Merhaba, Evimiz dediğiniz gibi gerçekten kutu gibi küçük ama sevimliEylül de tam 1 yıllık olacak evliliğimiz ve bu evde geçirdiğimiz zaman. Kirada da olsak yaşam alanını insan zamanla kendi ruhunu yansıtarak güzelleştirmeye çalışıyor. İnşallah siz de yeni evinize gün geçtikçe istediğiniz her şeyi tamamlarsınız. Biz evlendiğimizde yatakodamız sadece yerleşmişti. Bir haftadan uzun süre koltuk takımımız yoktu Saat konusunda madame cocodaki saatleri öneririm size %50+%20 indirimdeydi. Netten de modellere bakabilirsiniz fakat mağazalarda daha farklı ürünler olabiliyor. Ben çoğu aksesuarımı madame coco indiriminden almıştım. İnşallah dilediğiniz gibi döşersiniz evinizi
evin çok güzelmiş mutfağın küçük ama ben küçük mutfakları hep sevmişimdir kesinlikle çok şirin bi mutfağın var en çok mutfağını sevdim !! :):):)
güle güle otur Allah huzur ve sağlık versın
Bizim kirada oturdugumuz ev böyle olsaydi uzun yillar cikmayi düsünmezdik sanirimBizim evimiz de ev sahibimizde malesef sorunluydu. Kistan beri ev ariyorduk nasip bugüneymis : ) Cok tesekkür ederim tavsiye icin mutlaka bakicam : ) Amin insaAllah size de tekrar güle güle oturmak nasip olsun insaAllah.
Çok güzel olmuş cnm güle güle oturun, çok orjinal ve hoş parçalar var ben çok beğendim..
saatlerini evmanya'dan almıştın yanlış hatırlamıyorsam. ilk resimde duvarda asılı saatin çapı kaç cm acaba??? ben o sitede çok güzel saatler görüyorum ama 60 cm çaplı saatler büyük mü durur güvenemiyorum... senin saatin ebatları iyimiş.
Canım evmanyadan aldığım saati iade etmiş ve sonradan Madame Cocodan bu saati almıştım. Çapı 45 cm civarı evmanyadaki 60 cmler de güzel ama odanıza bağlı. Yani büyük ve boş bir duvarı dolu gösterebiliyor. Umarım beğendiğin saati bulursun :26:
ilk sayfada saksıdaki mor çiçek canlı mı?
nerden aldınız:)
Ben de artık evimden kareler paylaşmaya fırsat bulabildim. Çeyizime aldığım her eşyayı burada paylaşmak fikir almak gerçekten heyecan vericiydi. Herkese sevdiğiyle mutlu ve huzurlu bir yuva diliyorum. Bizimkisi biraz minimal bir ev. Yavaş yavaş da dekoratif eşyaları da almaya devam edeceğiz ne de olsa kiracıyız :)
Evimdeki değişiklikleri de sizinle paylaşmaya devam ediyorum salonumdaki yeni parçalar. Yaşayan ve bizimle gelişen bir yuva, inşallah kendi evimizin sahibi olduğumuz günler de gelir :)
Şimdilik salonla başlayalım sonra vakit buldukça diğer odalarla devam ederiz.
Aksesuarlar
Mutfağım
Yatakodam
Eviniz çok güzelmiş canım tam bir sıcak aşk yuvasıııresimlerinizide gördümde çok güzel bir gelin olmuşsunuzz
evine bayıldım özellikle tv ünitene nerden aldın acaba?
tatlım evin minik ve şirin her bir detay tek tek çok güzel yalnız naçizane tavsiyelerim olacak
mutfaktan kapıyı çıkabilsen eminim seni bayaca rahatlatıcaktır
salonu da tam göremiyorum ama farklı bir yerleşim mi denesen tv ünitesi ve koltuklar biraz sıkışmış sanki
Allah içerisinde mutlu huzurlu iturmayi nasip eder insallah evinde süper bence fazla kalabalik yok sade ve dinlendirici hic göz yormuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?