İşte bu da benim evim kızlar :)

canım tebrik ederim. işte budur diyebileceğim harika bi salon düzeni oluşturmuşsun
siyah -beyaz kombinasyonu biraz cesaretle işte böyle klas bi görüntü veriyo
valla içim açıldı

bu arada duvarlara renk katmak için bir cepheyi duvar kağıdı kaplatabilirsin eğer istersen.
ama içinde siyah ve beyaz olmayacak bu kez
farklı bi renk olmalı
çünkü sadece siyah-beyaz ve grilerden gidersen işin havası kaçar gitgide boğulursun gibi geliyo bana

Canım ev çok güzel olmuş gerçekten güle güle oturun.Bende siyah beyaz istiyorum salonu yaa çok asil duruyor..Tü tü tü tü maşaallahhhh...

Güle güle otur canım. Siyah beyaz her zaman şık bir görüntü yaratır zaten ama kullanmak cesaret ister. Duvar stıcer'ında tamamlamış renkleri... a.s.

Ay ayy bayıldım wallahı ınsanın ömrü uzar böle ferah bı ew allah guzel saglıklı gunler gecırmeyı nasıp etsın canım güle oynaya otur ınş.

haşarı kedi evinde yeni değişiklikler yaptın mı?
yaptıysan fotoğrafları ne zaman ekleyeceksin canıma.s.

cherry oturma odasındakı corners'ın yastıklarını leopar deseniyle değiştirmek için verdim kayınvalidem onları yapıp getirecek ama daha gelmedi, ben de nerde kaldı yastıklar diye açıp soramadığım için bekliyorum.kaydirigubbakcemile3 salona da bı kac aksesuar aldım ılk fırsatta senın actıgın en sevdıgım köşem bolumune yollıycam bişeyler yerimseniben

Eviniz çok güzelmiş çok uyumlu olmuşş güle güle otruun inşallah en kısa zamanda gümüşlüğünüzede uygun bişiler bulup koyasanızz daha güzel olacktır emınımm..bence sıyah beyaz ağırlıklı biblolardan koyabılırsınızzz..hoş duracaktır

ayyy cok guzel vallahi insan bu evde yaslanmaz huzurlu gunlerde yasayin insallah mutluluklar arkadasim

renkler süper olmuş bence,çok sade bir görünüm olmuş güle güle sağlıkla oturun canım...

çok şık güle güle otur ama sanırım koltuklar çok kullanışlı olmuyacak

Evinin resimlerini anneme daha sonrada nişanlıma gösterdim..ikiside çok beğendi..
Benimde tarzım bu yönde olacak galiba...Güzel evinde Mutlu kal a.s

benim canım haşarı kediciğim ev pek bi güsel olmuş:)çok başarılı bi konsept siyah beyaz uyumu falan diğer odalarıda görmek istiyorum.öpüldünkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…