ayrıca bu ne şiddet bu celal !
Eylül'cüğüm senin 3 kızlara bayıldım bu aradamaşallah onlara
Arkadaşlar
Hadi yapmayın etmeyin,çok güzel bir topik olmuş,ağzımızın tadı kaçmasın..
üç silahşörler onlar ,mahşerin 3 atlısı ,bermuda şeytan üçgeni ve daha yakıştırılacak ne kadar sıfat varsa haylazlık adına hepsi onların ,ayrılmaz üçlü ,izel çelik ercan ,mazhar fuat özkan ,komedi dans üçlüsüaklına gelebilecek herşey bu kızlarda ..
öpüyoruz seni
arkadaş çok alıngan çıktı kırdıysam özür tamam ben bi daha uğramam buraya
dikkat ettimde hanımlar hep çocuklarının oyuncak dağınıklığını çekip koymuşlar bende sevmem ne şekilde olursa olsun ama sizin evlerde sadece çocuklarınızın oyuncaklarımı dağılıyor merak ettimde....
dikkat ettimde hanımlar hep çocuklarının oyuncak dağınıklığını çekip koymuşlar bende sevmem ne şekilde olursa olsun ama sizin evlerde sadece çocuklarınızın oyuncaklarımı dağılıyor merak ettimde....
Çok güzel bir konu olmuş.. resimlerde harika.. hele minikler yerim ben hepsini..
Benim kızımda büyüsün evi dağıtsın daha 6 aylık.. söz hiç kızmayacağım yeter ki o iyi olsun ya..
konu başlığı her ne kadar evlerimizin pis hali olsada şimdiye dek genellikle dağınık evlerimizi koyduk ki ,kimsenin burda pis olduğunu günlerce süpürge açmadığını ,çamaşır yıkamadığını ,mutfaklarını yağ bağladığını filan düşünmüyorum ,
genelde zaten çocuk dağınıklığı ,
birtek ben mutfağımın dağınık halini koydum o da malum akşam yemeğindne sonraydı ve yarımsaat içinde yine mis gibi oldu mutfağım
ayrıca çalışan bir çocuklu kadınım ,bu halde bile evimde genelde toz pislik olmaz, temizlikçi alıyorum çünkü haftada bir.
fakat ne yazıkkı pasaklı karılar olduk çok üzücü ...
bizim amacımız eğlenmekti ,ama pişman oldum koyduğum fotolara ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?