İşte bu da benim evim kızlar :)

Ben Fenerium'dan bir aksesuar alayım da gözüm gönlüm açılsın Minik kuş güle güle otur, güzel günlerde hopla zıpla tey teyle koltuklarında

haşarı kedi yatak odasındaki melek stickerını nereden aldın bayıldıııım evine gerçekten çok modern duruyor maşallah valla siyah beyaz mobilya cesaret ister
benimde koyu renk mobilyalarım toz alıyorum arkamı dönüyorum yine toz olmuş bi türlü çözüm bulamadım ama güzel gözüküyorlar napiiim benneyaptımki

Ben Fenerium'dan bir aksesuar alayım da gözüm gönlüm açılsın Minik kuş güle güle otur, güzel günlerde hopla zıpla tey teyle koltuklarında

ne fenerium mu -tatlicadiarzu- kocam beni boşar ayol kaydirigubbakcemile3
tontiş sen de kendi evini koysana gözümüz gönlümüz açılsın:ecrin_bebek:

tam benlık renkler nede olsa bjklıyım ayol
valla süper olmuş cnm tum sayfalara bakmadım ama dığer oda resımlerını koymadın daha sanırsam

rabbım huzurla oturmanı nasıp etsın

evin cok cok güzel... söylenenlere aldırma... aksesuar zamanla begeniceğin evinde gercekten oraya yakısacagına inanarak alıcagın objelerdir bende aynı tarihte evlendim ve yeni yeni begendiğ
im şeyleri alıyorum

merhaba canım , zevkler ve renkler tartışılmaz
ama siyah ve beyaz ne kadar kötü olabilir ki
evin muhteşem olmuş, tam benim tarzım
o kadar emek vermişsin isteyerek döşemişsin
bence çok güzel örnek evlerden
negatif yorumları görünce şaşırdım
o ev senin zevkin önemli olan senin beğenin
sen sadece bizimle paylaştın
mutlu günlerde otur hayatım

çok şıkkk çok güzel bayıldımm allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn aksesuarlarıda zmanla tamamlarsınn inşallahhh..

Maşallah evin çok güzel ve sade.
Sabah sabah içim aydınlandı..:1shok:
umarım yıllar sonrada evin hep böyle sade kalır..
gün geçtikçe bakmışın evin içi esyadan geçilmiyor.. onuda alayım şunuda alayım.. çocukların odası istekleri derken bakmışınki,ev almış başını gidiyor..ama hep bu sadeliği koru derim.. güle güle huzur ve mutluluk içinde oturun inş..a.s.

cok tşk ederim.
ben sadeliği severim zaten her yerde biblo süs çiçek vs sevmem öyle evleri seneler sonrada hep böyle kalacağından eminim kaydirigubbakcemile2
sadece duvara bir tablo alınacak. duvar cok bos kaldı cunku.:ecrin_bebek:

maşallah çok güsel ve çok zevkli tasarlanmış bence
inşallah sağlıkla huzurla yaşarsın içinde, sevdiklerinle birlikteea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…