İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

Eylül'cüğüm senin 3 kızlara bayıldım bu arada maşallah onlara

Eylül'cüğüm senin 3 kızlara bayıldım bu arada maşallah onlara

üç silahşörler onlar ,mahşerin 3 atlısı ,bermuda şeytan üçgeni ve daha yakıştırılacak ne kadar sıfat varsa haylazlık adına hepsi onların ,ayrılmaz üçlü ,izel çelik ercan ,mazhar fuat özkan ,komedi dans üçlüsü aklına gelebilecek herşey bu kızlarda ..
öpüyoruz seni

Arkadaşlar

Hadi yapmayın etmeyin,çok güzel bir topik olmuş,ağzımızın tadı kaçmasın..

arkadaş çok alıngan çıktı kırdıysam özür tamam ben bi daha uğramam buraya

Ne kadar şanslı olduklarını ileride daha da iyi anlayacaklar

Ben de öpüyorum sizi çok

Lakin topiğe gelen,foto eklemeden çıkamaz
En kısa zamanda bende eksik olmayayım ev halimle :86:

Şampiyon belli 2.kim
Şaka bir yana bu başlığı gördüğüm iyi oldu.
Genelde çocugu olanlar paylaşmış ama aklımda bulunsun paylaşayım ibretlik pasaklı hallerimi.
Koca evde yalnızım,bulaşık makınem yok napayım ama dimi pasaklı olmayıp ta
En yaakın zamanda çekip paylşacağım

dikkat ettimde hanımlar hep çocuklarının oyuncak dağınıklığını çekip koymuşlar bende sevmem ne şekilde olursa olsun ama sizin evlerde sadece çocuklarınızın oyuncaklarımı dağılıyor merak ettimde....

Son düzenleme:

bana kızımın dağınıklığı hiç koymaz.hatta hoşuma gider ve asla rahatsız etmez.

daha doğrusu dağınıklık beni rahatsız etmiyor.biz 6 kardeşiz ve evimiz her daim dağınıktı.temizlenir her yer silinir süpürülür ama dağınık olur.o yuzden temiz oldugunu bildiğim bir yerin dağınıklığı rahatsız etmez.kirli lekeli kokan yerler benim için pistir.

hayır, kendi adıma konuşmam gerekirse sadece çocuklarım dağıtmaz elbette.. ben genel olarak dağınıklıktan rahatsız olmam. pisliğe tahammülüm yoktur ama dağınıklık konusunda çok rahatım.. askeri bir disiplinle sağı-solu toplamak için harap etmem kendimi :) nasıl olsa birkaç dakika sonra dağılacak bir yeri sadece akşam yatarken topluyorum.. yıllardır hep dikkat ederim, derli-toplu olmaya çalışan bayanlar çok fazla yıpranıyor :) bu benim görüşüm elbette ama bir yer dağınık diye rahatsız olmam asla :)

Çok güzel bir konu olmuş.. resimlerde harika.. hele minikler yerim ben hepsini..
Benim kızımda büyüsün evi dağıtsın daha 6 aylık.. söz hiç kızmayacağım yeter ki o iyi olsun ya..

az kalmış canım. benim oğlum 8aylık evin her yerine yetişiyor . her yeri 10 dakikada dağıtabiliyor :)

belkide moderatörle iletişime geçip konu başlıoğını işte evimin en dağınık hali diye düzelttirmeliyim.
ama bence pişman olma canım, evim güzel evimde evinin tertemiz ve mis gibi fotoları var ayrıca burda resim eklen herkezin evinde sadece dağınıklık olduğu açık bozma moralini lütfen,takibe devam hatta yarın bir resim ekleyeymide moralin yernie gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…