İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

Yeni resimler eklenmiş pek güzel:) yalnız çalışan annenin işi zor demeyin hanımlar çalışmayan anneninkininde farkı yok ki siz akşama kadar çalışıyorsunuz çocuğunuza biri bakıyor bizi çalışmıyoruz akşama kadar hem çocuğa bakıyoruz hemde çocuk sürekil evde olduğu için akşama kadar peşini topluyoruz yani bizimde işimiz zor ben çoğu zaman diyorum çalışsamda akşama kadar oğluma biri baksa özlesem kuzumu diye:)) üstelik çalışan bayanların çoğu temizlikçi alıyor almayanlarda vardır tabi ev hanımlarından da alanlar var tabi, mesela ben bugün sabah 7 de kalktım (normalde 6 da kalkarım) oğlum altına yapmış bezinden üstüne çıkmış komple kıyafet değiştirdim sonra eşim işe gidecek onun peşinden çorap yetiştir kıyafet yetiştir kahvaltı hazırla tabi benim çook yaramaz oğlumun peşinden koştur dur yapma etme diye yatağı topla ortalıkta dağınıklık varsa topla genelde akşam yatma da ntoplarım kocayı işe gönder 4 pantol 3 gömlek bir elbise eşarp vs ütüle sonra acıktım diyen oğlumla kahvaltı faslı tabi mama sandelyesi batık vaziyetde ordan kalk mutfağı hallet evi süpür sil toz al ve benim minik canavara defalarca oğlum dur oğlum bırak süpüreyim oğlum kovaya elini sokma diye kız peşinden her odadan oyuncaklarını topla sonra sütünü içir uyutmaya uğraş ve bu saat oldu şimdi uyuyor ve uyanınca kayınvaldemde misafir var oraya gidicem sonra eve gelicem yemek yapıcam .......

bır gun evdeyken oglumdan hıc ses yok sanırsın uyumuz gunduzd euyumaz 2.5 yasındaydı o zaman bır gıttım kremı acmıs yarısı yuzunde sacında dolapta bocalamıs
ne yapıyorsun dedım
cok korktu benı gorunce

ama ben güzel olcaktım diyooo

ben susluyum
kocamda bakımlı
dısarı cıkarken parfum sıkarız sacını mutlaka jolelerız
koluna bıleklık saat gıbı bılımum sey takarız

ama evdekı halımız tam tersı sabah uyandıgınde ne yuz yıkamak ıster ne aklına dıs fırcalamak gelır
1 ay sonra 3 yasına gırecek

Senin oğlunun yaptığını bana misafir gelen çocuk yapmıştı krem kutumu boşaltmıştı:) ah ah çok kınadım şimdi benim oğlumda yaramaz:))

kesinlikle çok haklısın, evde olduğum zaman ev hanımlarına dua ediyorum allah kolaylık versin diye . bizim en azından mazeret var ama ev hanımlarına öyle bişe yok. 6 ay ücretsiz izinliyken eşim elini bişeye sürmedi, evde değilmisin mecbura yapacaksın diye . üstelik birde evdeyim temzi olmalıyım psikolojisi oluyor. o yüzden çok zor ev hanımlarının işi . allah kolaylık versin. devlet ev hanımlarına maaş neyim bağlasa keşke o zaman bi dakka çalışmam ama onuda söyleyim

he kız aynı. evde pasaklı veletler yüzlerini yıkamaya erinirler sonra bir süs bir süs

Senin oğlunun yaptığını bana misafir gelen çocuk yapmıştı krem kutumu boşaltmıştı:) ah ah çok kınadım şimdi benim oğlumda yaramaz:))

evde ınsan daha cok yoruluyor ama cocukla sen haklısın yukarıda yazını okudumda

keske sabah yapsaydın ıslerını bende hafta sonu 8de kalkarım hafta ıcı 6da kalkıyorum
oglum 8 8.30 gıbı kalkar
bıraz gec kalksa o kalkana kadar ısımı yoluma koyarım ama nerdeee
esım erken ıse gıdıyor
neyse sabah 1 saat sonra kahvaltı hazırlıouyorum o arada
yataklarımızı topluyorum evı havalandırıyorum
sonra kahvaltı hazırlıyorum normalde masada yıyoruzmutfakta ama oglum yer sofrası ıstıyor hangı odadaysa o odaya genelde sabah salonda olur yerde yemek yerız 1 saat fılan surer cay fılan sonra ben ona bıraz su ıcıcırım ellerını yıkmaya gotururum vetya ıslak mendılle sılerım sonra bulasıklara gırısırım 1 saatte oyle kaybettıkmı
sonra oglumun yanına gıderım meyve yerız sonra elektrıkler gıttı derım tv kapatırım odasında gecer oyun oynamaya baslar
surpururken onume durur
mobılya suyuna kafasını sokmak ıster
yerlerı sılınce lap lap oraya buraya kosar
hepsıyle basetmeye calısıyorum bu arada yemegı ocaga koyuyorum fılan aksam 4 gıbı tum ısler bıtıyor
bıtıyor derken
ılla utu
yok yıkanacak el bezlerı toplancak camasır vs onlarıda tam takır dusunsen ne kendıne vakıt ayırabılırısn
ne cocugunla ılgılenebılırsın
ben dagnıklıktan rahatsız olan bırıyım
eıvmıde hafatda bır supurup sılebılıyorum anca
bazen hafat ıcı aksam uygun olabılırsem evı supuruyorum ama benı tatmın etmıyor

