Güle güle kullan canıım cok güzel yepyeni olmuslar.Kapılarımı boyama fikri coktandır aklımdaydı ,sormak istediğim kaç günde kurudu?
Kuruması uzun zaman aldı mı?
Birde verniği kuruduktan sonra mı sürüyoruz?
İpati mobilayalar çok başarılı olmuş. Bende ciddi ciddi boyamak istiyorum mobilyalarımı. Benim mobilyalarım da senin ki sunta üzerine venge kaplama. Baya bir araştırma yaptım en çok kullanılan boya Marshall ya da polisan matrix diye bir boya var o kendinden parlak verniğe gerek yok ama senin boya sanki daha güzel duruyor. Marshall matrix ile boyanan mobilya boyası biraz kalın duruyo senin mobilyalarının yakın çekimini görmek isterdim. Bir de mobilyalarının orjinalinde hafif tırtıklı yapısı mevcut Senin mobilyaların da o şekilde miydi varsa boyadıktan sonrada aynı görünümünü korudu mu. Çok soru sordum amam ciddi bir şekilde bu işe girmek istiyorum. Bir de dolabının içini de boyadın mı vernik çok pahalı bir işlem mi . eşinizin bu vernik boya işerinde herhengi bir ustalığı var mı. Çok soru sordum biliyorum ama yardım olursan sevinirim. Umarım mesajımı görürüsün. birde deneyipde olmadı diyenler vardı. sizlerde ki sorun neydi tam olarak.
merhaba canım, evet benim mobilyamda da kendinden desenli bir görüntü vardı, boya korudu o görüntüyü. dolabın içini boyamadım gerek görmedim. eşimin her konuda ustalığı vardır saolsun :) yani elinden gelir maşallah :) bir kutu vern,k yetti bütün takıma, pahalı değil yani.. umarım istediğin gibi olur, kolay gelsin..
bende denedim ama beceremedim
Merhaba ipati cevabın için teşekkürler seni bulmuşken sormak istiyorum. Boyadan sonra herhangi bir şikayetin oldun mu canım.
Mesaea atma kabarma felan oldu mu. Bir de bu boya ile nasıl tanıştın. senin kullandığın boyanın çok çeşitleri var. opak , su bazlı, vernikli olanları var onlar hakkında bir bilgin varmı. Birde birşey daha sormak istiyorum Ben salon takımı krem renge boyamak istiyorum senin kullandığın boyanın renkleri var
mı. çok soru soruyorum ama yardımcı olursan çok sevinirim cevapların için teşekkürler
aslında daha önce bitmişti boyası ama gardrobuma tül detay yapmak istiyorum, sipariş verdim ama hala gelmedi.. bende daha fazla dayanamadım işte paylaşıyorum :)
buyrunnn...
arkadaşlar, boyanın markasını ilerleyen sayfalarda vermiştim ama bulamayan arkadaşlar var.. o yüzden buraya yazıyorum.. boya cuprinol wood art opak ahşap koruyucu.. verniğin markasını bilmiyorum farklı vernikler kullandık ama sprey vernik kullanmanızı tavsiye ederim.. sevgiler.. :)
eski hali:
Eki Görüntüle 402496 Eki Görüntüle 402497
işte buda yeni haliiii:
Eki Görüntüle 402498 Eki Görüntüle 402499 Eki Görüntüle 402500
şimdi geriye yatak başı kaldı. onada bişeyler düşünmem lazım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?