İşte bu da benim evim kızlar :)

Tam bi fanatik beşiktaşlı olan eşime yolladığın fotoğrafları gosterdim ve bayıldı
işte budur olay deyip duruyo şuan
Çok zevkli çok rahat gorunumlü bi evin var allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin eşinle sana :)

canım diğer odalarında süper.....bazı arkadaşlarımızada kapak olsun.....gerçi onlarda sitedeki bazı lüzumsuzlardan dolayı haklılar ama bu kadarda bilip bilmeden yargılama yanlış................ mutluluklar canım..........

evin çok güzel canım sağlıkla huzurla otur
bncede çok modern ve sade incikle boncukla doldurma boşyere bu hali çok guzel
ama yıne de istersen buyuk siyah beyaz objeler alırsın değişik modelli olanlardan

Haşarı kedi Bursa da mısın sen?

Eh artık kahve içmeye geliriz Bursalılar olarak, hoşgeldin şehrimize..

Mobilyalar Yıldız Mobilyadan mı?

evet ankaradan bursaya geldim. artık bursalıyım ben de ve tabiki beklerim kahve içmeye kaydirigubbakcemile2
mobilyalar gür mobilya (inegöldeki) yaptırdık. yani direk beğenip almadık
oturma odasını da yataştan aldıkyerimseniben

Son düzenleme:
Zamanla ve zevkle yapılacak seçimlerdir aksesuarlar. Ayrıca çalışan bir insan için fazla aksesuar fazla ev işi demek. Arkadaşım mutlu mutlu otur evinde.Önemli olan o evin sizin beğenmeniz ve mutlu olmanız.Gerisi boş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haşarı evini çok güzel dekore etmişsin
Allah huzur içinde yaşamak nasip etsin...
Kaçıncı katta ??
Alt katta die tahmin ettim stor perde bende çok arzu ediyordum
Evim alt katta oldugu için nasıl durur die cesaret edemedim

Gayet gusel mobilyalarınız.Dekorasyon için gerekli süs eşyaları konusuna gelince zaten en son alınması gerekenlerdir(klasik şeylerden hoşlanmayanlar için!)Neticede koltuğunu-konsolunu-yatağını ..vs ne renk alacağını önceki yıllardan bilemezsin.Sende bendensin :)Güle güle otur cnm.Mutluluklar dilerim...

canım evin eşyalrın çok güzelmiş...
çok uyumlu birbirleriyle...
allahım huzur mutluluk versin inşallah....
gümüşlük içn canım...
çok güzel büyük siyah beyaz orjinal şekilli vazolar var...
hem temizliği kolay hem gösterişli onlardan labilirsin canım bence...
zamanal herşeyi alırsın..ne acelen varki....zaten evin eksiği 20 yıllık evli olsanda bitmiyor...
ben evleneli 3 yıl oldu hala alıyoruz...
yeterki huzurun olsun canım...
güle güle otur bidenem....

Bence de kesinlikle ıvır zıvır biblolar ile doldurma etrafı. Göz yorucu bir ortam oluşturarak sizin tasarımlarınızın kendini göstermemesine neden olur. Ama salon için gümüş varaklı sade hoş bir ayna, uygun bir duvar için düşünülebilir. Hem salonunuzu geniş gösterir hemde şık bir görünüm katar. Bu arada bizde kendi tasarımlarımızı yaptırdık. Çok mutluluk verici, kağıttaki çizgilerin evimizde yaşaması. Üstelikte hepsinin ayrı bir önemi var. Öncesinde düşünülenler, detaylar ve sonrası.

canım evimiz 4. kat. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben perdeleri beğendima.s bende evime mekanizmalı yaptırmak istiyordum ama şu an kiracı olduğumuz için vazgeçtim:1no2:duvardaki resim çok hoş olmuş,aksesuar konusunda da acele etme bence.

oturma odandaki o eşekler ne kadar tatlı öyle ama yaa :)
koltukların da çok güzel, iyi değerlendirmişsin biraz küçük sanırım oda köşe koltuk iyi olmuş, hem akşam film izlerken de kıvrılır yatılır bir güzel o koltuğun üstünde..
ileride bikaç tabloyla renklendirirsin orayı da, aman sakın fazla biblo olayına girme orada da, belki bir iki vazo olur.. :1rolleyes: gerçi sen zaten en güzelini bilirsin evin için..
mutfağın çook çook güzel..
dediğim gibi çok zevklisin.
ileride artık ne zaman olursa birkaç değişiklik yaptığında yine onları da paylaşırsın bizimle belki.
mutluluklar güzel evinde canım..

bir de umarım küçük yaramaz bir meleğin olur da çikolata yerken o beyaz koltuklarını kirletir :ecrin_bebek: nasıl istek ama :roflol:a.s.:dance:

güzel evinizde mutlu, huzurlu ve sağlıkla oturmanızı dilerim

şu perde olayını bende yaşamışımda çok zaman sonra haberim oldu : seçtiğim perdeler stokta olmadığını söylenip sonradan bir daha perdeciye gitmem gerekmişti.
e düğüne bir hafta vardı ve tek derdim o güne yetişmesiydi, fiyat bile sormayı unutmuşum...
satıcı ben gidince eşimi aramış abi şukadar tutuyo en pahalısından seçti demiş...
Allahtan tanıdık,başkası olsa o curcurnada biz de yolunacaktık yani....

bizimkisi dost kazığı gibi birşey oldu zaten, kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

ne güzel dilekler öyle tşk ederim hem sana hem de bana moral veren beğenilerini sunan tüm kibar bayanlara.a.s.

eşekleri yeğenlerime almıştım 3 sene önce taa biz çıkarken eve gelince vazgeçip saklamıştım kaydirigubbakcemile3 teki eşimde durdu teki ben de seneler sonra evimize koymak nasip oldu. hatta biz çıkarken ayrı şehirlerde olduğumuz için msnde webcamden konusurken bu eşekleri omzumuza oturtuyorduk şimdi düşünüyorum da ne alaka ya :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…