İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

heh canım şimdi olmuş bak :))))))

Guaj boyasımı? ben de tam o kırmızılık ne diyordum....

ee gülüm çıkartabilidn mi? yada çıkarmayı düşünüyormusun o lekeyi..

canım ogün daha halı yıkamayı aradım, daha önce çıkartmıştık guaj lekesini dedi,
bende verdim ogün, hayılrı haberlerini bwkliyorum ama henüz aramadılar..

vayyyy :) gelin amma da rahatmış bee

ben çalışmıyorum tüm gün evdeyim . evi topladım en fazla 10 dk. toplu kalıyor. kızımın ayrı odası yok şimdilik o yüzden çok dağınık oluyor.
eşim de alıştı artık duruma. bazen o toplardı, ama o da pes etti artık

ama evim sadece dağınık.. pis olsam eleştirirdi belki de...
temiz ama dağınık evi çok severim. pis ama toplu evi hiç sevmem. ev öyle olduğu zamna sırtımda yükle dolaşırım

aynen bende canım. aşırı düzenli bi eve gidince de geriliyorum ya çay damlatırsam yok saçım düşerse diye

umutsuz ev kadınlarındaki nermine gitsem hiç oturamam herhalde

Bak iyi fikir bu , mc ten aldığım patates kutularını da evde pişirdiğim patatesle doldururum .Yaptığım muhallebileri de danette kutusuna

AKİDEM HARIKA FIKIR cunku benım cocugumda yemesi problemlııı danatte kutulaırnı bende bırıktıreyım canım

süper fikir hiç aklıma gelmemiş

vay be,neler kadir oldu topic, sonuçtan haber verin bari, çakma danetteler, patates kızartmalarını yutacakmı veletler

ay çok tatlılar ya yine sizin 3 kişi dağıtıyor benim 1 oğlan yetiyor bende resim çekmiştim laptopta değil resim masa üstünde en kısa zamanda koyayım bende

eheh ii bari, bende diyorum iice alışmış gözüm dağınıklığa, ne var da görmüyorum

dun oglum ve esım evdeydıı
babası varken daha rahat tabı ama genede esyalarının cogunu dokmemıs bu sekılde oynamıs hatta bızde dun aksam bu odayı hıc toplamadık
hatta bu aksam esım gececı ben annemde kalacagım oglanla eve ugramayacagım :) oda baya bı ozellestırılmıs olacakk

ha bıde babasına annem kızıyo bana demıs

Kızlar işte bir dağınık ev de benden....

Eklentiler

• $04012013484.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 241
Ay bu konuya bakmadan geçemiyorum moralim düzeliyor bakınca yüzümde kocaman bie tebessüm oluyor dün ben de oğlumun marifetini çekecektim fırsat olmadı gerçi benimki oyuncakları döküyor ben peşine topluyorum ya da kim daha çok topluycak diyorum gaza geliyor benimki bende bende diye atlıyor:)))

daha önceden mutfak halıma un dökmüştü o zaman bu topik olsaydı kızmak yerine resmini çekerdim:)) sayenizde artık yaramazlıklarına kızmayıp resim çekerek keyfini çıkarıcam:)

bendeeeeeeeee

Ben de çok kızıyorum kendime evim dağınık olunca...Acaba ben mi böyleyim herkez mi böyle diye düşünüyordum ama sanırım herkezin evi birazcık dağınık...

tabiki pis olmak farkli daginik olmak daha bir farkli biz daginiklar kategorisindeyiz....

konu başlığı her ne kadar evlerimizin pis hali olsada şimdiye dek genellikle dağınık evlerimizi koyduk ki ,kimsenin burda pis olduğunu günlerce süpürge açmadığını ,çamaşır yıkamadığını ,mutfaklarını yağ bağladığını filan düşünmüyorum ,
genelde zaten çocuk dağınıklığı ,
birtek ben mutfağımın dağınık halini koydum o da malum akşam yemeğindne sonraydı ve yarımsaat içinde yine mis gibi oldu mutfağım
ayrıca çalışan bir çocuklu kadınım ,bu halde bile evimde genelde toz pislik olmaz, temizlikçi alıyorum çünkü haftada bir.
fakat ne yazıkkı pasaklı karılar olduk çok üzücü ...
bizim amacımız eğlenmekti ,ama pişman oldum koyduğum fotolara ..

yok canım alınma hemen şakaydı valla :)hepimizin zaman zaman ki halleremiz tabikide öyle şey olmaz bencede sadace dağınıklık bende koyayımda bitane görün pasaklı halimi yani dağınık

Pasaklılık ne demek
Dağınıklıktan söz ediliyor..
Ki hepimizin evlerinde olan durumdur zaman zaman..
Bal dök yala bir evdir lakin dağınıktır..
Hepsi bu..

Ben gülümseyerek takip ediyorum topiği kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…