı? Kullanmadan önce incelttinizmi boyayı ve son sorum ne kadar boya gitti?:)))

Son düzenleme:

benimkide aynısını söylemişti :) ama ikna oldu asonunda :)

canım vinleks mi ne diyolar işte deri değil, bende boyayalım dedim ama eşim olmaz dedi, ben yinede bir bakayım araştırayımi link için teşekkürler.. benim aldığım boya farklı canım, cuprinol wood art opak ahşap koruyucu diye geçiyor, su bazlı, kokusuz.. öyle boya gibi durmuyor çünkü mobilyanın desenini koruyor, parlak değil.. ben bu boyanın 0,75 ml. olanından iki kutu kullandım. boyayı inceltmeye gerek yok. bir kutusu 30tl, praktikerde..

arkadaşım lütfen bana ne boya kullandınız, nasıl boyadınız rulomu, fırçamı,? dalga dalga oldumu ve zımpara yaptınızmı? vernik ve boyanın markasını lütfen özelden mesaj atabilirmsin?? benm mobilyamda hemen hemen aynı renkte ve çok sıkıldım, sayende heveslendim umarım başarabilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…