İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

arkadaş çok alıngan çıktı kırdıysam özür tamam ben bi daha uğramam buraya
uğra canım uğra, ama bi dahaki sefere bir foto ile uğra,

yoo, maalesef bende çok dağınığım, bazen sabah çıkarken yatak odamız giysi ile dolup taşıyo, ancak öğlen arası gelip toplayabiliyorum, belkide ev ile işin arası yakın diye tembellik ediyorum, ama bi türlü akşam derleyip toplama huyuna tam manası ile sahip olmadım,

Öğrencilik yıllarımdan bi kare :)

Eklentiler

• $MutLu §aatLer066.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 273

Çocuğum olmasın evimi bal dök yala , dağıtan olmuyor ki o zaman .

Çok tatlısın ya :) çok haklısın, ay çok güldürdün beni arkadaşım ya :)

yemek yarışması yapılıyomuş sitede kızlar, ne dersiniz mutfakları güzelce cilalayıp sonrada yarışmaya katılalımmı. el alem hem mutfak hem yemek görsün

burasıda benim oturma odam ve eşimin dağınıklığı çalışıyorum akşam ertesi akşam için yemek hazırlıyorum eşimde içerde taklıyor ve odayı dağıtıp duruyor buda dağınık hallerinden biri mısır patlatmış yemiş üstünü çıkartıp atmış şu pembe battaniyeden hiç ayrılmaz hayret nasıl olduysa bu karede çorapları yok
aslında benden çekinir kızarım dağıtma kirletme diye ama çek,inmesine rağmende dağıtmaktan da geri kalmaz
pisliğe ve dağınıklığa asla tahammülüm yok çalışıyorum işten sorgun gelsemde yapmadan duramam
bu arada eylül seni çok iyi anlıyorum o çektiğin mutfağın hali hepimizin günlük hayattaki hali sende çalışıyorsun üstelik annesin çalışan anne olmak hiç kolay olmasa gerek

Eklentiler

• $060120131961.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 296
bence çok dağınık değil bu oda, biz ne odalar gördük ayrıca pembeler güller açık renkler çok güzel olmuş

benim çocuğum olmadığı için evim pek dağımlıyor...ama iş temizliğe gelince temizliği her gün yapamıyorum çalıştığım içinn..elimden geldiğince temizlemeye ve toplamaya çalışırım tabiki..biri gelcek die deil ama kendim için
nette konunla ilgili bi resim buldum hemen paylaşmak istedim canlarr

Öğrencilik yıllarımdan bi kare :)

yanluş topictesin galiba. burası dağunuk karuların topiği

bu ne kız . dağınıkmı burası. daha çok dağıt öyle çek. nispetmi yapıyon sen bize ayol
şaka bi yana oldukça düzenli bi ev eşini iyi korkutmuşsun

yok valla içeri girdim dağınık görünce hemen çekip ekledim
açıkçası azcık korkuyor sanki koltuğa bir şey damlattığında hemen çağırır gel çabuk diye ama kendi silmez genede

yok valla içeri girdim dağınık görünce hemen çekip ekledim
açıkçası azcık korkuyor sanki koltuğa bir şey damlattığında hemen çağırır gel çabuk diye ama kendi silmez genede

