- Konu Sahibi haxsxarxix kedi
-
Canım evin çok güzel. Güle güle otur. Salonun çok hoş. Ben de beyaz koltuk istiyorum ama çabuk kirlenir diye beyaz beni korkutuyor. Nasıl kullanımı zor mu? Senin salon takımın deri sanırım. Deri koltuklarda oturunca zamanla esneme ve bozulma oluyor diye duydum. Sende var mı böyle bir sorun?
evin gerçekten çok şık ve modern canım huzurla oturmanı dilerim a.s.
bence salonuna mutlaka canlı çiçek koymalısın boyu biraz uzun olanlarından ve aksesuarlarınıda soft renklerde seçebilirsin pembeler yeşiller bu sade görünüme birazda romantizm katar mudonun ve tepe home un tarzını çok beyeniyorum ben bursada varmı bilmiyorum ama ankaraya gittiğinde bakabilirsin canım yerimseniben
siyah beyaz renklerinle sen yüce bir kartalsın..beşiktaş..acaba bu takımı mı tutuyorsun?şaka bir yana salon çok şık aksesuarla harika olacaktır..diğer odalarda güzel..güle güle otur..
datttlumm evden yeni detaylar eklemicekmisinnnn sabırsızlıklan!! beklioorummşakkıdı
cancu kayınvalidem koltukların yastıklarını getirmedi daha getirirse eklicem :lepi::lepi::lepi:
benim minik haşarı kedimmmm artık koyabilirsin sanırımm değişiklikleriniiii
oley
bekliyorum ben heyecanla!a.s
bir de evinin fotoğraflarının hepsini ilk sayfada bir mesajda toplasan nasıl olur haşarı kedicik
çünkü ilk sayfayı açar açmaz hepsini bir arada görmek daha güzel olur bencea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?