oğlumdan önce iki gündebir süpürürdüm ama artık hergün süpürüyorum hem kırıntıso oluyor hemde yerlerde yuvarlandığı için içim rahat etmiyor benim dünden pilavım çorbam var etimide akşamdan sosa yatırdım onu yapıcam sadece bugün yırttım yani yemek konusunda:) ben haftada bir süpürsem duramamki içim içimi yer batar bana ev hem hergün süpürmeli hem düzenli olmalı haftada bir genl temizlik yaparım halılar ayakta( o yüzden çok yıprandımya sinirlerim harap benim(

germeyin bu kadar kendiniz kızlar ya. dağınık olsa ne olacak mikrop kapıp ölecek değilizya. hem keyfealada yapmıyorsunuz canınızdan kıymetlimi. ev işi nankördür. yaptıkça daha fazlasnı ister

Mutfağımın dünkü hali ve salonumun hemen toplanmıs hali

Eklentiler

• $fotoðraf0830.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 276
  • $fotoðraf0831_001.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 271
  • $fotoðraf0832.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 265
  • $Fotoðraf0844.webp
    88,7 KB · Görüntüleme: 267
whoo
oglan cok tatlıı masallahh yaaa

2 gunde ev supurememkı sonucta calısıyorum bır aksam yemegım varsa obur aksam yemegım yok
zaten yemek yoksa yap ye fılan derken 8.30 oluyor o saatten sonra ne temızlıgı :)
ölür giderim valla

sagol canım rabbim esirgesin cümlemizinkini
benim oğlan çok anneci ya kucagımda yada oyun bile oynasa ben yanında olacam hal böyle olunca bulaşıklar yemek kocamın gelmesini bekliyorum aman olsun saaglıgı yerınde olsunda varsın pıs olsun

YAAAAAAA SÜPER TOPİCC

tam benlik yapmacıklıgı sevmem..
çlalışıyorum ve evimi elimden gelenın ustunu yapmaya calıssamda
30 yaşında kocam dediğim zaat var..
yani 30 yaşında bi çocugum var.

ve benım ıcın hayattakı en onemlı seylerden bırı kocamın evde huzurlu olması..
benım kocam dagıtarak mutlu oluyor keyif yapmayı seviyor...
dagınıklık toplanır benım kocişim mutlu olsun gerisi önemli değil..

çok yakında bende foto paylasıcam bayıldım bu topiğe...

Zaten çalışıyorsan akşama kadar evi kirletende olmaz o yüzden haftada birde süpürsen olur:)

Ben her gün süpürüp siliyorum ama bu halimden memnun değilim rahat olmayı isterdim gerçi bazen yapmıyorum ama içim içimi yiyor işte:)ikinci çocuk olsun o zaman salarım heralde:) sanki yaptığım işi farkeden ay eline sağlık karıcım bugünde evi silmiş süpürmüş tuvaleti banyoyu ovmuş tezgahta bulaşık yok oh mis gibi yemekde yapmışsın diyen bir kocam varmış gibi yapıyorum işte

Bu da benim oğlumun odasından ve oturma odamdanve mutfağımın öncesi sonrası

yaşarken sinir olmuşsunuz ama anlatışınızla olay gözlerimde canlandı. benimde iki tane kızım var ikizler. kızlar uslu olur derler ama o uslu kızlar bana uğramamış. kızlarım 5. seneden sonra oldular 5 sene düzenli tertipli hayata alışınca bu dağınıklık ilk başlarda çok zoruma gitse de memnunum hayatımdan.. bişeye kızacağımd hep diyorumki şurda kaç sene daha birliktesiniz ki yarın üniversite sınavına girecekler, sonra okuyacak evlenecekler diye duygulsala bağlayıp kızmıyorum

işte buda ben telefonda konuşurken minik kuzunun açık kalan dolabının ve çekmecenin boşalmış hali
çok değil kısa bir süre işte tlf alıp odaya dönünceye kadar çok becerikli ama dimi

benimde şuanki halim böyle heryerden tel toka çıkıyor

hepsını asagıya dokmusss
harıka dagıtmıss bayıldımmmm

elifalim galıbaaa oglunun cadırın yanındakı sey yatagımı mınder fılanmı cok hosuma gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…