uğra canım uğra, ama bi dahaki sefere bir foto ile uğra,arkadaş çok alıngan çıktı kırdıysam özür tamam ben bi daha uğramam buraya
dikkat ettimde hanımlar hep çocuklarının oyuncak dağınıklığını çekip koymuşlar bende sevmem ne şekilde olursa olsun ama sizin evlerde sadece çocuklarınızın oyuncaklarımı dağılıyor merak ettimde....
dikkat ettimde hanımlar hep çocuklarının oyuncak dağınıklığını çekip koymuşlar bende sevmem ne şekilde olursa olsun ama sizin evlerde sadece çocuklarınızın oyuncaklarımı dağılıyor merak ettimde....
Eki Görüntüle 593992 Eki Görüntüle 593993 Eki Görüntüle 593994 Eki Görüntüle 593995 dağınıklıkmı dedinizson resimdeki bukelamunda dağınıklığın sebebi
hahahhaha ay buna çok güldüm
bence dağınık ile pis arasında dünya fark var,
örnek veriyorum evi temizledin mis gibi heryer ,camlar silinmiş ,yerler kaymak ,tozlar alınmış hatta dolaplar silinip, perdeler yıkanmış ,askıda çamaşırlar ,ev mis gibi kokuyor ,bu ev temizdir değilmi ?
şimdi bu eve akşam misafir geldi ,çaylar içildi mamalar yendi,mutfak tezgahı dümdüz bulaşık doldu ,çocuklar heryeri dağıttı ,raflar aşağı indi,misafire yataklar serildi ,sabah kalktınız heryer karmakarışık ,ama ev temiiizzz çünkü dün yapıldı ,ama dağınık ,fark varmıymış ????
Öğrencilik yıllarımdan bi kare :)
burasıda benim oturma odam ve eşimin dağınıklığı çalışıyorum akşam ertesi akşam için yemek hazırlıyorum eşimde içerde taklıyor ve odayı dağıtıp duruyor buda dağınık hallerinden biri mısır patlatmış yemiş üstünü çıkartıp atmış şu pembe battaniyeden hiç ayrılmaz hayret nasıl olduysa bu karede çorapları yok
aslında benden çekinir kızarım dağıtma kirletme diye ama çek,inmesine rağmende dağıtmaktan da geri kalmaz
pisliğe ve dağınıklığa asla tahammülüm yok çalışıyorum işten sorgun gelsemde yapmadan duramam
bu arada eylül seni çok iyi anlıyorum o çektiğin mutfağın hali hepimizin günlük hayattaki hali sende çalışıyorsun üstelik annesin çalışan anne olmak hiç kolay olmasa gerek
bence çok dağınık değil bu oda, biz ne odalar gördükayrıca pembeler güller açık renkler çok güzel olmuş
yanluş topictesin galiba. burası dağunuk karuların topiği
bu ne kız . dağınıkmı burası.daha çok dağıt öyle çek. nispetmi yapıyon sen bize ayol
şaka bi yana oldukça düzenli bi ev eşini iyi korkutmuşsun
yok valla içeri girdim dağınık görünce hemen çekip ekledim
açıkçası azcık korkuyor sanki koltuğa bir şey damlattığında hemen çağırır gel çabuk diyeama kendi silmez genede
selamlar arkadaşlar, hanımların en büyük takıntısıdır dağınık ev.Bende aynıyım.Hergün temizlerim, düzenlerim ama hep dağınık.Düzenli olmayı çok severim herşey yerli yerinde olsun isterim ama 4,5 yaşındaki kızım sayesinde artık evrim geçirdim.Oğlum hiç dağıtmadan oynardı o yüzden evim hep düzenli olurdu.Bende bu düzene alışmıştım.Oğlumla kızım arasında 12 yaş fark var.Yılların alışkanlığı vardı.Ama kızım tam tersi şimdi oğlum lise 3 kızım 4,5 yaşında.Oğlumla ilgili bir sorunum yok şükür.Kızımı 30 saniye boş bırakmaya gelmiyor.Evde benim kumam resmen herşeyime karışır,yemek bile rahat yapamam,küçük sandelyesini alır ne yaptın,ne koydun,ben bir bak,ben karıştıracam yani sabır işi dağınıklığını hiç sormayın.Evin her tarafında mutlaka şah eserleri vardır.Bir akşam babasına onunla oyna ben bir banyo yapayım dedim ben banyoda iken bizim kız baba sen yat bana bakma demiş.Babada dünden razı koltuğa uzan bizim kız oda dışına çıkıyor giriyor bu sırada bizimki uyuyup kalıyor.Bizim kız mutfaktan unu al,sebilden su al oyuncak tencerelerine koy hamur yapmaya çalış heryer un hamur su Ben banyodan çıktım saçımı kuruturken kızım yanıma geldi terliklerinde beyaz lekeleri görünce banyodan önce çamaşır suyuyla uğraşmıştım galiba çamaşır suyu olmuş dedim.Sonra bana anne ben Börek yaptım dedi gel sana göstereyim elimden tuttu oturma odasına girdiğimde baba 9. senfonide horul horul uyuyor.Koltuğun kenarında ne göreyim her yer un,hamur,su parkeler,halı sinirlerim tavan yaptı hemen bizimkini uyandırdım bu ne hal dedim.EEE bizim kız bana bakma baba demiş o oynuyor sanmış uyumuş,işim herzamanki gibi bitmez gecenin bir yarısı ben tekrar temizliğe devam....... Yani ben dağınıklık yetmiyor gibi bir de bu yaramazlıklarla uğraşıyorum.Çok şükür şimdi kreşe gidiyor biraz nefes alıyorum.Ama benim iki değerli varlıklarım.
yerim ben o paşayı. allah bağışlasın. ama anneye daha büyük alkışOğlum cumadan beri hastaydı bugün biraz iyileşince oyuncaklara sardı koltuktaki suruplar bezler benim eserimbuyrun işte öz hakiki pasaklı budur
Eki Görüntüle 599862
maşallah kızına, meraklı çocuk iyi ama zor oluyolar gerçekten. allah kolaylık versin. bi dahakine foto ile bekliyoz.
yerim ben o paşayı. allah bağışlasın. ama anneye daha büyük alkış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?