• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte bu da benim evim :)

Tv ünitesini+masa ve sandalyeleri KOALA mobilyadan aldık gerçekten çok hoş mobilyalar var ve fiyatları da piyasaya göre uygun sayılır. Konsolu da çok hoştu bu ünitenin. İstanbul Optimum mağazasının yanında KOALA Mobilyanın fabrika satış mağazasından aldık.

Teşekkür ederim bilgi için:) Araştırım bir ben

gule gule oturun evinizden hep mutluluk sesleri duyulsun bir omur beraber sag salim mutlu mesut yasayin insAllah1Amin!

güle güle otur canımmmm koltuk renkleri çok güzel ferah bir yasama alanı <3

Güle güle otur herşey çok güzel görünüyor :nazar:

sade ve huzur verici, göz yormayan bir salon çokk hoşş gerçekten, güle güle, huzurla oturun evinizde :)
ben en çok koltukların rengini beğendimm harika :)

beyaz_su
sade ve huzur verici, göz yormayan bir salon çokk hoşş gerçekten, güle güle, huzurla oturun evinizde :)
ben en çok koltukların rengini beğendimm harika :)

Teşekkür ederim inşallah :16: Beğenmenize sevindim.

LoadedGun
Güle güle otur herşey çok güzel görünüyor
Teşekkür ederim canım :)

nilpery
güle güle otur canımmmm koltuk renkleri çok güzel ferah bir yasama alanı <3
Teşekkürler koltukların rengi çoğunluğun hoşuna gitti şöyle canlı birkaç dokunuş odaya sıcaklık katar diye düşüüyorum.

Gezgingiz
Mutlu günlerde oturun inşallah.Güle güle kullanın
İnşallah teşekkür ederim :31:

NIGARIMMM
gule gule oturun evinizden hep mutluluk sesleri duyulsun bir omur beraber sag salim mutlu mesut yasayin insAllah1Amin!

Ne güzel dualar ettiniz öyle aminn diyorum çok teşekkürler :31:

Kızlar mutfağım çok şirin küçük bir mutfak olabildiğince kullanışlı fonksiyonel hale getirmeye çalıştım.

Eklentiler

• $1..webp
    $1..webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 146
  • $2..webp
    $2..webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 142
  • $3..webp
    $3..webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 147
  • $4..webp
    $4..webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 1.561
  • $5..webp
    $5..webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 143
  • $6..webp
    $6..webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 1.615
  • $7..webp
    $7..webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 153
  • $8..webp
    $8..webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 177
  • $9..webp
    $9..webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 169
  • $11..webp
    $11..webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 137
  • $12..webp
    $12..webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 143
  • $13..webp
    $13..webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 138
  • $14..webp
    $14..webp
    11 KB · Görüntüleme: 1.533
  • $15..webp
    $15..webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 142
  • $16..webp
    $16..webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 1.563
  • $17..webp
    $17..webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 126
  • $18..webp
    $18..webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 137
  • $19..webp
    $19..webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 135
  • $20..webp
    $20..webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 139
  • $21..webp
    $21..webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 135
  • $22..webp
    $22..webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 132
  • $23..webp
    $23..webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 147
  • $24..webp
    $24..webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 117
  • $25..webp
    $25..webp
    13 KB · Görüntüleme: 146
  • $26..webp
    $26..webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 151
  • $27..webp
    $27..webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 131
  • $28..webp
    $28..webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 147
  • $29..webp
    $29..webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 140
  • $30..webp
    $30..webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 130
  • $31..webp
    $31..webp
    11 KB · Görüntüleme: 139
  • $32..webp
    $32..webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 143
çok sade ve hoş... mutlulukla oturun her zaman =)

Canım en çok merak ettiğim mutfagındı çok begendım küçük olmasına ragmen cok tatlı olmuş.En iyi şekilde kullanmışsın.Sadece sebzelik gibi olan şeyi pek begenmedım yani onun yerine kapalı bir şey kullanabilirmişsin

mutfağın küçük ve çok şirin günnurcum lezzetli yemekler yap bir ömür cici mutfağında emi:34::34:

Canım öncelikle mutluluklar diliyorum eşinle sana..

Çeyiz alışverişi yaparken ve resımlerını eklerken nasılda heyecanlıydın , şimdi ise aldıklarını evinde görmek inan beni de çok heyecanlandırdı :) Çok güzel çok şirin ve sade şık bir ev kurmuşsun kendine, güzel günlerde kullanman dileğiyle.. Mutfağın çok şirin, çok beğendim herşeyini :)))

Canım merhaba :)
Nasılsın ? Hayat nasıl gidiyor, iş güç ne alemde :) Evlilik iyi gidiyor anlaşılan , güzel enerjinden belli :) Maşallah.
Güle güle oturun evinizde mutlulukla inşallah :) Çok beğendim, bir de çeyiz hazırlığında takipçin olduğumdan tencereleri, yemek takımını dolapta görünce bir tuhaf oldum. Brabantiaları da öyle :)) Nerden nereye tenceresinden tabağına kadar her bir şeyinden haberdar oluyoruz birbirimizin :)
Selam ediyor, çok öpüyorum :)

