İşte bu da benim evim :)

canım güle güle otur cok güzel şık ve sanırım oldukca rahat bır evın var

Canım evin çok güzel sıcak ve huzurlu sanki farklı bir büyüsü var insan a huzur veren.
Ben çok beğendim Güle güle oturun

Çok güzel bir tespitte bulundunuz normalde o parçaları daha alta asacaktık fakat daha önce tv yi ünite alınmadan önce farketmeden çok yukarı asmıştık alttaki rafın hizasına düşünün :)) Duvarda kötü bir iz kalmaması için rafı oraya monte ettirdik. Evin tavanı ise yeni evlere göre o kadar yüksekki 1,78 boyunda ben sandalye üstünde perde asarken ayaklarımın üstüne kalkıyorum Bu nedenle genel olarak bakıldığında çok fazla garip durmadı ama sıfırdan monte ettirecek olsam daha alta monte ettirirdim ve kendi evim olsa arkasına doğal taş yaptırırdım. Yorumlarınız için tekrar teşekkürler

Güzel yorumlarınız için teşekkürler renk konusunda en başında tam bir fikrim olmamasına karşın herşey koltukların alınmasıyla başladı sonrasında da yavaş yavaş alınan aksesuarlarla tamamlandı. Eşyaları ev tutulmadan önce almak zorunda kalmıştık. Koltuk takımı bir üçlü, bir ikili ve bir tekliden oluşuyordu. Ev kira olacağı için nasıl bir boyutta olacağını tahmin edemiyorsunuz hatta ben geniş bir salonumuz olursa bir tekli daha alırım diyordum :))

serender001
çok şık tebrik ederim zevkinizden dolayı güle güle mutlulukla oturun

Beğenmenize sevindim çok teşekkür ederim. Özellikle salonumuzun döşenmesi o kadar macera dolu ki böyle bir sounç almış olmak beni çok mutlu etti. Tv ünitesi ve masa sonradan alınanan parçalar. Tepe homedan bu ev tutulmadan önce aldıklarımızda yaklaşık iki ay yaşadığımız problemler nedeniyle iade ettiğimiz masa ve konso yerine alındılar. Her şeyde bir hayır varmış iyi ki de sorun yaşamışız bu hali çok çok daha güzel oldu :)

canım güle güle otur cok güzel şık ve sanırım oldukca rahat bır evın var

Canım çok teşekkür ederim koltukların o büyük minderlerini arkamıza alıp eşimle ayaklarımızı uzatınca keyfimize diyecek yok. Allah herkese huzur dolu bir yuva versin öncelikle. Yorumun için tekrar teşekkür ederim.

Canım evin çok güzel sıcak ve huzurlu sanki farklı bir büyüsü var insan a huzur veren.
Ben çok beğendim Güle güle oturun

Çok teşekkür ederim ben ilk önce çok göz yormayan sade ama şık bir ev olmasını istemiştim ve istediğim gibi olması beni çok sevindirdi. Evimiz kira, yaklaşık bir senelik genç evli bir çiftiz. Evlilik sürecinde bilirsiniz bazı şeyler aceleye gelir ve yanlış tercihler yaparsınız. Çok zorlu süreçler atlattık ama evimizin bu son hali gerekten bana huzur veriyor. İnşallah daha güzelleri sizlere nasip olur yuvanızdan huzur eksik olmaz :)

Arkadaşlar evime en son görüp de dayanamayarak hemen aldığım yapma çiçek duvar ünitemizdeki yerini aldı.

Oturma odanıza bayıldım.renkler cok uyumlu olmuş.insanın içini açıyor.yastıklarınızı nereden aldınız? Bir de sakıncasï yoksa fiyatını öğrenebilir miyim

Oturma odanıza bayıldım.renkler cok uyumlu olmuş.insanın içini açıyor.yastıklarınızı nereden aldınız? Bir de sakıncasï yoksa fiyatını öğrenebilir miyim

Teşekkür ederim beğenmeniz beni çok mutlu etti :) Yastıklarımın markası Apolena dokusu süet ve yumuşacıklar. Evmanya.comda fiyatları 60 tan 34 TL ye düşmüştü ve 2 alana 1 bedavaydı. Başka sitelerde de oluyor apolena yastık diye ararsınız bulabilirsiniz.

ah canım güle güle otur evinde..

Eviniz kutu gibi ayni benim yeni evim gibi insaAllah : )

Bir iki haftaya bende yeni evimde olucam insaAllah. Aksesuar acisindan suan bir saat bile asmadik duvara.

InsaAllah kendi evimde istedigim bi kac seyler uygulayacagim : )

Mutlulukla oturun insaAllah

Son düzenleme:

Merhaba, Evimiz dediğiniz gibi gerçekten kutu gibi küçük ama sevimli Eylül de tam 1 yıllık olacak evliliğimiz ve bu evde geçirdiğimiz zaman. Kirada da olsak yaşam alanını insan zamanla kendi ruhunu yansıtarak güzelleştirmeye çalışıyor. İnşallah siz de yeni evinize gün geçtikçe istediğiniz her şeyi tamamlarsınız. Biz evlendiğimizde yatakodamız sadece yerleşmişti. Bir haftadan uzun süre koltuk takımımız yoktu Saat konusunda madame cocodaki saatleri öneririm size %50+%20 indirimdeydi. Netten de modellere bakabilirsiniz fakat mağazalarda daha farklı ürünler olabiliyor. Ben çoğu aksesuarımı madame coco indiriminden almıştım. İnşallah dilediğiniz gibi döşersiniz evinizi

evin çok güzelmiş mutfağın küçük ama ben küçük mutfakları hep sevmişimdir kesinlikle çok şirin bi mutfağın var en çok mutfağını sevdim !! :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…