işte boyadığım yatak odası takımım :))

Güle güle kullan canıım cok güzel yepyeni olmuslar.Kapılarımı boyama fikri coktandır aklımdaydı ,sormak istediğim kaç günde kurudu?
Kuruması uzun zaman aldı mı?

Birde verniği kuruduktan sonra mı sürüyoruz?

saol canım tam olarak kuruması 2-3 gün alıyo vernikle birlikte.. boyayı yapıp ertesi gün verniği sürdük

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş ...bende yapacaktım tesadüf burayı gördüm ....
iki hafta önce yatak odasını açık lilaya boyadım canım çıktı duvarlar neysede tavan bitirdi beni
tavanı bitirdim eşim aradı ne yapıyorsun diye bende yatak odasını boyuyorum deyince çıldırmışsın sen deyip duvarlara yetişti

İpati mobilayalar çok başarılı olmuş. Bende ciddi ciddi boyamak istiyorum mobilyalarımı. Benim mobilyalarım da senin ki sunta üzerine venge kaplama. Baya bir araştırma yaptım en çok kullanılan boya Marshall ya da polisan matrix diye bir boya var o kendinden parlak verniğe gerek yok ama senin boya sanki daha güzel duruyor. Marshall matrix ile boyanan mobilya boyası biraz kalın duruyo senin mobilyalarının yakın çekimini görmek isterdim. Bir de mobilyalarının orjinalinde hafif tırtıklı yapısı mevcut Senin mobilyaların da o şekilde miydi varsa boyadıktan sonrada aynı görünümünü korudu mu. Çok soru sordum amam ciddi bir şekilde bu işe girmek istiyorum. Bir de dolabının içini de boyadın mı vernik çok pahalı bir işlem mi . eşinizin bu vernik boya işerinde herhengi bir ustalığı var mı. Çok soru sordum biliyorum ama yardım olursan sevinirim. Umarım mesajımı görürüsün. birde deneyipde olmadı diyenler vardı. sizlerde ki sorun neydi tam olarak.

merhaba canım, evet benim mobilyamda da kendinden desenli bir görüntü vardı, boya korudu o görüntüyü. dolabın içini boyamadım gerek görmedim. eşimin her konuda ustalığı vardır saolsun :) yani elinden gelir maşallah :) bir kutu vern,k yetti bütün takıma, pahalı değil yani.. umarım istediğin gibi olur, kolay gelsin..

canım ben evlenirken yatak odasında eşimin yatağı vardı atmaya kıyamadım.bende mobilyacıya verdim başlığı beya kadife ile kapladılar harika oldu.zimbalı düğmede kullanırsın.gerçekten güzel oluyo....

Merhaba ipati cevabın için teşekkürler seni bulmuşken sormak istiyorum. Boyadan sonra herhangi bir şikayetin oldun mu canım.
Mesaea atma kabarma felan oldu mu. Bir de bu boya ile nasıl tanıştın. senin kullandığın boyanın çok çeşitleri var. opak , su bazlı, vernikli olanları var onlar hakkında bir bilgin varmı. Birde birşey daha sormak istiyorum Ben salon takımı krem renge boyamak istiyorum senin kullandığın boyanın renkleri var
mı. çok soru soruyorum ama yardımcı olursan çok sevinirim cevapların için teşekkürler

canım boyadan bir şikayetim yok, yalnız şifonyerimin çekmekcelerinden birine sert bişeyle çarptım küçük bir yeri çizik gibi kalktı. ama normal mobilyada olsa altından suntası görünürdü, boyayla ilgili değil yani, rahatlıkla silebiliyorum, sorun olmuyor. ben aslında diğer arkadaşlar gibi matrix boya almak için gittim yapı markete, bu boyayı bana oradaki görevli tavsiye etti.. iyikide bunu almışım, bu boyanın çeşidi yok canım tek, su bazlı zaten.. opak ahşap koruyucu diye geçiyor, başka rengide yok.. ama zaten süt beyaz olmuyor, kırık beyaz oluyor..

canim kendin mi boyadin? Masallah cok güzel olmus hic belli olmuyo :) vay bee.

ellerinize sağlık bayıldım çok güzel olmuş.
ben de boyamak isterim ama cesaret edemedim. rutubetten dolayı giysileri boyamaya başladı bu evimde. boyasam ne olur bilemem.

kendiniz mi boyadınız çooookk güzelll benimde bu düşüncem var yemek odamı boyamak istiyorum sorum şu nekadara mal oldu çok masraflı olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…