Almila07
Canım merhaba :)
Nasılsın ? Hayat nasıl gidiyor, iş güç ne alemde :) Evlilik iyi gidiyor anlaşılan , güzel enerjinden belli :) Maşallah.
Güle güle oturun evinizde mutlulukla inşallah :) Çok beğendim, bir de çeyiz hazırlığında takipçin olduğumdan tencereleri, yemek takımını dolapta görünce bir tuhaf oldum. Brabantiaları da öyle :)) Nerden nereye tenceresinden tabağına kadar her bir şeyinden haberdar oluyoruz birbirimizin :)
Selam ediyor, çok öpüyorum :)

Merhabalar Almilacım iyiyim sen nasılsın artık yeni gelinlik tacını çıkardım :)) Forumdaki yeni gelin adaylarına devrettim ne de olsa artık 7 aylık evliyim eskidik :)) İlk 3 ay o kadar yoğundu ki zamanın nasıl geçtiğini bile anlamadım. Balayından sonra evimize geldiğimizde yatakodası ve mutfak eşyaları dışında evde hiçbirşey yoktu :)) Zaman kısıtlığılığı ve uzakta oluşumuz gibi problemler nedeniyle eşyaları geç aldık ve siparişlerde de gecikme olunca bir hafta koltuksuz idare ettik :) Sonrasında eşyalarımızın Tepe Home yüzünden sürüncemede gelmesi yemek masamızın taşıma sırasında kırılması ardından tekrar gelmesi ve tekrar aynı hatanın yapılması nedeniyle Tepe Home a yemek masası ve konsolu iade edişimiz iki ay sürmüştü. Bu sırada eşim de ben de işsizdik ve iyiki öyleymiş bunları halletmeye zamanımız hiç olmayacaktı. Allah yardım ediyor gerçekten çok sıkıştığımız anda işe de girdik şuan düzenimiz oturdu mutluyuz. Allah herkese evde huzur ve mutluluk versin gerisi geliyor, tabiki de evlilikten sonra farklı bir dönem yaşam tarzınız alışma süreci yaşıyoruz. Bu dönem içinde de iş değiştirdim, özel sektör yeni iş, ortam alışmak bir hayli enerjimi aldı. Anlatsam çok uzun sürer daha neler neler ... Sen neler yapıyorsun evlilik nasıl gidiyor.

busra3
Canım öncelikle mutluluklar diliyorum eşinle sana..

Çeyiz alışverişi yaparken ve resımlerını eklerken nasılda heyecanlıydın , şimdi ise aldıklarını evinde görmek inan beni de çok heyecanlandırdı :) Çok güzel çok şirin ve sade şık bir ev kurmuşsun kendine, güzel günlerde kullanman dileğiyle.. Mutfağın çok şirin, çok beğendim herşeyini :)))

Canım çok teşekkür ederim ben de çok heyecanlanıyordum çeyizleri alırken kullanacağım günü iple çekiyordum işte artık o günler gerçekten çok güzel bir duygu :)) İnşallah herkesin gönlüne göre bir yuvası olur :))

nepnaz
mutlulukla oturun hersey cok güzel ...
Teşekkür ederim :31:

kansu
mutfağın küçük ve çok şirin günnurcum lezzetli yemekler yap bir ömür cici mutfağında emi
Teşekkürler Her ne kadar mutfağımda çalışma alanı çok az olsa da güzel yemekler yapmaya çalışıyorum, fırsat buldukça yeni tarifler deniyorum :56:

duygu_onur
Canım en çok merak ettiğim mutfagındı çok begendım küçük olmasına ragmen cok tatlı olmuş.En iyi şekilde kullanmışsın.Sadece sebzelik gibi olan şeyi pek begenmedım yani onun yerine kapalı bir şey kullanabilirmişsin

Canım mutfak umduğumdan çok küçük ama elimden geldikçe ikea ürünleriyle yer kazanmaya çalıştım. Özellikle raf içine aldığım ayıraç ve duvara monte raylar çekmece içi düzenleyiciler çok yararlı kesinlikle tavsiye ederim. İlerde inşallah kendi evimizde imkanlar daha müsait olur. O sebzelik biraz karışık olduğu için gözüne kötü gelmiş olabilir. O bizim için gerçekten az yer kapladığı için çok kurtarıcı oldu ayrıca çok çook da uyguna aldım Bimden 15 TL ye :8:

benm evim gibi oldukça sade, bende sade ve şık tercih ederim eşya , kıyafet vs de, masa ve sandalyelerini çok beğendim özellikle, biraz da renk katıcak bir kaç canlı objeyle renklendirirsen çok daha tatlı durur bence
güle güle otur.

mutlu günlerde oturun çok sade ve çok güzel eviniz halıya da ayrıca bayıldım:)

Back
X