İşte bu haftaki Gırgır'ın kapağı!

bu insanlar osmanlıyı bilmez ki açıp tarih okuduklarını zannetmiyorum çok cahiller. akplileri cahil dedim diye beni topa tutarlar şimdi ama bunun adı cahillik. sen Atatürk'ün Türkiyesinde yaşa, sonra buna reklam arası de. cariyelik kadar aşağılayıcı bi mertebeye bile gelemez ki bu kadın osmanlıda acaba özlemi neye?
baktılar hırsızlıkla din bi arada yürümüyo osmanlıya saralım dediler. osmanlı düzeni gelse kolu kesik olmayan bi tane akp vekili olur mu acaba

ya bi dizi toplumu nasıl bu kadar etkiledi hala aklım almıyo diziden önce kimse osmanlının ''o'' sundan bahsetmiyodu

ya bi dizi toplumu nasıl bu kadar etkiledi hala aklım almıyo diziden önce kimse osmanlının ''o'' sundan bahsetmiyodu
o dizide gerçek ten osmanlıyı mı anlatıyor acaba anlatsa idi bu millet bu kadar kabullenmez hemen itirazlar başlar diziye yasaklar gelirdi

hiç haz etmediğim bir dergidir fakat bu sefer çok yerinde bir mesaj vermiş , facebooku facebook gönderisiyle eleştiren mesajlar gibi ironik sana seçme seçilme hakkını veren rejim... yediği kaba ne demeye .... bir insan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…