aslında daha önce bitmişti boyası ama gardrobuma tül detay yapmak istiyorum, sipariş verdim ama hala gelmedi.. bende daha fazla dayanamadım işte paylaşıyorum :)
buyrunnn...
eski hali:
Eki Görüntüle 402496 Eki Görüntüle 402497
işte buda yeni haliiii:
Eki Görüntüle 402498 Eki Görüntüle 402499 Eki Görüntüle 402500
şimdi geriye yatak başı kaldı. onada bişeyler düşünmem lazım :44:
arkadaşım lütfen bana ne boya kullandınız, nasıl boyadınız rulomu, fırçamı,? dalga dalga oldumu ve zımpara yaptınızmı? vernik ve boyanın markasını lütfen özelden mesaj atabilirmsin?? benm mobilyamda hemen hemen aynı renkte ve çok sıkıldım, sayende heveslendim umarım başarabilirim:)
ben de çok beğendim çalışmanı. güle güle kullan. boya ve verniğin markasını bana da atar mısın ipati?
arkadaşım lütfen bana ne boya kullandınız, nasıl boyadınız rulomu, fırçamı,? dalga dalga oldumu ve zımpara yaptınızmı? vernik ve boyanın markasını lütfen özelden mesaj atabilirmsin?? benm mobilyamda hemen hemen aynı renkte ve çok sıkıldım, sayende heveslendim umarım başarabilirim:)
ben de çok beğendim çalışmanı. güle güle kullan. boya ve verniğin markasını bana da atar mısın ipati?
Çok güzel olmuş canım yatak odasında en güzel renk beyaz bence.. İnsanın içini ferahlatıyor huzur veriyor. ayrıca başlıkla ilgili ne gibi bi sorun var? :26: onu boyatmadınız mı anlayamadım tam :44:
dün praktikere gittik senin boyadan bulamadım polisan matrix anti aging su bazlı akrilik iç ve dış cephe ahşap metal boyası buldum bu sabah hem boya tabancası hemde ruloyla kitaplıklara uygulama yaptım sonuç felaket boya yoğun sürülen yerlerde çatladı onu bırak tınağımla soyabiliyorum boyayı üzerine vernik sürsem faydası olur mu boya sabitlenir mi sence? :44:
Arkadaşlar mat pürüzlü ham yüzeyler oluyor ya sadece oralarda bu tarz su bazlı boyalar iş görüyor eğer zemininiz benimki gibi azda olsa kaygan pürüzsüzse o zaman ya tamamen zımpara yapın yada sentetik boya kullanın.iki kitaplık eşyam bi ton yayıntı oldu galiba yeni kitaplık almak zorunda kalacağım.
evet canım boyadan sonra sürdük.ne becerikli kadınsın yaaa....saki hazır gibi duruyor..ellerine sağlık....tek kelimeyle harikasın...vernik demişsin..boyadıktan sonra mı sürdün verniki......
canım çok üzüldüm yaa.. vernik işe yarayabilir bence vernik atmadan önce bizimkide soyulacakmış gibi duruyodu ama şimdi cam gibi.. ama daha önce söylemiştim verniğin çeşitleri var bizim ilk kullandığımız sprey vernik çok güzeldi, kalın bir tabaka oldu ama ne eşim ne ben hatırlamıyoruz markasını maalesef bizde başka bi vernik kullandık ama sprey olan daha iyiydi.. boyası çok kötü olmadıysa verniği dene bence, en azından görünmeyen biyerinde, o kadar emek etmişsin emeğine yazık olmasın.
evet canım boyadan sonra sürdük.
Teşekkür ederim cevabın için stres oldum resmen çöpe atacaktık ki sitenin bahçıvanı bana lazım dedi boyarım benim oğlan kullanır dedi.Çöpe gitmediğine sevindim birde arka balkonda 3-4 gündür uğraşıyorum arka binalarda oturan meraklı tiplerede rezil olacaktım bir tane yaşlı teyze eşime sormuş oğlum kitaplıkları boyuyan senin hanım mı diyeçöpün oraya direkt koyamayacaktık eşim parçalayacaktı artık adam karısına kızdı kitaplıkları parçalayıp attı diye dedikodumuz çıkardı kesin.Adam beni büyük dertten kurtardı. akşamda gidip koçtaştan yeni çalışma odası takımı aldık. birde ben burdan bir güzel gazı almıştım salon mobilyalarınıda beyaza boyayım diyordum
iyiki kitaplıklardan başlamışım. birde bu akrilik boyadan istediğim sonucu alamayınca çalışma masasınıda yağlı boya ile boyamıştım oda çok belli oldu yağlı boya olduğu sentetik boyayıda tavsiye etmiyorum.Süper ustadan tavsiyeler başka yerde bulamazsınız bak
ha ha :)))) süpersin.. boşver bak kötü komşu insanı mal sahibi yaparmış, kötümü oldum ne :) yenisi daha iyi olmuştur, en azından emek verip denedin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?