işte boyadığım yatak odası takımım :))

bayıldım çok güzel olmuş... ellerinize sağlık...

çok güzel olmuş tebrik ederim yeni sezon yatak odası takımlarından hiç bi farkı yok

ben konuyu bayağı geç okudum ama henüz yatak başına bişey yapmadıysan fikir vereyim dedim.yatak başın düz ahşapsa kumaşçılardan elyaf ve sevdiğin tarzda beyaz bir kumaş alıp kapitoneli taşlı bi yatak başı yapabilirsin.bende yatak başımı değiştirmek istiyorum böyle yapmayı düşünüyorum bende.

Yeni hali mükemmel olmuş ellerine sağlık canım :)

arkadaşlar çok sık girip bakamadığım için mesajlarınızı geç görüyorum. herkese teşekkür ederim :)

arkadaşlar çok sık girip bakamadığım için mesajlarınızı geç görüyorum. herkese teşekkür ederim :)

ya mükemmel olmuş bende eşime gösterdim eşim yapmak istiyorsan yapalım fakat olmazsa sonra bana dert yanma dedi bilemiyorum koyu kahve yatak odam var kendime sinir oluyorum onu niye aldım diye keşke sizin gibi bir arkadaşım olsaydı yanımda...

vallahi bende senin gibiydim arkadaşım, yatakodasına girmek gelmiyodu içimden.. şimdi ferah ferah oldu ohh :) biraz cesaret işi, benimde eşim aynı şeyi söylemişti olsun dedim oldu oldu olmazsa zaten böylede sinir oluyorum dedim ve boyadık.. sen başla bismillah de Allah yardım eder inşallah :)

vallaahı bu da super olmuss yaa maşalllahh ne maharetli hanımlar bunlar :)

harika olmuş bayıldım.
bende oğlumun genç odasını boyatmayı düşünüyordum ama şimdi boyamayı düşünüyorum:)
ama rengi turuncu nasıl beyaza döner bilemiyorum..

Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)

Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)

Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)

Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim

Çok güzel olmuş canım daha modern bir hava vermiş ellerine sağlık.

daha önce soruldumu bilmiyorum canım ama eski halinin verniğini cilasını filan kazıman gerekiyomu bi işlem yapman gerekiyomu boya öncesinde???

mesela bizim eski eşyalar var parlak vernik vurulmuş gibi bunun üstüne herhangi bi işlem yapılması gerekirmi boyanın tutması için ?? bizimde ihtiyacımız var böyle bişeye yardımcı olursan çok sevinirim.

çok güzel olmuş güle güle kullanın

süper olmuş ellerinize emeğinize sağlık
benimde var beyaza boyamayı yada boyatmayı düşündüğüm şeyler
zımparalamadan yaptınız sanırım peki kullanım ömürleri nasıl ? dayanıklımı soyulma oluştumu ?
zımparalmadan direkt boya yapınca kalkarmı boyası diye düşünmüyor değil insan

bu tip işlemleri yapan arkadaşlar deneyimlerinize dayanarak cevap verirseniz seviniriz .

Benimde boyama yapmam lazim ama hicbir bilgim yok kahverenginden kurtulmak istiyorum hangi malzemeler ve boya lazim ozelden yazabilirmiriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…