İşte bu da benim evim kızlar :)

çok zevklisiniz maşallah eviniz çook güzel
evin diğer odalarının resimlerinide ekleyecekmisiniz
merakla bekliyorum

canım ya süper. başka denecek söz yok. çok zevkle döşenmiş. aksesuara bile gerek yok. sade haliyle bile bence harika.

diğer odalarını mutlaka bekliyorum. allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım.

Bence cicek cok uyumlu duruyor hos oldu cunku renk katti benim cok hosuma gitti. Bu arada cok hos olmus o gümüslüge de tahtadan yada baska birseyden yapilmis ve siyah veya beyaza boyanmis karikatüre benzeyen insan cizimleri...ben cok görüyorum burda süs magzalarinda....yada o ciceginin renginden eger ki cicegi oraya koymayi düsünüyorsan olabilir....eger sana demek istedigimi anladiysan ne güzel o süs hakkinda yoksa biryerler bulur gösteririm sana

herşeyden önce Allah ağız tadınızı daim etsin.eşyalarını şekli şemali güzel ancak renkler çok soğuk ve resmi.bence başka renkler de katmalısın.o çiçekler çok hoş bence,insana sıcacık gülümsüyor.ben sadece yaşadıklarımdan tecrübe ettiklerimle söylüyorum,bu aşırı modern görüntü insanı en başta görsel olarak etkiliyor ama içinde yaşadıkça bir süre sonra gülen bir ev istiyor insan..bence eksikliklerini tamamlamak için acele etme,biraz içinde yaşa,ondan sonra duygularına göre aksesuar seç.tekrar güle güle oturun..

tam olarak anlayamadım bır fotografını eklersenız cok memnun olurum

sende bendensin canim,tebrik ederim bu iki rengi sectigin icin...sade evlere bayilirim...o gümüslügün icine siyah beyaz mumlar koyabilirsin büyüklü kücüklü...

bursaya gelen yeni evli arkadaşımız benim gibikaydirigubbakcemile5hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…