İşte bu da benim evim kızlar :)

evınız cok sık..
gule gule oturun..kaydirigubbakcemile5
dıger odaları da beklıyoruz yerimseniben

11 ekimde evlendin ve bu süre içinde hiçmi bişey dolduramdaın bu vitrine ev bomboş yani okadar moder ev yapmışsın amann ne bilim bu fotolar bana başka bi arkdaşı koyduğu fotoları getirdi aklıma dier odaların resmi yokmu bekliyoruz yani açıkça tuhaf geldi bana evlenmeden önce bunları yapmaman bizde çeyiz düzme diye bir adet vardır demk sizde yok :1shok::jeyyar:

alınmadım sadece şaşırdım.

Son düzenleme:
haşarı kedi eviniz çok güzelmiş güle güle oturun şu duvar stıckerınızı nerden ne kadara aldınız karşıdaki kadın olan bayıldım da bende evime istiyorum

:) sana acıyorum sadece kıskanc kadın :)

Son düzenleme:
canım diğer odalarında çok hoş. bir arkadaş azıcık renklendir demiş. bu fikir benide düşündürdü. neden olmasın dedim. tabii zevk senin. biblo üzerinde durma gülüm. anladığım kadarıyla çalışan insansın. temizlik sorununda problemler çıkar. çalışan insanın evide pratik olmalı bence. duvarlara ayna gibi aksesuarlarda ekleyebilirsin. tabii bu benim önerim. bu haliyle bile çok hoş. tekrardan güle güle otur canım.

güle güle iyi günlerde ağız tadıyla otur canım herşeyin çok güzel ben mutfağına bayıldım
boşver ne derlerse desinler son günlerde herkes çok şüpheci oldu

çok güzel olmuş evin cnm.Allah ağzınızın tadını bozmasın güle güle oturun.
İnsanlar artık okadar paranoyak olmuşki inanamadım msjları görünce....
Yeni gelin evi gibi değilde,başkasında görmüşte,nie biblo almamışsında....Üzüldüm bu hale geldiğimiz için..
Ömür boyu Mutluluklar cnm

Valla kedicim,topiğe gireken dedim ki kendi kendime;

'' aynı tarz evdir mutlaka, şu sıralar moda olan, koyu kahve ve krem koltuk takımı vs..dir sengözlerimebaksanabdiye düşündüm..

Ama sıradan tarzların aksine herşey süper, renk seçimi mükemmel, harika..Kutlarım..

Allah bir ömür mutluluk versin size..

bende inanamadım görünce, üzüldüm de açıkçası. paylaşmak için gönderdim ben fotoğrafları, süper olduğunu iddia etmedim ki...neden düşünemedin neden almadın niye çeyiz düzmediler sana. beni anladığınız için teşekkür ederim hepinize demek sadece bana tuhaf gelmemiş. mirmirmirmir

Hee bu arada, benim naçizane fikrim ıvır zıvır biblo bilmem ne alıp da doldurmayasın sakın salonu..

Pazar yerine döndürmenin anlamı yok.Hiçbir özelliği de kalmaz ona göre..

Birkaç parça, kaliteli obje al bence, masaya vitrine falan koy yeterli gelir..Sen bilirsin yine..

Haşarı kedi Bursa da mısın sen?

Eh artık kahve içmeye geliriz Bursalılar olarak, hoşgeldin şehrimize..

Mobilyalar Yıldız Mobilyadan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…