İşte bu da benim evim :)

çok güzeşmiş evin.. Allah ağız tadıyla , sağlıkla , aşkla yaşamayı nasip etsin

çok güzeşmiş evin.. Allah ağız tadıyla , sağlıkla , aşkla yaşamayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim canım inşallah Evimize eşyaları seçerken çok sade göz yormayan ama tarz olan şeyler seçmeye çalıştık birkaç aksesuar eklenince evin havası değişiyor resmen. 8 aylık evliyim ve eşya alma eve yerleşme sürecimiz ayrı şehirlerde olduğumuz için çok sıkıntılı geçsede sonucu güzel oldu. Allah sizlere de nasip etsin

Evinizin dekorasyonunu çok beğendim. Allah'ım ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin İnşallah. Birşey soracağım. Buzdolabının üzerindekilerin içinde bakliyatların mı var?
Bakliyat kavanozlarından yana sıkıntı çekiyorum. Kapakları çok çabuk deforme oluyor. Metal mi ahşap mı cam mı daha kullanışlı oluyor?

Son düzenleme:

Merhabalar, teşekkür ederim. Buzdolabımın üstünde metal kavanoz seti var 4 boydan oluşuyor. İçinde tahmin ettiğiniz gibi bakliyatlarım var. Mutfağım küçük olduğu için buzdolabının üstüne koymayı tercih ettim. Hem dekoratif oldu hem de yerden tasarruf ettirdiği için çok hoşuma gitti. Markası brabantia canım kavanozların ve 10 yıl garantili. Herhangi bir sorun yaşamadım henüz. İnternette indirime girdiğinde veya kampanya zamanlarında alınmalı zira çok pahalı bir marka. Ahşap hiç kullanmadım ama cam olanlar da sağlıklı ve porselenler de mutfağın konseptine göre çok güzel olabiliyor. Bir de tupper bakliyat setim var onlar da çok kullanışlı. Ben tezgah içinde kullanıyorum onu. Porselen desenliler için de Bernardoya bakmanı öneririm. Mutfağına uyumlu ve kullanışlı bir kavanoz seti bulabilirsin inşallah.

maşallah evin oldukça şık.. ben tv olan odanda ki duvar boyanı merak ettim bende badana yaptırıcam da bu tonlarda istiyorum acaba markası ve boyanın ismi nedir öğrenebilirmiyim?

maşallah evin oldukça şık.. ben tv olan odanda ki duvar boyanı merak ettim bende badana yaptırıcam da bu tonlarda istiyorum acaba markası ve boyanın ismi nedir öğrenebilirmiyim?

Teşekkür ederim canım ama evimiz kira ve badanayı biz yaptırmadık taşındığımızda bu şekilde boyalıydı. Rengi ise eşyalarımızla çok güzel durdu krem tonlarında bir renk ama bilmiyorum nedir ne markadır. Yardımcı olamadım çok üzgünüm

tühh baya da beğenmiştim rengini.. oldukça uyumlu durmuş mobilyalarınla.. neyse yine de cevap için çok teşekkür ederim.. Allah evinizin huzurunu bozmasın inş..

Güle güle oturun çok şirin bir ev ağız tadıyla oturmak nasip olsun inşallah

Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Şirin evinizde güle güle oturun İnşallah.

İkinci modelden bende de var ama siyah renk benimkiler

günnurcum evinin yeni hali çok tatlı olmuş özellikle tablolara bayıldım aşkla otur içinde canım

Eviniz eşyalarınız özellikle koltuk-halı ve yastıklarınızın uyumu nefis...aydınlatma süper...

nacizhane tek bir eleştiride bulunacagım.bence TV ünitenizin kutu kutu olan parçasını ve rafları fazla yukarı asmışsınız...ayakta oldugunuzda göz mesafenizde olmalıymış tablo,saat,raf gibi eşyalar.Ve özellikle küçük mekanlarda yüksek eşya olmaması derinlik hissini pekiştirir.

yine de burada en begendigim 2-3 evden biri sizinki...güzel günlerde oturun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…