heh canım şimdi olmuş bak :))))))
Guaj boyasımı?ben de tam o kırmızılık ne diyordum....
ee gülüm çıkartabilidn mi? yada çıkarmayı düşünüyormusun o lekeyi..
apartmanıma yeni gelin taşınmıştı ,1 ay kadar sonra hayırlı olsuna gittik ,ben ve 2 komşum ,
aman allahım böyle bir ev görmedim ben ,hiçbirşey yiyemedik ,mutfak dolaplarından yağ akmış kararmış birde ,
yerlerde zeytin çekirdekleri,ayağını attığın yer yapışıyo ,halılarda topak topak saçlar tozlar ,örümcek ağları ,
wc ye girdim bilerek ama ,tuvaletin içi kararmış artık ,lavabo matlaşmış sabundan ,duşkabini doğal buzlu cam olmuş artık :))
dedik uyaralım ama nasıl
bize çağırdık birgün yine aynı arkadaşlarım da var ,
temizlikten konu açtık ,biri dedi ki ben dün bütün yerleri kazıdım resmen çamaşır suyuyla dedi
bende dedim yazlık kışlık ayırdım hadi başlamışken bütün evi elden geçirdim dedim ,diğeride bende mutfak dolaplarını sildim filan dedi
bizi dikkatle dinleyen hatun ne dese beğenirsiniz '' bende yağmur çamur demiycem açıcam bi süpürge artık '' biz şok 1 ay olmuş daha süpürge açmamış o eve ,yağmurla ne alakası var anlayamadık tabi .e ayağımızı kestik haliyle ..
Bu resmi çekeli epey zaman olmuştur .
Muhallebi yaptığım bir sıra da acıkan oğlum poşetleri benden önce boşaltmış
Dedim ki bu neden bu kadar sessiz geldiğim de gördüğüm manzara karşısın da böyleydimEki Görüntüle 598023
merhaba kizlar,
cok eglenceli bir topik olmus...
benim cocugum yok ama evde koca bebek dagitiyor heryeri...dolayisiyla cocuga gerek kalmiyor....tüm gün calistigim icin haliyle yetisemiyorum ev isine...
ama size sormak istedigim birsey var...esleriniz sizi bu konuda elestirmiyormu?
benimki kendi daginik oldugu halde hep beni elestirirde?!
temiz ama dağınık evi çok severim. pis ama toplu evi hiç sevmem. ev öyle olduğu zamna sırtımda yükle dolaşırım
Bak iyi fikir bu , mc ten aldığım patates kutularını da evde pişirdiğim patatesle doldururum .Yaptığım muhallebileri de danette kutusuna
AKİDEM HARIKA FIKIR cunku benım cocugumda yemesi problemlııı danatte kutulaırnı bende bırıktıreyım canım
süper fikir hiç aklıma gelmemiş
Bu ara bütün yemeklerimiz disneylandan geliyor mike farenin hediyesivay be,neler kadir oldu topic, sonuçtan haber verin bari, çakma danetteler, patates kızartmalarını yutacakmı veletler
hadi bakalım ilk bendne gelsin o zaman ,3 kızla evimin hali ,genelde evim bu halde olur ,toplarım yine aynı yine aynı ,bende bırak dağınık kalsın felsefemi uyguluyorum :)))
Eki Görüntüle 593803
farkındaysanız böyle gayet mutlular :)))
YOK BEN LEGOLARI BEGENDIM
sahsen cocuk evde degılken degılde
cocukla legolarla oynarken yemek yakmıslıgım coktur ınan
allahtan kız degıl
kız olsa herhalde basımızı oyuncaklardan kaldıramazdık 25 yasındayım
Ay bu konuya bakmadan geçemiyorum moralim düzeliyor bakınca yüzümde kocaman bie tebessüm oluyor dün ben de oğlumun marifetini çekecektim fırsat olmadı gerçi benimki oyuncakları döküyor ben peşine topluyorum ya da kim daha çok topluycak diyorum gaza geliyor benimki bende bende diye atlıyor:)))
daha önceden mutfak halıma un dökmüştü o zaman bu topik olsaydı kızmak yerine resmini çekerdim:)) sayenizde artık yaramazlıklarına kızmayıp resim çekerek keyfini çıkarıcam:)
ben çalışmıyorum tüm gün evdeyim . evi topladım en fazla 10 dk. toplu kalıyor. kızımın ayrı odası yok şimdilik o yüzden çok dağınık oluyor.
eşim de alıştı artık duruma. bazen o toplardı, ama o da pes etti artık
ama evim sadece dağınık.. pis olsam eleştirirdi belki de...
aynen bende canım. aşırı düzenli bi eve gidince de geriliyorum ya çay damlatırsam yok saçım düşerse diye
umutsuz ev kadınlarındaki nermine gitsem hiç oturamam herhalde
konu başlığı her ne kadar evlerimizin pis hali olsada şimdiye dek genellikle dağınık evlerimizi koyduk ki ,kimsenin burda pis olduğunu günlerce süpürge açmadığını ,çamaşır yıkamadığını ,mutfaklarını yağ bağladığını filan düşünmüyorum ,
genelde zaten çocuk dağınıklığı ,
birtek ben mutfağımın dağınık halini koydum o da malum akşam yemeğindne sonraydı ve yarımsaat içinde yine mis gibi oldu mutfağım
ayrıca çalışan bir çocuklu kadınım ,bu halde bile evimde genelde toz pislik olmaz, temizlikçi alıyorum çünkü haftada bir.
fakat ne yazıkkı pasaklı karılar olduk çok üzücü ...
bizim amacımız eğlenmekti ,ama pişman oldum koyduğum fotolara ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?