İşte bu da benim evim kızlar :)

Siyah ve beyaz
Siyah ve kırmızı
Kırmızı ve beyaz
Kırmızı ve siyah kombinlerine bayılıyorum.
sende harika birleştirmişsin kombinleri canım..
Rabbim huzuru eksik etmesin yuvandan a.s.

Canım evin çok güzel. Güle güle otur. Salonun çok hoş. Ben de beyaz koltuk istiyorum ama çabuk kirlenir diye beyaz beni korkutuyor. Nasıl kullanımı zor mu? Senin salon takımın deri sanırım. Deri koltuklarda oturunca zamanla esneme ve bozulma oluyor diye duydum. Sende var mı böyle bir sorun?

evin gerçekten çok şık ve modern canım huzurla oturmanı dilerim a.s.
bence salonuna mutlaka canlı çiçek koymalısın boyu biraz uzun olanlarından ve aksesuarlarınıda soft renklerde seçebilirsin pembeler yeşiller bu sade görünüme birazda romantizm katar mudonun ve tepe home un tarzını çok beyeniyorum ben bursada varmı bilmiyorum ama ankaraya gittiğinde bakabilirsin canım yerimseniben

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, çok zarifsiniz...

canımcım, kullanımı zor değil deri olduğu için kirlenme problemi yok silince tertemiz oluyor. uzun vadede belki esneme veya bozulma olabilir ama benimki daha çok yeni olduğu için böyle bir şikayetim yok henüz. iyi dileklerin için teşekkür ederim a.s.

canım benim çok tşk ederim tavsiyelerin ve güzel dileklerin için. a.s. bursa'da var tabi bende seninle aynı fikirdeyim daha değişik bir kaç renkle odanın rengini kırmak gerek. evin eksikleri hiç bitmiyor ki..inan nerden başlayacağını şaşırıyor insan hihoyyyt

siyah beyaz renklerinle sen yüce bir kartalsın..beşiktaş..acaba bu takımı mı tutuyorsun?şaka bir yana salon çok şık aksesuarla harika olacaktır..diğer odalarda güzel..güle güle otur..

siyah beyaz renklerinle sen yüce bir kartalsın..beşiktaş..acaba bu takımı mı tutuyorsun?şaka bir yana salon çok şık aksesuarla harika olacaktır..diğer odalarda güzel..güle güle otur..

tabiki beşiktaşlıyım süprizzzzz
eşim de hasta beşiktaşlı :1hug:
iyi dileklerin için tşk ederim canım hihoyyyt

canım her şey mükemmel, ama duvarlar çok boş sanki tablo, ayna vs monte etsen sanki daha hoş olur a.s.

oley

bekliyorum ben heyecanla!a.s

bir de evinin fotoğraflarının hepsini ilk sayfada bir mesajda toplasan nasıl olur haşarı kedicik

çünkü ilk sayfayı açar açmaz hepsini bir arada görmek daha güzel olur bencea.s.

haklısın canım ya benımde aklımda ama üşeniyorum kaydirigubbakcemile3
ilk fırsatta bu işe el atıcam söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…