İşte bu da benim evim :)

Bizim kirada oturdugumuz ev böyle olsaydi uzun yillar cikmayi düsünmezdik sanirim Bizim evimiz de ev sahibimizde malesef sorunluydu. Kistan beri ev ariyorduk nasip bugüneymis : ) Cok tesekkür ederim tavsiye icin mutlaka bakicam : ) Amin insaAllah size de tekrar güle güle oturmak nasip olsun insaAllah.

evin çok güzelmiş mutfağın küçük ama ben küçük mutfakları hep sevmişimdir kesinlikle çok şirin bi mutfağın var en çok mutfağını sevdim !! :):):)

Teşekkürler ben de mutfağımı seviyorum ama küçük oluşu yemek yaparken çok düzenli olmanızı gerekiyor rahat çalışamıyorsunuz şimdi buzdolabının yanındaki yere de mini fırın koymuştum çalışma alanı daraldı biraz daha ama alıştım galiba. Benden bir başkası yardıma gelince sığılmıyor

Canım çok haklısın kötü ev sahibi insanı tez zamanda ev sahibi yaparmış. Oturduğumuz ev içi bakımlı olmasına karşın bize eve çıktığımızdan bu yana hep sorun çıkardı. Ne de olsa 30 senelik bina :) Banyoyu su bastı. Alt komşuya su sızıntısı oldu. Sifon, duşakabin, kombi derken epey bir uğraştık. Şuan çok şükür fazla bir sorun kalmadı ama banyomuz çok çok küçük biraz daha kilolu olsam duşa kabine sığamayacağım :) inşallah tüm kracılar tez zamanda ev sahibi olurlar. Sana da yeni evinizde huzur ve mutluluklar diliyorum

saatlerini evmanya'dan almıştın yanlış hatırlamıyorsam. ilk resimde duvarda asılı saatin çapı kaç cm acaba??? ben o sitede çok güzel saatler görüyorum ama 60 cm çaplı saatler büyük mü durur güvenemiyorum... senin saatin ebatları iyimiş.

Canım evmanyadan aldığım saati iade etmiş ve sonradan Madame Cocodan bu saati almıştım. Çapı 45 cm civarı evmanyadaki 60 cmler de güzel ama odanıza bağlı. Yani büyük ve boş bir duvarı dolu gösterebiliyor. Umarım beğendiğin saati bulursun :26:

yaa bak arada bayağı fark var. inşallah bulurum arayıştayım bakalım :)) sen de mutluluk ve huzur içerisinde otur inşallah seçimlerin çok güzel.

ilk sayfada saksıdaki mor çiçek canlı mı?

nerden aldınız:)

Son düzenleme:
Eviniz çok güzelmiş canım tam bir sıcak aşk yuvasııı resimlerinizide gördümde çok güzel bir gelin olmuşsunuzz

evine bayıldım özellikle tv ünitene nerden aldın acaba?

tatlım evin minik ve şirin her bir detay tek tek çok güzel yalnız naçizane tavsiyelerim olacak
mutfaktan kapıyı çıkabilsen eminim seni bayaca rahatlatıcaktır
salonu da tam göremiyorum ama farklı bir yerleşim mi denesen tv ünitesi ve koltuklar biraz sıkışmış sanki

Allah içerisinde mutlu huzurlu iturmayi nasip eder insalla evinde süper bence fazla kalabalik yok sade ve dinlendirici hic göz yormuyor...

Eviniz çok güzelmiş canım tam bir sıcak aşk yuvasııı resimlerinizide gördümde çok güzel bir gelin olmuşsunuzz

Çok teşekkür ederim Eylül de tam bir sene olacak İnanır mısınız tatilden yeni döndük ve evimizi o kada çok özlemişiz ki :) Ufak tefek ama eşimle sarayımız Allah herkese nasip etsin.

Canım önerilerin için teşekkür ederim. Salonumuz aslında olabilecek en iyi şelide yerleştirildi. Bu şekle gelmeden önce farklı bir iki şey daha denemeye kalktık olmadı. Koltuk takımı bu şekilde sığdı. Dikdörtgen şeklinde olan salonumuz biraz daha geniş olsaydı eşyalar daha rahat yerleşmiş olacaktı. Mutfak konusunda dediğiniz gibi yapılabilir ama ben kapı stopperi ile halletmiştim. Kokulu yemeklerde kapatmak gerekebiliyor. Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkürler

Allah içerisinde mutlu huzurlu iturmayi nasip eder insallah evinde süper bence fazla kalabalik yok sade ve dinlendirici hic göz yormuyor...

Merhaba, güzel dualarınız için teşekkürler Kiracı olduğumuz ve sadeliği sevdiğim için gereksiz eşyalardan kaçınmaya ve çok yer kaplamayan eşyalar almaya özen gösterdim bu kadarı oldu. Allah kimsenin evinden huzuru mutluluğu eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…