Eviniz eşyalarınız özellikle koltuk-halı ve yastıklarınızın uyumu nefis...aydınlatma süper...
nacizhane tek bir eleştiride bulunacagım.bence TV ünitenizin kutu kutu olan parçasını ve rafları fazla yukarı asmışsınız...ayakta oldugunuzda göz mesafenizde olmalıymış tablo,saat,raf gibi eşyalar.Ve özellikle küçük mekanlarda yüksek eşya olmaması derinlik hissini pekiştirir.
yine de burada en begendigim 2-3 evden biri sizinki...güzel günlerde oturun inşallah...
kullanılan renkleri ve detayları çok beğendim. tam benim zevkim.
sadece takımın tekli koltuğunu gereksiz buldum. çok daraltmış ortamı. bence onun yerine bir puf olsaydı daha kullanışlı olabilirdi.
güle güle iyi günlerde oturun.
serender001
çok şık tebrik ederim zevkinizden dolayı güle güle mutlulukla oturun
canım güle güle otur cok güzel şık ve sanırım oldukca rahat bır evın var
Canım evin çok güzel sıcak ve huzurlu sanki farklı bir büyüsü var insan a huzur veren.
Ben çok beğendim Güle güle oturun
Evin çok güzelmiş tatlım dekorlarına da bayıldım
Oturma odanıza bayıldım.renkler cok uyumlu olmuş.insanın içini açıyor.yastıklarınızı nereden aldınız? Bir de sakıncasï yoksa fiyatını öğrenebilir miyim
ah canım güle güle otur evinde..Ben de artık evimden kareler paylaşmaya fırsat bulabildim. Çeyizime aldığım her eşyayı burada paylaşmak fikir almak gerçekten heyecan vericiydi. Herkese sevdiğiyle mutlu ve huzurlu bir yuva diliyorum. Bizimkisi biraz minimal bir ev. Yavaş yavaş da dekoratif eşyaları da almaya devam edeceğiz ne de olsa kiracıyız :)
Evimdeki değişiklikleri de sizinle paylaşmaya devam ediyorum salonumdaki yeni parçalar. Yaşayan ve bizimle gelişen bir yuva, inşallah kendi evimizin sahibi olduğumuz günler de gelir :)
Şimdilik salonla başlayalım sonra vakit buldukça diğer odalarla devam ederiz.
Aksesuarlar
Mutfağım
Yatakodam
ah canım güle güle otur evinde..
Eviniz kutu gibi ayni benim yeni evim gibi insaAllah : )
Bir iki haftaya bende yeni evimde olucam insaAllah. Aksesuar acisindan suan bir saat bile asmadik duvara.
InsaAllah kendi evimde istedigim bi kac seyler uygulayacagim : )
Mutlulukla oturun insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?