zamnala onuda yapar hale getir
ama beyaz ev rsikli allah kolaylık versin

selamlar arkadaşlar, hanımların en büyük takıntısıdır dağınık ev.Bende aynıyım.Hergün temizlerim, düzenlerim ama hep dağınık.Düzenli olmayı çok severim herşey yerli yerinde olsun isterim ama 4,5 yaşındaki kızım sayesinde artık evrim geçirdim.Oğlum hiç dağıtmadan oynardı o yüzden evim hep düzenli olurdu.Bende bu düzene alışmıştım.Oğlumla kızım arasında 12 yaş fark var.Yılların alışkanlığı vardı.Ama kızım tam tersi şimdi oğlum lise 3 kızım 4,5 yaşında.Oğlumla ilgili bir sorunum yok şükür.Kızımı 30 saniye boş bırakmaya gelmiyor.Evde benim kumam resmen herşeyime karışır,yemek bile rahat yapamam,küçük sandelyesini alır ne yaptın,ne koydun,ben bir bak,ben karıştıracam yani sabır işi dağınıklığını hiç sormayın.Evin her tarafında mutlaka şah eserleri vardır.Bir akşam babasına onunla oyna ben bir banyo yapayım dedim ben banyoda iken bizim kız baba sen yat bana bakma demiş.Babada dünden razı koltuğa uzan bizim kız oda dışına çıkıyor giriyor bu sırada bizimki uyuyup kalıyor.Bizim kız mutfaktan unu al,sebilden su al oyuncak tencerelerine koy hamur yapmaya çalış heryer un hamur su Ben banyodan çıktım saçımı kuruturken kızım yanıma geldi terliklerinde beyaz lekeleri görünce banyodan önce çamaşır suyuyla uğraşmıştım galiba çamaşır suyu olmuş dedim.Sonra bana anne ben Börek yaptım dedi gel sana göstereyim elimden tuttu oturma odasına girdiğimde baba 9. senfonide horul horul uyuyor.Koltuğun kenarında ne göreyim her yer un,hamur,su parkeler,halı sinirlerim tavan yaptı hemen bizimkini uyandırdım bu ne hal dedim.EEE bizim kız bana bakma baba demiş o oynuyor sanmış uyumuş,işim herzamanki gibi bitmez gecenin bir yarısı ben tekrar temizliğe devam....... Yani ben dağınıklık yetmiyor gibi bir de bu yaramazlıklarla uğraşıyorum.Çok şükür şimdi kreşe gidiyor biraz nefes alıyorum.Ama benim iki değerli varlıklarım.

Oğlum cumadan beri hastaydı bugün biraz iyileşince oyuncaklara sardı koltuktaki suruplar bezler benim eserim buyrun işte öz hakiki pasaklı budur

Eki Görüntüle 599862

Eklentiler

• $Fotoðraf0841.webp
    76,8 KB · Görüntüleme: 291
Son düzenleme:
maşallah kızına, meraklı çocuk iyi ama zor oluyolar gerçekten. allah kolaylık versin. bi dahakine foto ile bekliyoz.

Oğlum cumadan beri hastaydı bugün biraz iyileşince oyuncaklara sardı koltuktaki suruplar bezler benim eserim buyrun işte öz hakiki pasaklı budur

Eki Görüntüle 599862
yerim ben o paşayı. allah bağışlasın. ama anneye daha büyük alkış

temzilikle alakalı değil ama anlatayım. kızım (3,5 yaşında) akşam ortalıkta pancar gibi suratla dolaşıyo, öncesinde de biraz rahatsızdı. kızım yanakların niye pembeleşti , gene ateşin çıktı galiba, dur şurup içireyim, dedim babsıda evet ya ne oldu bu çocuğa yanakları kıpkırmızı omuş, çok ateşi var galiba dedi ama bizimki cin gibi, ordan oraya ordan oraya koşuyor. yoo ben makyac sürdüm demezmi. benim allıkları almış bi güzel sürmüş yanaklar. kırmızı kırmızı dolaşıyo. gülmekten öldüm. keşek fotosunu çekseymişim dedim şimdi.
alem bu çocuklar ya

maşallah kızına, meraklı çocuk iyi ama zor oluyolar gerçekten. allah kolaylık versin. bi dahakine foto ile bekliyoz.

yerim ben o paşayı. allah bağışlasın. ama anneye daha büyük alkış

ben bı ara mutfagın dunku halını koyayımda asıl o zaman alkıs tufanı kopacak

koltukları gözden çıkardığım için halıda gözden çıkmış oldu. halı çıkınca tüm oda gözden çıktı , baharı bekliyom o yüzden bahara kadar benden çok malzeme çıkar

senden önce davrandım bayan who

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…